מחפש/ת

realnowhereman

New member
מחפש/ת

אני גבר סטרייט בן 49. במראה ובסגנון ההתנהגות החיצוני אני גבר לגמרי, אם כי מאוד מאוד רך ועדין ושקט בהשוואה לגברים, אין לי רצון לכל מה שקשור למראה או התנהגות נשית מבחינה חיצונית, אני מעוניין בקשר רק עם אשה. בכל מה שמתחת לרובד של מראה וצורות התנהגות חיצוניות כמו טיפוח והחשבת המראה החיצוני וכו', בתחום הרגשות, האישיות שלי היא אישיות של אשה רכה במלוא מובן המילה. החיים שלי לא הסתדרו עד עכשיו כי לא יכולתי ליצור קשר לא עם נשים רגילות שצריכות גבר, ולא עם גברים כי אני לא הומו, כך שאני מאוד לבד. תמיד הרגשתי כגבר שהוא לא רוצה להיות אשה והזהות שלו היא של גבר, אבל בפנים הוא בעצם לסבית (למשל מבחינתי משחק מקדים עדין הוא הדבר האמיתי ולא צריך יותר, וחדירה זה כורח רק כי היא צריכה...). אולי יש אשה לסבית שיכולה למצוא עניין בדבר כזה. אני שקט, רציני, עמוק, אינטילגנטי מאוד, עם עולם פנימי עשיר ומורכב ומודעות גבוהה ויכולת גבוהה לתקשר, בנוי רק לידידות עמוקה או קשר רציני עמוק ולא לסטוצים ובילויים. חסר נסיון. מלא לב חם ואהבה.

האמת שמזמן לא ראיתי בולבול...../images/Emo12.gif

אולי עכשיו, בסתיו....

realnowhereman

New member
אל תהיי מכשפה :)

אם תרצי לראות אז אני לא הכתובת. שונא ציפורים רעשניות עם בטן צהובה. בסתיו אני רק סתוונית, או מקסימום נחליאלי קטן ושקט בגווני אפור חם. בדיחות כאלה עושות לי עצוב.

בדיחות עושות לך עצוב?

תקרא את ההודעה הראשונה שלך. אתה דווקא חזק בבדיחות... ממש סתוונית היורה אתה. ד"א, היא אוטוטו צריכה להפציע, עם הגשם הראשון

realnowhereman

New member
אני רציני לגמרי

זה פוגע באמת שמלגלגים על אדם בגלל שהמגדר שהוא נולד איתו לא קונבנציונלי. זה מצב מאוד רגיש וכאוב, ולחשוף אותו ברבים זה קשה מאוד ונעשה רק כי יש גבול לכמה אדם יכול להיות לבד. אין לי אפשרות להכיר בדרכים מקובלות אז אני מוכרח לפרסם במקומות כאלה. אם מישהו לא יכול להכיל ולקבל הוא יכול פשוט להתעלם. אני לא מזיק לאף אחד, רק מנסה להושיט יד. זה מה שאני, מה בדיוק ראוי פה ללעג?

פאמקי

New member
אכן, זה לא ראוי ללעג

ומקווה בשבילך שתמצא את מה שאתה מחפש. לא בטוחה שתוכל למצוא אותו כאן, אך ניסיון לא אמור להזיק לך. מקסימום... תיתקל בחוסר סובלנות ותתחשל.

realnowhereman

New member
תודה

אני מאוד מודע לזה שזה לא המקום בשבילי כאן. לא עקבתי אחרי הפורום ולא מכיר את האופי שלו. אבל אין מקום שכן מתאים. אז אחרי הרבה היסוסים וחששות החלטתי לנסות בכל זאת, מחוסר ברירה. כמו לזרוק פתק בבקבוק. אני לא סוטה ולא מתחזה ולא בדיחה. אני מקווה שזה לכל היותר יעבור בלי תגובות ויגיע לדפים ישנים וייעלם שם, אבל מבין ומקבל שבכל מקום שפתוח לכולם תהיינה גם תגובות פוגעות. אי אפשר בגלל זה כל החיים להתבודד.

a n a t u

New member
איכס

מעבר לעובדה שהכינוי "מכשפה" הולם את האישיות הדוחה שלך הופתעתי לגלות שאת בת 40 לפי התכנים הכעוסים, הייתי בטוחה שמדובר במתבגרת ממורמרת שזועמת על כך שהעולם רע אליה. ממליצה לך לטפל בעצמך, לא בכדי שתטיבי עמך, אלא כי את נזק חברתי. ייתכן שחיצייך הדוקרים יכולים לפגוע באנשים טובים בדרך. או אפילו באנשים שלא עשו לך דבר. עצוב.

עוד מתעצבת רגישה לאוסף..../images/Emo99.gif

אני מוקסמת. מתרבות כאן כמו אמבות.. לצערך ולמרבה התעצבותך, אם תשארי בפורום הזה, תאלצי לחיות עם ה"נזק החברתי" ולשאת בתוצאות. במחשבה שניה, את ממש לא חייבת. בטוחני כי נהיר לך וזה לא סוד שהדלת תמיד פתוחה...
מני קיסז

פאמקי

New member
אלפא

חייבת להעיר את תשומת ליבך למשהו- בחודשיים האחרונים, את לא מפסיקה לבקר את הפורום, לתקוף את גולשותיו, להתקומם על כל מילה שנאמרת... לא חלילה על משהו ספציפי, מה שאני קוראת לו "משהו שאפשר לעבוד איתו ולאפשר שינוי", רק התקפות. על כל מי שמצייץ, בטח אם ציוציו מפרגנים לפורום. את תשומת ליבך אני רוצה להעיר לכך, שבחודשיים הללו, את נמצאת כאן יותר מבכל זמן אחר. אז אולי הוא בכל זאת חשוב לך קצת?? ואם הוא לא, ואת לא רוצה להיות בו, למה להפריע לאחרות? בינתיים לא התכנים, לא ה"שעמום" ולא החברה- גורמים להם ללכת, רק התקפות חסרות מעצורים. חבל. לא בוגר ומהמעט שהכרתי בעבר- לא אמור להתאים לך.

a n a t u

New member
נשמע שממש רע לך בחיים

אחרת אין כל סיבה הגיונית לזעם שלך ולתגובות המיליטנטיות שלך. אני גלשתי בהרבה פורומים, ולא נתקלתי במישהי כל כך שלילית וטעונה. כל עוד את לא מודעות לבעייתיות של להיות תוקפנית סתם ללא סיבה ועל כל דבר, בספק רב אם עזרה מקצועית תעזור לך. תנחומיי.

התעצבתי לקרא את התגובות

אפילו כאב גדול, ולא אני לא מגזימה, כי אני מזדהה עם הכותב, ועם המקום שלו, אז נכון יש לו בולבול, אבל המצב שלו לא רגיל, והוא בא וחושף את המצב הזה במלא הכנות. ודווקא מנשים כמונו שיכולות להבין ולהזדהות עם המקום שלו ציפיתי לאחרת, לא ללעג לציניות וזילזול, מעדיפה לבעוט מכאן נשים נשואות שבאות ומחפשות ''מי שתנענע אותן'' שנותנות לי להרגיש כמו שפנת נסיון, או איזה גוף להשתמש בו, זה משהו שמעלה בי גועל מהול בכעס. אני דווקא גאה בגבר הזה שמצא לנכון לרשום כאן הודעה, גם אם הוא לא לסבית! הרגיש לו נכון לכתוב כאן והוא לא מחפש סטוץ, אלא משהו אמיתי. אז למה לבעוט למה??? ואתה... עם הניק שהייתי חייבת לעשות לו העתק הדבק :) realnowhereman המון הצלחה! אל תתייאש! לאף אחד! לא מגיע! להיות! לבד!!!

realnowhereman

New member
:)

הניק הוא מהשיר של הביטלס He's a real nowhere man, Sitting in his Nowhere Land, Making all his nowhere plans for nobody. גם ברמה של חברים, עם גברים אין לי שום תקשורת כי אני לא אחד מהם, וגם עם נשים לא, כי עם נשים סטרייטיות לא נוצר שום מתח מיני כי אין כאן גבר, והן יודעות שאני לא הומו ואין לי מניירות נשיות חיצוניות, ולא מבינות את זה ולא יכולות לתת אמון ולא יודעות איך לתקשר ואיך לאכול את זה. אף פעם לא היה לי שום קשר עם לסביות, זה גישוש ראשון, זה מפחיד אותי ואני מרגיש לא במקום, ואני מבין שזה מוזר מאוד לנסות. כל מילה טובה מאוד עוזרת. באמת תודה.

שמחה שעודדתי מעט את רוחך

ואולי תמצא שאתה לסבית
(מקוה שזה לא נשמע ציני או מלגלג חלילה) תחזיק מעמד שם, מגיע לך אהבה! עשית צעד ראשון וחשוב, הצגת את עצמך יפה, אל תתייאש, אתה בתחילת דרך מבורכת מרגשת מפחידה וכמו שדנה אינרנשיואנל אומרת .. ומה לאאא :) .... תתמיד ותמשיך עד שתמצא את האחת שלך! ואני מקוה שתהיה יותר יפה מזאת

ליאם63

New member
חייב להגיב

וכן אתה רואה נכון (הסיפור ארוך מסתובב בין דפי הפורום...) דבר איתי בפרטי..

כלעוד

New member
חמוד לא יפה איך שהתייחסו אליך, אני מאחלת

לך שתמצא אשה כלבבך, ואף תקימו בית יהודי כשר בישראל. איך שאני קולטת תתאים לך דווקא אשה סטרייטית אך לא כל כך מינית, אולי אפילו א-מינית, או עדינת נפש ולא קונבנציונלית. מישהיא שרוצה גבר, אך מסיבותיה היא לא מעוניינת בגבר סטנדרטי. לא נראה לי שלסבית "רגילה" תתעניין, אך אולי אני טועה. ובכל אופן תבין גם את הבנות פה שחשופות לסכנת סוטים, מטרידים, ופסיכים למינהם ולכן הן לא כל כך ימהרו לעזור לפנייה כמו שלך. בכל מקרה, בהצלחה במציאת החצי השני שלך.

פאמקי

New member
חשוב שלא נקפוץ למסקנות

לא זכור לי שקראתי שהבחור אמר שהוא א- מיני... בטוחה שרק כל אחת (ואחד) מאיתנו יודע מה נכון לו, אנו רק צריכות להיות פתוחות לכל האופציות הקיימות ולבחור.

כלעוד

New member
אני מסכימה עם דברייך, חששתי שאולי ניסוחי אליו

פיפסס קצת. אך אני טיפוס מכוונן- פתרונות, ובאמת רציתי לעזור. לחשוב איפה הבן-אדם בסיטואציה המורכבת שהוא תיאר יכול בצ'כלס להכיר. באיזה סוג פורומים וסביבה, הורות אחרת, וכו'. מעבר ללהביע כלפיו סימפטיה אנושית. לפעמים מחפשת את הפתרונות מחוץ לקופסא, אך כאן אולי בטעות דווקא נפלתי לתוכה. כאמור, כוותי כמו תמיד- טובה, וגם עם מעט הומור. מקווה שעכשיו הסברתי יותר טוב.

למעלה