מחפש דיליי

grassus

New member
מחפש דיליי

התקציב שלי הוא עד 1000 והאפשרויות שלי הן האיבנז הבוס הברינגר והדיג'יטק בעיקרון הבנתי שהבוס "אוכל" את הסאונד גם שאר הדיליים הלא ממש איכותיים האלה "אוכלים" את הסאונד? (אם למישהו יש אחד מהם ובא לו לעשות ביקורת קטנה זה יהיה נחמד) תודה לעונים

eran377

New member
לא מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר

"אוכלים" את הסאונד. אתה מתכוון לזה שהם לא טרובייפאס? בכל מקרה לדעתי בתקציב הזה כדאי לך ללכת על בוס DD-3 או DD-6. הבוסים לא טרובייפאס אבל הם כמעט ולא פוגעים בכלל בסיגנל! יש לי כמה אפקטים של בוס בשרשור אפקטים והפגיעה בסיגנל לא גדולה בכלל. יש במאמרים מאמר שאסא כתב על סדרת הדיגיטל דיליי של בוס, קרא אותו.

grassus

New member
קראתי את המאמר

אני אקרא שוב עוד פעם בקשר לסיגנל הבנתי שהדיליי של בוס דיי אוכל אותו גם לי יש אפקט של בוס בשרשרת ואין הבדל איתו או בלעדיו למשל באפקטים של ברינגר מרגישים את האכילה הזאת בצורה מטורפת אני מפחד לקנות את הבוס ולהתחרט

The Walrus

New member
אפשרויות

והנה אני מפציץ אותך באופציות... המחירים בדולרים כי זה מה שקל לי למצוא. בקשר לאתרים, חפש בגוגל. יש את הDD-3 הקלאסי של בוס, שהוא מאוד מאוד דיגיטלי, אך אם בא לך להתפנק אתה יכול לקנות ישירות מרוברט קילי DD-3 שעבר מוד. למוד יש שני חלקים - הוא מוסיף סוויץ' שמחליף בין 3 מצבי סאונד - הרגיל של הDD-3, ועוד שניים שמדמים אנלוגיים בצורה מאוד טובה, ואפשר להוסיף גם אפקט לופ שאתה יכול לחבר בו אפקטים שישפיעו רק על החזרות, מה שנותן לך אין ספור אפשרויות, לדוגמה להוסיף פלנגר רק לחזרות, בעוד הסאונד הרגיל שלך נשאר נקי כשהיה. 179$ בלי האפקט לופ, 209$ עם. לאיבנז יש דיליי אנלוגי לא רע בשם AD-9 ב139 דולר, אבל יש לו בעית טון סאקינג מעצבנת. גם כאן בא רוברט קילי לעזרה, כאשר הוא מציע גירסת טרו בייפס של הפדאל ב189 דולר. יש לה גם דיליי דיגיטלי מאוד זול יחסית (DE-7) אבל שמעתי עליו דברים מאוד טובים יחסית למחירו, שווה לבדוק. אלקטרו הרמוניקס מציעים גירסת סטריאו לממורי מן ב179 דולר. הגירסה אמנם לא משתווה לגירסת הדלוקס היקרה אבל היא בהחלט לא רעה וטובה מאוד יחסית למחיר. אם אתה יכול לחסוך עוד קצת כסף אני יכול להמליץ לך לקנות את דיליי המנורות של Guyatone שעולה 239$. אחד הפדאלים הטובים ביותר בטווח המחירים הזה...

doc monti

New member
../images/Emo45.gif

הגויאטון אחלה

RoieL

New member
לא מופיע באתר../images/Emo2.gif

לא משנה, מחר אני אתקשר לשם (מחסוי).

doc monti

New member
אני קניתי אצלו...

לא יודע אם הוא עדיין מביא... בכל אופן תנסה אצלו (ואז תזמין מ www.tonefactor.com, תבקש שישלחו לך ב global priority mail ותקווה שהמכס יחליק את זה...)

RoieL

New member
אם יש לך כוח לאיביי

מידי פעם יש שם מקסונים, בוס אנלוגים וינטג' וממורי מן דלוקס במחירים מתחת ל- 200 דולר. אגב, בלי עין הרע הערב אני אתחדש בממורי מן דלוקס.

Shards

New member
אני מרוצה עם הדיגיטק שלי

Digidelay של דיגיטק הוא פדאלמצוין לדעתי, גם המחיר שלו סביר מאוד, והפגיעה שלו בסיגנל היא אפסית.

grassus

New member
תודה רבה חבובו

תגיד אני יכול לקנות מקילי והוא יישלח לי לארץ? או שאני אצטרך לדבר עם רעש געש? (הם התחילו להביא דברים שלו לא?!) אחלה סקירה ד"א

RoieL

New member
הוא שלח לארץ

רק שזה יעלה 30 דולר נוספים. אם אתה מוצא עוד בנאדם או שניים זה יצא לך פחות. באתר שלו בעמודים של כל מוצר יש מחירים.

grassus

New member
כן

אני מסתכל על המחירים יש כל כך הרבה דברים שם זה עושה לי כאב ראש תודה לכולם

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

ואגב, רעש געש לא מייבאים את הדיליים של קילי. תוכל לבקש מהם, אבל תצטרך לחכות כמה חודשים להזמנה הבאה...

RoieL

New member
דיברתי פעם עם זק על זה

הוא אומר שזה פשוט לא ישתלם לקונה- גם מחכים להזמנה וגם הרבה יותר יקר. ופשוט שווה יותר לקנות מקלי ישירות.

grassus

New member
לגבי הגייטון

לא מצאתי אותו באתר שלהם מישהו יודע מה הדגם הספציפי שאני אוכל לחפש?

למעלה