מחפש/ת

41מיקה

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo67.gifאמזונות לוחמות ../images/Emo34.gif

פתחתי את דף הפורום בגלל קישור שהופנה אלי . אני כותבת כאן כי חרה לי מאד ההשתלחות בבן אדם ששפך כאן קצת מעצמו . למה צריך להשתלח כך במישהו ? נניח שהייתי מחפשת תמיכה או אוזן קשבת , הייתי מצפה דווקא מלסביות שיסכיתו ויקשיבו . לסביות שעד לא מזמן היו צריכות להתחבא ולהצניע , היום הכל פתוח ויותר קל אבל עדיין אתן בטח זוכרות כמה קשה היה להיות לסבית , להיות שונה . לכן אני תמיד שוקלת אם לכתוב משהו אם בכלל , כי מי יודע ... אולי לא ימצא חן בעיני X או Y מה שרשמתי ואקבל בדיוק אותה תגובה כמו שקיבל הבחור . אם לא מוצא חן בעיניכן , פשוט אל תגיבו . זה יעלם מעצמו . ואם יש משהו עינייני להשיב אז אפשר פשוט לא להעליב . בברכת שנה טובה , הגשמת משאלות , חלומות , פריחות , אהבות , וכל מה שתרצו . מיקה

אז ככה זה הולך פה ???

אם המנהלת אוהבת את התגובה היא מקבלת לייק ואם לא נאה בעיניי פאמקי היא נמחקת ???

פאמקי

New member
ומה חשבת?

הרי ה"מנהלת" היא בת חווה- בשר ודם! ומה ציפית? שאם לא אוהב משהו אפרגן לו בכל זאת? והודעה נמחקת כשהיא לא עומדת בתקנון הפורום. סיימתן עם משחק הגנון הזה??

וואוו... מצחיק-עצוב קצת

כמה רעש.... כמה כעס... ובסופו של דבר מעט מאוד התייחסות לבעיה שהועלתה. כצופה מהצד שרואה את התהליך שקורה ה כמו עוד תהליך קבוצתי שמתרחש במרבית הקבוצות התנגשויות ואינטרסים סותרים (באמת הם סותרים???) לא מתאים למשהי שנכתבה ההודעה אז היא עונה- נגיד שבשפה לא יפה במילים עדינות. יש שתי אפשרויות: או שיתרחש שרשור כמוזה, של השתלחויות ודברים שלא נוגעים לעניין. או שנתעלם ונגיב כמו שנראה לנו לנכון להגיב. זה לא שהסגנון מקובל או נכון. פשוט זה המצב, ולשנות אותו לא נוכל. וההנחה שלסביות יהיו סובלניות לשונה, היא כמו ההנחה שיהודים לא יהיו גזענים. אין בה רבה אמת. אפשר לבחור לא לראות את המילים הפוגעות ולהסתכל על מה שמבקש להבין אותי. מי שלא רוצה- לא צריך. אני פשוט חושבת שאם נמלא את כל הפורום בתרבות כתיבה מסוימת, האחרות יהיו שוליות. במקום מה לא, מה כן. זהו... סתם מחשבה לא חשובה במיוחד

איך זה קרה

שדוקא לי מכל האנשים בעולם הפייסבוק פתאום המליץ עליך בתור חבר ?????????? צוקרברג...מזל שלא פתחת משרד שידוכים או משהו...היית נותר עני מרוד...לא סומכת על ההמלצות שלך יותר..

למעלה