מחררר OMG~ *מוות מוחי*

Lightning9

New member
מחררר OMG~ *מוות מוחי*

אז סיימתם?!?!? מה נשאר לכם? שתפו את המחשבות והרצונות שעוברים לכם בראש ברגעים אלה... אני מרגישה ממש ממש טוב! סיימתי את הג'קט [נשאר עוד כאילו.. עשר דקות של לשבת ולתפור עליו] ויש רק להצר ולמכפל את המכנס~ אה, ולעצב פיאה. אבל זה כבר בקטנה. תמונה אני מוסיפה בצד~ אם לא יהיה תפוזבל

Lightning9

New member
תפוזבל איכס

הנה התמונה: זה הג'קט והצעיף~ מחר יהיה ריץ'רץ' ואם אתם רוצים תמונה של הצד עם העיטורים תגידו ^~^

Grell

New member
קרןןןןןןןןןן יצא מהממםםםםםםםםםםםםםםםם

ואמגגגגגגגגגג אני לחוצה

WayToDawn

New member
האמת שהקוספליי שלי יחסית קרוב לסיום.

אני פשוט לא בטוחה שאוכל להגיע לכנס...

innocence

New member
לחץ לחץ:((

נשארו לי להכין חורים לכפתורים של החולצה, אבל נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לסגור את זה עם טיקטקים/וולקרו פשוט כי המכונה שלי מסרבת לתפור חורי כפתורים ואני לא יודעת איך לעשות כאלו בעצמי:(( נשארו לי *כל* הסלסלות לתפור (ממש הדחקתי שאני צריכה לעשות את זה כי זה כל כך יהרוס את כל הבגד ;_;). הדבקתי את הפרח של הראש על סיכה ונשאר לי עיצוב של הפיאה (שאני אעשה היום בערב) וקצת עוד לגזור לה את הפוני. אני חייבת למצוא מקום שיש בו ציפורניים מלאכותיות כדי להדביק ולצבוע בשחור @_# אין לי מושג איפה למצוא כאלו...

innocence

New member
הבעיה היא שאין לי כזה כאן:(

יש רק בנתניה, ואני מעדיפה שלא לבזבז זמן (זה לפחות שעה לנסוע, פקקים, להיות שם ולחזור..) כדי לנסוע עד לשם אם יש לי ברירות אחרות.. אני אקווה שיש בסופר פארם ואם לא אז לא תהיה לי ברירה אלא לנסוע לשם...

evening rose

New member
אפשר גם לסגור עם דבק בד, אבל ממש בעדינות,

כדי שלא יראו את הדבק. אם גוזרים יפה שלא יצאו חוטים זה אמור להראות בסדר. אבל ה גם תלוי בסוג הבד. אני מניחה שלא ציפורניים מלאכותיות כאלה של הסופר פארם, נכון? בזה אני ממש לא מבינה, אף פעם לא הדבקתי או עשיתי בנייה..

innocence

New member
לסגור את החולצה עם דבק חם?

לא הבנתי... אני כן צריכה ציפורניים מלאכותיות רגילות, הכי פשוטות שיש. כאלו שמדביקים עם דבק לציפורניים פשוט כי בגלל עודף משמרות השבוע נשברו לי כל הציפורניים כמעט וליוקארי יש ציפורניים ארוכות בטירוף. יש בסופר פארם לדעתך?

evening rose

New member
את החורים של הכפתורים כדי שלא יפרמו,

לא לזה התכוונת? בסופר פארם יש בטוח, אני תמיד עוברת לידן איכשהו. :) נראה לי שגם לא יקר מדי, אבל שוב, אני לא כל כך מבינה בטווח מחירים.

innocence

New member
אני שמחה לשמוע שיש בסופר פארם..

אחרת אני צריכה לנסוע עד נתניה בשביל החרא הזה.. ובסוף הלכתי על וולקרו, פשוט כי לעשות חורים לכפתורים זה לא משהו שאי פעם עשיתי ויום לפני הכנס על קוספליי שיש לי עוד הרב הלעבוד עליו, זה לא המקום או הזמן להתחיל להתנסות XD.

evening rose

New member
סופר פארם זה מקום מאוד יעיל בדר"כ.

האמת היא שגם לי עוד לא יצא לעשות חורים כאלה, למרות שנראה לי שהגיע הזמן שאני אלמד, בלי קשר לקוספליי.

innocence

New member
כן, גם לי כדאי ללמוד..

אבל כרגע זה לא הזמן. ואמורה להיות לי פונקציות קלילה כזו במכונה, אבל משום מה היא לא עובדת כמו שכתוב בספר הוראות שלה ._.

evening rose

New member
אני בטוחה שזה משהו ממש פשוט.

למרות שהמורה שלי לחייטות אמר שלא כל כך. P: אבל הוא סתם מנסה להפחיד.

evening rose

New member
אתמול פתאום נזכרתי להילחץ קצת. D:

כבר לא לגמרי בטוחה שעשיתי את הבחירה הנכונה עם בגד, למרות שהוא נראה טוב. שוב חוסר החלטיות. D:

innocence

New member
יש לך ברירה לגבי הבד?

אם לא, אז עדיף כבר שתהיי מרוצה:) זה כמו שאני לא לגמרי מרוצה מהחירה של הבד של החצאית, אבל אין לי יותר מדי ברירות אז עדיף שאני כבר אהיה מרוצה כי אין לי ממה לתפור חדש (או זמן לצורך העניין).

למעלה