מחפש חברים חדשים

למרות שאני במצב שונה

אני מבינה למה אתה מתכוון כשאתה אומר שזה לא אותו דבר כששני חברים שהיו רגילים להיות תמיד ביחד צריכים לשמור על קשר דרך טלפון.. החברה הכי הכי טובה שלי (הייתה כמובן, אבל עדיין טובה) עברה בכיתה ד' למקום שהמרחק הוא שעה בערך, וכמובן שזה שונה מהמרחק לאילת (אני משערת אני לא יודעת מאיפה אתה בדיוק) זה עדיין היה מאוד קשה לשמור על קשר. היו לנו בתים צמודים מגיל שנתיים והמשפחות היו די קרובות ככה שהיא באמת הייתה כמו אחות. המשכתי לדבר איתה בטלפון ועדיין אני מדברת איתה באייסי, אבל יוצא לנו להיפגש פעמיים שלוש בשנה וזה נהיה פחות ופחות יותר. כמו שאמרתי, למרות שאני במצב שונה לגמרי, אני רק יכולה להבין למה אתה מתכוון, כי אני בכיתה י' עכשיו ועדיין לא מצאתי חברה טובה ש"תחליף". לירון.

חגי21

New member
עכו ואילת....

רק 6 שעות נסיעה לא רציני

מצטערת...../images/Emo4.gif

יעזור אם אני אגיד שאני מנסה להבין אותך? אם זה יעודד אותך איכשהו אני חושבת שאתה צריך להיות שמח שהיה לך את החבר הזה כמו אח עד עכשיו לפחות. לי אין כזה דבר, ולמרות שזה לא אותו דבר אתה עדיין תוכל לדבר איתו על הכל בטלפון או באייסי למרות שזה שונה. ד"T אני חושבת שכדאי לך לתת לו לדעת איך אתה חושב על הנושא, סתם שידע.

חגי21

New member
הוא יודע

אבל הלך לחפש את עצמו הבחור יש לו אמא פולנייה שיכולה להוציא את הכלים מהעצבים והיא הסיבה היחידה שגם הוא וגם אחיו עזבו את הבית הוא לא יחזור בוודאי לא בקרוב אולי אם אני יימצא לו עבודה פה קרוב הוא ישקול לחזור

נו?

אז יאלה, תביא עיתון...;) ושאלה: עצם העובדה שכתבת פה את ההודעה זה למטרה של: - לנסות למצוא איך להחזיר אותו? - לנסות למצוא איך הלתמודד כשהוא במרחק של כמה שעות..? - סתם לספר כדי לא להישאר עם זה בפנים?

למעלה