אפשרויות
והנה אני מפציץ אותך באופציות... המחירים בדולרים כי זה מה שקל לי למצוא. בקשר לאתרים, חפש בגוגל. יש את הDD-3 הקלאסי של בוס, שהוא מאוד מאוד דיגיטלי, אך אם בא לך להתפנק אתה יכול לקנות ישירות מרוברט קילי DD-3 שעבר מוד. למוד יש שני חלקים - הוא מוסיף סוויץ' שמחליף בין 3 מצבי סאונד - הרגיל של הDD-3, ועוד שניים שמדמים אנלוגיים בצורה מאוד טובה, ואפשר להוסיף גם אפקט לופ שאתה יכול לחבר בו אפקטים שישפיעו רק על החזרות, מה שנותן לך אין ספור אפשרויות, לדוגמה להוסיף פלנגר רק לחזרות, בעוד הסאונד הרגיל שלך נשאר נקי כשהיה. 179$ בלי האפקט לופ, 209$ עם. לאיבנז יש דיליי אנלוגי לא רע בשם AD-9 ב139 דולר, אבל יש לו בעית טון סאקינג מעצבנת. גם כאן בא רוברט קילי לעזרה, כאשר הוא מציע גירסת טרו בייפס של הפדאל ב189 דולר. יש לה גם דיליי דיגיטלי מאוד זול יחסית (DE-7) אבל שמעתי עליו דברים מאוד טובים יחסית למחירו, שווה לבדוק. אלקטרו הרמוניקס מציעים גירסת סטריאו לממורי מן ב179 דולר. הגירסה אמנם לא משתווה לגירסת הדלוקס היקרה אבל היא בהחלט לא רעה וטובה מאוד יחסית למחיר. אם אתה יכול לחסוך עוד קצת כסף אני יכול להמליץ לך לקנות את דיליי המנורות של Guyatone שעולה 239$. אחד הפדאלים הטובים ביותר בטווח המחירים הזה...