מחפש חוו"ד על B KING

asi81

New member
אכן, משומש

עם ארגזים ובהחלפה על בורגמן 400 שנת 2009 עם 12 אלף ק"מ. עוד אופציה להחלפה גוימקס XI שחור מר שנת 2012 עם 17 אלף ק"מ. חייב אופנוע!!

vstrom1000

New member
אתה מדבר על הקטמ אדוונצ'ר?

לא הבנתי למה התכוונת:
"הוא מוציא ממני את הרצון לטייל רק מלהסתכל עליו"
&nbsp
לא הבנתי? אתה מתכנן בעיקר גם טיולים בסופ"ש בזוג? רשמת טיולים אבל לא הזכרת האם בזוג?
אתה עובד 5 קמ מהבית ככה שגם אופניים יהיו יעילים לזה. הביקינג הוא אופנוע שרירים והוא נטול פיירינג ככה שבכביש הבינעירוני המהיר הוא לא מציאה.
&nbsp
אתה מתעקש שאתה מעונין באופנוע כביש ולא שטח. אז אם ככה, יש אופציות טובות יותר מבקטמ.
היה לך ויסטרום 1000. האם אהבת אותו? אם כן, אז האם בדקת טדמ900? לדעתיט טדמ900 זה אופנוע אמין וכנראה נוח ואמין יותר מVסטרום1000

asi81

New member
מדבר על הקטמ אדוונצר

ב 2008 רכשתי וי סטורם חדש מעופר אבניר. בסך הכל אהבתי אותו אבל לפעמים הרגיש כבד מידי וקצת חלש (בדיוק החלפתי אותו מ R1 אז קצת היה חסר כוח)הבנתי שהחדשים קצת יותר מוצלחים מהדגם הקודם.

gray

New member
לא עדיף חדש?

בין הקינג משומש עם שוק בעייתי לבין MT09 בניילונים באותו מחיר הייתי הולך על החדש (אני יודע שזה לא אותו מנוע-אבל 112 כ"ס זה לא חלש כלכך).
בד"כ טרייד על חדש קל יותר לבצע.
להונדה נדמה לי גם היו כמה כלים בטווח דומה עם ביצועים דומים.
אם הקינג באמת ימכר ב40K אהייתי הולך עליו-אבל אם בקטנוע + 40K אני יכול לקרוע את הניילונים מאופנוע חדש-הייתי מעדיף את זה על משומש עם שוק בעייתי ותשלום גבוהה יותר.
אולי זה רק כי מבחינתי הם די דומים, מעל 100 כ"ס לטיולים נראה לי גם ככה אובר קיל (אני מהזקנים האלה שכבר לא מתחרים באף אחד, וגם ככה מעל 140 על נייקד לאורך זמן זה עונש מוגזם לי.)

asi81

New member
מסכים איתך זה מה שעשיתי בסוף

בצער רב זנחתי את הבי קינג,לא כי הוא לא אופנוע מעולה אלא כי אני לא יכול להרשות לעצמי לאבד כאלה סכומים בעתיד.
כשיהיה לי יותר כסף לבזבוז ללא ספק באחד מן הימים יהיה לי אחד.

הSMT הוא לא מלך היופי, אבל טונות של פאן ברכיבה

אם יש אפשרות לרכיבת מבחן עליו, תעשה אותה ואז תחזור לספר

asi81

New member
נגמרו החיפושים...

לאחר יום שלם של שיטוט בסוכנויות והתלבטויות אין סוף. נכנסתי לבסוף לעופר אבניר הזמנתי לי וי סטורם 650 חדש עם סט ארגזי אלומיניום של היפקו בקר וזהו... לא כלי מרגש במיוחד, לא חזק במיוחד חסר יחוד אבל טוב ושימושי. בסוף ההיגיון ניצח.

למעלה