מחפש מגבר

macnasty

New member
מחפש מגבר

יש ליתקציב של 4000 עד 4500 אני צרךי מגבר לרוק בלוז וג'אז אם אפשר אני רוצה הצעות מה כדאי לי...וגם אם מישהו כאן מוכר יד שנייה.

matanbu

New member
פנדר, HOT ROD DELUXE

תותח של מגבר, נהנית לנגן עליו כשיוצא לי - כל פעם מחדש.

amitzangi

New member
אחי תקשיב לי ואני יודע מה אני אומר-

תקנה מארשל AVT100 זה המגבר הכי טוב של 100 וואט לרוק ז'אז פאנק בלוז מטאל הכלל יש לו סאונד מדהים ואם בא לך להוסיף תקנה את ה150 זה עם מנורה ויש לו 16 אפקטים מובנים, 2 אוברדרייבים וקלין ולשתי האוברדרייבים יש אקולייזר ביחד ולקלין יש בניפרד עם גיין שזה ממש חשוב אם בא לך לנגן מלוכלך בקלין... יש לו סאונד בן זונה והוא מגיעה לרמות מטורפות, הוא מרים הופעות בככה תקשיב לי אני נהנה ממנו כל יום אה ויש לו פדאל שמחליפים footswitch ושמעתי את הפנדר וכל החרא יש לפנדר חרא אוברדרייב... אז זה ההמלצה שלי ואני חיפשתי המון

3Style

New member
אבל זה מארשל,../images/Emo31.gif

צוחק, יש להם מגברים טובים. זו שאלה של טעם. לי יש הוט רוד דלוקס כבר שנתיים,אז ככה: בעד:
אין תקלות בכלל.
סאונד חם, רותח, כמו לשבת על רדיאטור ביום חורף קר.
ורסטילי מאוד, צליל דק, טרבל, בס מפוצץ YOU NAME IT. (יש לו כפתור BRIGHT שעושה אותו טרבל קורע אזניים)
שתי כניסות IN ובנוסף FX LOOP.
הוא 40W, כן זה יתרון, כי זה חזק מספיק לחזרות והופעות. אף יותר מזה אוברדרייב מנורות מגיע מהר (וליום 4 מתוך12 בערך)
נראה טוב, כבד (25 ק"ג כמדומני), מסגרת עץ עבה וחזקה. נגד:
אין לו אוברדרייב אלא צרצרדרייב, פשוט זוועה, אין מילים, פנדר פשוט החליקו על השכל בקטע הזה , על גבול העלבון למגבר ברמה כזו.
ריברב (REVERB) זוועה, חזק מידי ולא איכותי. לסיכום: קניתי אותו אחרי 5 שנים שהיה לי סמיק 15W משנת 83 , שבוע הזלתי דמעות אושר כשקניתי אותו (לאחר סקר שוק מקיף). אני מנגן עליו פשוט הכל, אבל לדעתי קטעים שנוצרו לפנדר נשמעים עליו הכי טוב. אם יש לך אוברדרייב\דיסטורשן טוב הוא פשוט קנייה טובה מאוד ומוצלחת. עם הריבר אפשר לחיות בכיף.

matanbu

New member
מגבר הוא מגבר

שום אפקט מובנה בתוך מגבר לא יהווה חלופה לבוקסה / ראק איכותי אחר. זה ברור. אם אתה מחפש מגבר והתקציב שלך הוא 4000 + , אז ההט רוד דלוקס הוא באמת כל מה שהבחור מעליי אמר, ועוד יותר. לדעתי בגלל דיסטורשן או ריוורב להעדיף מגבר אחר (טרנזיסטור או לא) זה סתם חורני.

matanbu

New member
דיסטורשן טוב אפשר ליצור בדרך אחרת

זה לא חייב לבוא על חשבון איכות המגבר

amitzangi

New member
למה לא מחליף?!

אני ועוד מיליון אנשים בעולם הזה כולל מפורסמים מנגנים מהדיסטרושן של המגבר עצמו! עזוב אפקטים, ואה ואה זה משהו אחר, ריברב אקו כל אלה, זה תקנה משהו ממש טוב ותוכל להשתמש בו כמו שצריך ואם בא לך להחליף באמצע הופעה לך תנסה להזיז למספר 8 שאתה ב12 :) ואז כמובן את הרמות שלהם............... אז ככה קלין ודיטרושן אני משתמש מהמגבר ישירות לפי דעתי זה הכי איכותי ששמעתי שמעתי מלא מלאא של כמעט כל החברות שיש ואף אחד לא משתווה למה שיש למגבר כל המטאל זון, אולי קצת יותר באסי אבל זה טעם, אוברדרייב ודיסטרושן פשוט על הפנים, אם כבר תקנה אולי איזה מולטי יש לו דברים נחמדים

the mnm factor

New member
אם אתה יותר בלוזיסט

עדיף לך פנדר על מארשל... הסאונד חם יותר בקלין והאוברדרייבים של המגברים של פנדר בדרך כלל רכים יותר. 4,500 שקל זה המון כסף בן אדם אני גם ממליץ לך לנסות למצוא את המגבר של CARVIN (שכחתי את שמו)- זה המגבר הכי טוב ששמעתי במחירים האלה לבלוז,ג'אז... ריברב הרבה יותר טוב מאשר בפנדר.

amitzangi

New member
מפתאום

אין לפנדר צליל חם זה מה שאני אומר על פנדר (מגברים כמובן) - ראו שיש הצלחה הוציאו כמו טמבלים מגברים והם פשוט על הפנים תשווה כל מגבר של פנדר למגבר מארשל לי היה שהתחלתי 15 וואט של פנמדר הוא פשוט גרועעע לקחתי מחלבר של של מארשל 15 וואט וניגנתי איתו בחזרה אפילו ונהנתי איתו יותר. אפילו לבלוז אמרתי לך שיש שם בקלין גיין שאין בכל מגבר שאתה יכול לעשות את זה קלין-אוברדרייב חלש כזה וזה אדיר יש לזה סואנד כמו שצריך.. פשוט אל תקנה פנדר תקשיב לי לך תשמע ותבין הכל

loomer4

New member
תפסיק להתקיף את המגברים של פנדר

נראה אותך בונה מגבר ואז תדבר
סתם, אבל יש לפנדר מגברים טובים שעושים את העבודה טוב מאוד, ואלא אם כן שמעת את כל המגברים שלהם אני לא מקבל את מה שאתה אומר שהמגברים שלהם הם חרא. ואני מקווה שאתה יודע שזה עניין של דעה. "פשוט אל תקנה פנדר תקשיב לי לך תשמע ותבין הכל"

terje

New member
../images/Emo31.gif איזה ערמה

של שטויות. בחייך, מאיפה אתה קובע את העובדות האלה?!?!! ?! ?! ?! כמה מגברי פנדר ניסית?! כמה מראשל ניסית?! אז יצא לך לנגן מארשל 15 וואט.. אני לא חושב שמישהו שמדבר על מארשל בכלל מתייחס אליו כאל אופציה., בחייך. הם מגברים שונים - וזה שהחלטת שלפנדר אין צליל חם - שמע - קוראים לזה עניין של טעם - הם מאוד שונים אחד מהשני , ואני לא מדבר על פנדר 15 וואט ומראשל 15 וואט.. לא ניסיתי כאלה - אני לא מבזבז את הזמן על קופסאות מפלסיטק שעושות רעש. אני ממש לא מבין מאיפה אתה מרשה לעצמך לצאת עם כאלה הכרזות.... אני אומר לך את זה בתור בעלים של 3 מגברי פנדר, והנוכחי שלי היום הוא טווין ריברב, ויש לי נסיון של 10 שנים על מגברי מראשל...בהופעות, חזרות, והלקטות. ופעם הבאה לפני שאתה בא עם "עובדות" תחשוב כמה שאתה באמת מבין בזה..

eran377

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ושים לב שאנחנו מדברים פה על תקציב של 4,500 ש"ח ולא 800 ש"ח.

eran377

New member
רק מנורות.

למי שהגיב מעלי - תגידו... אתם מודעים לעובדה שקיימות בעולם עוד יצרניות מגברים חוץ מפנדר ומארשל כן?! בכל מקרה, אני במקרה שלך הייתי הולך על מנורות 30W שהתקציב שלך זה בערך סביבות המחירים שלהם... ממליץ לבדוק- Ash Down Fallen Angel (אותו יש בהספק של 40 ו-60 וואט דווקא... לא זוכר את המחירים) VOX AC-30 LANEY VC-30 Peavey Classic 30 FENDER Hot Rod Deluxe יש גם את המגברים של לאבוגה אצל צביקה ששמעתי ומאד אהבתי אבל אני לא זוכר את המחירים.. שווה לברר.

amitzangi

New member
תשמע

זה טעם שלך כל הלני והvox הדבר היחיד הטוב בvox זה המגברים בקטנים על האפקטיםן המובנים והם חזקים ונשמעים יחסית טוב אתה לא יכול להשוות מגבר מארשל לכל הרשימה שלך ותוריד את הפנדר...|! שמעתי את כולם... כולם נחמדים לשנה אולי ואז כשאתה "משתלט" על המגבר ואתה פשוט צריך להחליף אותו זה לא מספיק

yotamn9

New member
אתה אמרת את זה בעצמך

"זה הטעם שלך כל הלני והVOX". זה כל הקטע פה. אתה לא יכול לקבוע לאחרים מה חרא ומה טוב. תן לבן אדם ללכת לחנויות ולקחת את מה שטוב לו.

eran377

New member
אפקטים בווקס?

אני מדבר על הAC-30 בנאדם. זה מגבר מנורות, אין לי מושג על מה למען השם אתה מדבר... אבל יצאת פה ובהודעה הקודמת לא הכי חכם. אני מתאפק לא להגיד את מה שיש לי בשביל לא להוריד את רמת הדיון פה למה יותר טוב מארשל או משהו אחר. אני רק יכול להגיד לך שאתה שבוי של מותגים ואני בטוח ב-100% אם לא יותר שמעולם לא ניסית מגבר טוב. צודק אני? אני יכול לשים כסף אחרי ההודעות שאתה רשמת שיצא לך לנגן רק על טרנזיסטורים 15-30 וואט. עצוב שאתה זורק דברים שאתה לא יודע.

amitzangi

New member
ממש לא

אני ניגנתי על פיווי 2 בוקסות עם 4 מנורות ועדיין המארשל של הבוקסות נשמע הרבה יותר טוב אני שמעתי פוללל מגברים ואני יודע כבר על מה אני מדבר אני הייתי בעניין הזה שנה ואני יודע טוב מאוד אני יודע מתי אני שומע מגבר פנדר ומתי אני שומע איכות לפיווי אין כל כל מגברים איכותיים רק מעל 50 60 וואט אבל עדיין הם סבבה, אבל אני חושב שימאס לו מהם גם הפונקציות לא הכי גדולות

eran377

New member
אל תעלב, אבל אתה ילד.

בגישה שלך, לא בגיל... מגבר לא קונים לפי פונקציות ולפי "וואטים", אלא לפי האיכות שלו. בשביל אפקטים, הכי טוב להביא פדאלים חיצוניים כי בדר"כ אפקטים מובנים במגבר לא שווים הרבה (גם במגברי מנורות ברמה גבוהה) את העצות שלך אני לא ממליץ לתת לאנשים שרוצים לקנות מגבר איכותי, מצטער.

amitzangi

New member
לא נעלב אבל

אני אומר שהצלילים מהמגבר נשמעים איכותיים, אפקטים כמובן שחיצוני אין מה להתווכח בכלל.. ואני שמעתי מספיק מגברים ויש לי מספיק מידע לתת לאנשים

למעלה