מחפש מגבר

Kane8

New member
העובדה שהיית בעניין הזה שנה.

אינני יודע על איזה עניין אתה מדבר, אבל זה עדיין לא מעניק לך לגיטימציה להשמיץ את המגברים האיכותיים של פנדר.

3Style

New member
מה הקשר בין מחט לתחת?

אין שום קשר בין איכות צליל לוואט. תכנון טוב, איכות הרכבה\בנייה טובה ואיכות חומרים אלה המדדים למגבר איכותי. כל מה שמעבר זו דעה סובייקטיבית בלבד.

Pletzet

New member
אתה פשוט אידיוט

סליחה על הביטוי,אבל אולי עדיף אהבל

kuden

New member
אה המלצה טובה , חשבתי כבר שלא תהיה

מי לעזאזל ממליץ על מגבר טרנסיסטור AVT בתקציב של 4000-4500 . המגברים של לייני,ווקס ופיווי האלה הם העיקריים שהייתי הולך עליהם לסגנון הזה אבל לשמוע את כל המגברים לא מזיק , כשאתה הולך להוציא 4500 שקל(הרבה) על מגבר שהוא בעיקר עניין טעם ברמות האלו צריך לבדוק את כל האופציות.

grassus

New member
כנס

תשמע את הפיוי קלאסיק ומגברים של ריווירה יש ברעש געש אני חושב וההצעה הכי טובה שיש לי לתת לך זה לשמוע פול מגברים

macnasty

New member
טוב, תודה לכולם!

אני אנסה כמה שיותר ממה שאמרתם בזמן הקרוב

moshikobahar

New member
שמע,ההמלצה היחידה שאתה יכול לקבל

מאנשים בפורום היא בקשר לעמידות המגברים,איכות הבנייה והחומרים שלהם,תקלות,חסרונות משמעותיים ודברים כאלה..כל המלצה בקשר לסאונד אל תתייחס ותסמוך רק על האוזניים שלך! בהצלחה! ולך תשמע הרבה מגברים..ואל תמהר בהחלטה שלך תבוא עם הגיטרה שלך!..

שלשלש

New member
באמת שאני לא מבין דבר אחד.

תמיד אבל תמיד כשמישהו רוצה לקנות מגבר אתם ממליצים לו על אותם המגברים(הוטרוד,AC30, פיווי קלאסיק) וכל אלו, ותמיד אתם שוכחים את אחד המגברים המדהימים ביותר שקיימים- רולנד ג'ז קורוס 120. לא מנורות אלא טרנזיסטור, אבל זה מגבר פשוט מעלף קניתי אותו אחרי סקר שוק מטורף עם כל המגברים שציינתם ועוד כמה ובכלל בשבילי לא הייתה השוואה, זה המגבר עם הקלין הכי מדהים שיכול להיות ועם אוברדרייב\דיסטורשן טוב יש לו צליל אלוהי... אני במקומך הייתי מחפש אחד ביד 2 ובכל מקרה לא קונה מגבר חדש יש הרבה מציאות שם בשוק... בהצלחה.

שלשלש

New member
קניתי את שלי ב3500 ביד שנייה

הוא גם יותר ישן אז הוא שווה יותר בגלל זה אני אומר ששווה לקנות יד שנייה בחלילית הוא עולה כמעט כפול!

eran377

New member
אני בהחלט מסכים שזה מגבר מדהים...

אין לי שמץ של מושג לגבי המחירים שלו בכל מקרה... הוא עדיין בייצור בכלל?

terje

New member
בטח שהוא בייצור

אחד הכי נמכרים של רולנד... יש לו אח די מגניב, JC 90 , כביכול רק הבדל בהספק, אבל המגבר חיה רעה. יש להרצל אחד כזה.
בכל מקרה הוא לא נמכר בארץ. ה JC120 נמכר ומיוצר, למרות שבקושי יש להם אותו בסטוקים, כשרציתי להחליף מגבר שקלתי אותו כאופציה רצינית אבל חלילית אמרו שייקח להם 3 חודשים להזמין לי אחד, כי הם מביאים אותם אחד אחד מיפן. אז וויתרתי.. בכל מקרה, חדש - עולה בין 7-9 אלף, אני לא בטוח כמה זה כרגע.. תלוי במצב רוח שלהם, אין הסבר ממשי לירידה במחירים.. כמו כל דבר ברשתות הגדולות.

terje

New member
עוד משהו

לאחי יש אחד JC 120 משנת 81, חיה רעה... קורוס הרבה יותר טוב ממה שיש בחדשים.

שלשלש

New member
לפני שנה כשבדקתי בחלילת

הוא עלה 6700 אין לי מושג לגבי המחירים כרגע... ודרך אגב של הרצל זה ה55 ואט, קצת פחות נחשב... המגבר שלי משנת 87 בהחלט אחת הקניות המשתלמות.

loomer4

New member
../images/Emo45.gif באמת יש לו את אחד הקלינים.

מעולה במיוחד לג'אז

למעלה