מחפש חברים חדשים

חגי21

New member
מחפש חברים חדשים

היום יום שבת החבר הכי טוב שלי מזה 8 שנים עזב לאילת אני שחשבתי שנחזיק עוד הרבה ונעשה עוד הרבה התגלתי בטעותי היינו 6 חברים כל אחד עזב לדרכו (לעבודתו) ורק אני נותרתי לבד..... היחיד שהחליט להשאר בעיירת הפיתוח וללמוד לתואר ראשון נותר בגפו זהו מעיין פורקן קטן כי לא נותרו עוד חברים שניתן לשפוך בפניהם את הלב כל מי שמעוניין לחלוק עימי סיפור דומה או לא בהכרח מוזמן זהו התרד של כל אותם חברים עזובים שנפגעו בגלל סיבה כזו או אחרת

sh53

New member
יש פה המון חברים בפורום

ואם אתה מחפש חבר'ה לשתף איתם את מה שאתה עובר בחיים, תוכל להתחיל פה, יתכן שהיא מחפשת אותו דבר, את זה אשאיר לך לברר ואני בטוחה שתעשה את זה יותר טוב ממני
חגי - דבר נוסף אתה מוזמן גם להעלות דברים שמטרידים אותך אל הפורום, בשביל זה אנו כאן. חבר'ה - אתם מוזמנים להציע כתף לתמיכה ואוזן קשבת לבחור החדש שהגיע זה עתה לפורום

חגי21

New member
אני לא יודע מה לעשות

החרא הזה יושב לי על הלב כבר יומיים אפילו החברה שלי לא מצליחה להבין אותי הוא היה יותר מאח ואין לי עם מי לדבר בחיים שלי לא האמנתי שאפשר להזיל דימעה בגלל חבר

חגי21

New member
חיובי אבל זה לא אותו דבר

אני באמת אוהב אותה אבל הוא יותר מאח והאובדן שלו ממש קשה לי אני יודע שזה בעצם "כולה אילת" אבל העובדה שהוא לא פה לידי שאני צריך אותו זה מה שחסר לי

sh53

New member
לשמור על קשר בצורה אחרת ניסית?

טלפון/ICQ/SMS ?

חגי21

New member
sms? icq?

את כניראה לא יורדת לסוף דעתי הוא היה יותר מאח בשבילי והעובדה שהוא לא פה לידי ממש צובטת לי בלב

נינושש

New member
כן..

אבל עדיף להישתמש ב- sms או ב-icq מאשר שלא לדבר איתו בכלל.. אם הוא לידך כרגע אי אפשר לשנות זאת.. הוא הלך לדרכו.. אז כנראה שנכון לעכשיו אלה הדרכים היחידות ועדיף להשתמש בהם מאשר לאבד את החבר לגמרי

חגי21

New member
אנחנו נישמור על קשר אבל...

שום דיבור לא שווה לפגישה של שני חברים טובים

sh53

New member
טוב ציפור אחת ביד, מאשר 10 על העץ

לפעמים צריך לקחת מה שיש ולא לחשוב על מה שאין.

sh53

New member
לא בהכרח

זאת מחשבה של להנות ממה שיש ולראות בזה את הטוב.

נינושש

New member
תראה..

אולי אני אגיד לך משהו שממש יבאס אותך.. אבל זאת האפשרות היחידה שלך כרגע... להישאר בקשר טלפוני. אלה אם כן אתה מוכן לוותר על התואר שלך וללכת בעקבותיו.. וזה לא נשמע לי רצוי.

חגי21

New member
כן מסתבר

כמו שהשיר אומר "זה מה שנישאר רק כמה דברים הרבה בדימיון מעט בחיים..." טוב תודה על הפפ טוק עזרתם המון

Aussie Girl

New member
שמע...

אני מזה מבינה אותך. וחברה שלי לא עזבה "כולה לאילת" אלא לארה"ב כך שגם טלפון וSMS לא הכי יכול לעזור ושלא נדבר על הבדלי הזמנים כך שם הICQ יורד כאפשרות טובה. אז תאמין לי אני מבינה אותך! אך אם רוצים מצליחים לשמור על קשר טוב גם אם אותו בן אדם עזב לקוטב. בהתחלה זה מאוד מאוד כואב. ואני לא אגיד לך שזה יעבור לך מחר ושזה שטויות. זה יכול לקחת חודשים. אבל תסתכל על הדברים החיוביים שיש לך פה. חבר שלך עדיין בארץ. אתה יכול לפגוש אותו כמעט בלי בעיה, יש לכם אפשרות של לדבר בטלפון חופשי, לשלוח אחד לשני SMS וגם לדבר בICQ. קרובי משפחה גם עוזבים אותנו, ולא רק חברים. אמרת שכבר הרבה חברים עזבו אותך. נו, ומה, אתם לא מצליחים לשמור על קשר?! כמישהי שעברה פרידות הרבה יותר כואבות, אני יכולה להגיד לך שאם תרצו לשמור על קשר, אין זו בעיה כה גדולה. <<הוא היה יותר מאח בשבילי והעובדה שהוא לא פה לידי ממש צובטת לי בלב>> למה היה, קודם כל? הקירבה של אנשים לא נמדדת רק במרחק. הוא יכול להיות לידך ולתמוך בך, לעזור לך, לאהוב אותך... גם אם הוא יהיה בקצה השני של כדור הארץ.

חגי21

New member
לא הכל פשוט

יש חבר ויש חבר קרוב והעובדה שהוא לא לידי זה מה שקשה כמובן שנשמור על קשר אבל הוא מילא תפקיד של אח ב8 שנים האחרונות

Aussie Girl

New member
התכוונתי לחברה טובה מאוד שלי!!!

ותאמין לי היינו קרובות יותר ממה שאנחנו עצמנו חשבנו. אז הוא ימשיך למלא תפקיד של אח. כמו שאמרתי המרחק לא זה שקובע כאן.

למעלה