מחפש חוו"ד על B KING

מיצו

New member
מי דיבר עליך בכלל?

אמנם הפורום די דעך בזמן האחרון אבל אתה לא לבד פה... יש פה לפחות עוד שלושה אנשים. במינימום!

iec

New member

asi81

New member
מסכים איתך

מבחינת מראה...כובש אותי. מבחינת מנוע, על פניו נראה מטורף.
אבל אין סיכוי שאני אקנה אותו היום כדי לא להצליח למכור אותו כשארצה לעבור לאופנוע הבא
והשלב הזה יגיע מתי שהוא.
אז בלב כבד...מוותר על הבהמה היפיפיה הזאת.

rusti james

New member
מופתום לוותר עליו בגלל סחירות עתידית!

&nbsp
אופנוע קונים מהלב.

&nbsp
&nbsp
תקנה ותהנה

רק רכיבות טובות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

asi81

New member
סחירות עתידית חשוב לי

בוא נניח שעוד שנתיים ארצה אחר, כמה כסף אפסיד על זה? זה תחום חקר גם ככה לא מוכן להפסיד כ"כ הרבה.
שהייתי ילד התלהבתי מ GMC יוקון, והלכתי קניתי אחת שיפצתי אותה בדיוק כמו שרציתי ובסך הכל מאוד אהבתי את הרכב. כשרציתי למכור אותו זה כבר היה סיפור אחר...בשביל להפטר ממנו בסוף עשיתי טרייד אין והפסדתי עליו עשרות אלפי שקלים. כמו שאומרים: "אתה חי ולומד...". אותו דבר הבי קינג אופנוע מגניב בעיני עם שוק מת.

fanano3

New member
יש משהו במה שאתה אומר....

עם השנים (50) למדתי שתמיד מגיע הבלתי צפוי, פתאום הזדמנות צצה, קופיקו, מה שתרצה....
דוגמא - הייתה לי בזמנו התלבטות לפני שקניתי טרקטורון (לעבודה) בסוף בחרתי בהונדה כי הוא מעולה וחביבם של הבדואים
כשרציתי למכור הטלפון לא הפסיק לצלצל, הקונים רבו עליו, תוך יום מכרתי ועוד קיבלתי 3000 ש"ח יותר ממה ששילמתי עליו.
וזאת היתה הפעם הראשונה שמכרתי מוצר ביד 2 וצחקתי כל הדרך אל הבנק.
הסחירות עושה חיים קלים אבל גם מדירה שינה מהעיניים, באותה התקופה כל הזמן חששתי שיגנבו לי אותו - לכל דבר יש מחיר !
אוי עכשיו אני שם לב כמה שאני מתגעגע אליו.............

asi81

New member
מה דעתכם על העסקה הנ"ל.

בי קינג שנת 2011 שמור כחדש עם 32 אלף ק"מ. אני מזוכה על הבורגמן 17 (מחירון 19) ומוסיף 53 (מחירון 90)
כך שיוצא שרכשתי אותו ב 20 אלף פחות ממחירון. שווה לדעתכם?!

iec

New member
אם אתה מוסיף 53 זה אומר שאתה קונה את הקינג ב-18K

מתחת למחירון.
&nbsp
אני הייתי קונה אותו אם:
&nbsp
1.הקינג באמת במצב חדש כמו שאתה אומר, כלומר לא נפל מהג'ק ובאמת עשה רק 32K ק"מ ובדיקה תראה שאכן כך הדבר+צמיגים שרשרת גג"ש וברקסים במצב מעולה..כלומר מעל 80%.
2.זה האופנוע שהייתי מחפש.
3.הם לא מוכנים בשום אופן לתת אותו במחיר נמוך מזה.
&nbsp
&nbsp
שאלה: האם ההצעה הזו נזרקה לאויר ע"י בית העסק? או שזה אחרי דין ודברים ארוכים?

asi81

New member
זה התחיל במחירון כמובן....

שמעתי בטלפון מה הוא דורש ואמרתי לו שנראה את האופנוע ונדבר. האמת, האופנוע על פניו נראה שמור ביותר. היום הלכתי לדבר איתו ואמרתי לו בדיוק מה אני חושב: שזה אופנוע מגניב ואני רוצה אותו אבל אין סיכוי שאני קונה אפילו קרוב למחירון אופנוע עם שוק בעייתי כזה. הסכים איתי והגענו לבסוף לעסקה שסגרנו. מחר אני אקבע בדיקה אצל סטפן ואם הכל ילך חלק אני מאמין שהסאגה הגיעה לסיומהץ במקביל אני בודק מחר אפשרות ליבוא אישי של קטם אדוונצר יד שניה, אם ולא נמצא כלום לשביעות רצוני הולך לבנק וזהו...
אההה...גם קבעתי תור לצבע, הולך להחליף את הצבע כחול לבן לשחור מט עם נגיעות קרבון. יש על האופנוע אגזוזי יושימורה שחורים יפיפיים (צריך רק להשתיק אותם מעט) מקבל איתו גם את האגזוזים המקוריים בסך הכל מרוצה.

Aricc

New member
אם אתה מחלק את הכיעור ב 240 קילו זה מעט פחות מדכא

asi81

New member
טוב, הגעתי להחלטה...

תודה לכל המייעצים. בסופו של דבר הוחלט לקנות את הקטם. לאחר חיפוש קצר והיצע די מצומצם של בי קינג בארץ ומוכרים שלא תופסים את השוק הכמעט לא קיים של בי קינג, השבוע מקווה להיות הבעלים הגאה של אופנוע אדוונצ'ר אחד המגניבים שראיתי....

vstrom1000

New member
האם בחנת אותו ברכיבה עליו?

לפי מיצו [תקרא למעלה בשרשור] פולט חום מבשל על פלג גוף תחתון...
&nbsp
פעם בחנתי ימאהה 1300 והיה "מבשל" הרגל הימנית בפקק עירוני. בלתי נסבל.
&nbsp
אל תקנה בלי לבדוק, אולי גם אתה רגיש לחום החודר דרך המכנס ג'ינס כמו טיל סאגר...?

asi81

New member
לא יצא לי לרכב עליו

אבל יש לחבר טוב שלי את האופנוע וקיבלתי את חוו"ד עליו ממנו ומאתרים בחול ובארץ.
בסך הכל נראה טוב. אני אקח עליו השבוע נסיעה מהחבר שלי כדי לגבש דיעה אחרונה.

vstrom1000

New member

על כך שאתה לא רוכש ללא נסיעת מבחן הגונה, אחרת תאר לעצמך איזה קיר לדפוק את הראש תחפש...

אופנוע זה דבר מאד סובייקטיבי. מאד.
&nbsp
אני בעבר רכשתי ויסטרום ובדקתי ובחנתי אותו ב3 רכיבות מבחן ארוכות בינעירוניות טרם הקנייה. הייתי צריך את זה לקו ירושלים-ת"א ובדקתי את המסלול הזה וגם ברכיבות בעיר עד שהייתי בטוח שזה מה שנוח עבורי ושאת זה אני רוצה.
&nbsp
באותה תקופה בחנתי גם הרבה אופנועים גדולים נוספים. כדוגמא את הימאהה 1300 אני זוכר כמפוח אויר רותח נושב על הרגל בעת עמידה ברמזור אדום כשהמאוורר עובד, אבל אמינות של רכיבות המבחן היא אצלי מוגבלת ואני פיספסתי את הכיפיות של הטדמ 900, ייתכן כי נסיעת המבחן איתו הייתה בודדה וקצרה [מיהרתי באותו היום]
אציין גם שאחרי שהסוזוקי שבה את ליבי, שיעורי הבית האחרונים טרם הרכישה כללו גם אינפורמציה על עלויות הטיפולים...

asi81

New member
ה 950 פחות בשבילי.

הוא יותר לחובבי שטח מאשר כביש ואני מחפש כביש יותר משטח.

vstrom1000

New member
זה לא באמת שטח, כן?

זה "שטח" במובן הזה שזה מאד נוח בכביש כולל בכביש משובש ובטיפוס מדרכות וגם סביר בשטח לאילו שהם מומחים ברכיבת שטח, כלומר את יכולות השטח יכולים למצות מומחי רכיבה בשטח כי זה הרבה יותר מסובך מאשר אופנועי שטח קלי משקל וצנומי נפח מנוע.
בשבילים אתה תוכל להתנייד עליו סביר אם תהיה זהיר.
&nbsp
היתרונות של הממותות שטח הגדולות זה מרווח גחון וגם מהלך קפיצים ארוך.
&nbsp
זה תלוי גם במבנה הגוף וגם על מה רכבת בעבר.
&nbsp
&nbsp

asi81

New member
דווקא האדוונצר תפס אותי

הוא מוציא ממני את הרצון לטייל רק מלהסתכל עליו. רכבתי בעבר על מגוון סוגי אופנועים: בספורטיבי ZX12R ZX9R R1.
בכביש היה לי ויסטרום 1000 ובקטנועים טימקס בורגמן 400 ובורגמן 650. בצער רב כנראה העסקה על הדוונצר לא תצא לפועל אז ממשיך לחפש אופנוע שיתפוס לי את העין. ראיתי היום את ה SMT 990 של קטמ לא נראה לי שאלך עליו...
אולי BMW GS800? נראה לי שזה הכיוון...

למעלה