מחפש את "המבט"

• פותח הנושא sbrl
  • פורסם בתאריך

sbrl

New member
מחפש את "המבט"

למישהו יש קישור לתמונה של "המבט"

זהרון

New member
דיסקו הפקות מציגים - המבט בוידיאו

רצ"ב קשור לסרטון קצר שלקראת סופו ה"מבט" מעניין, כשאני מביט בזה היום, זה לא מרגיש ונראה כאותה נקודת שבירה שבאה מתוך המבט המצמית והאיום. נהפוך הוא. אני רואה את יאנק יקירי מישיר מבט לעיניו של הלאנס (שאין לי מילים לתאר את ההערכה וההערצה שיש לי אליו כאחד שנולד להיות ספורטאי מושלם ומנהיג עוצמתי וכריזמטי), לא מתבייש, לא מראה שבירה, כי אם מביט בו כיריב מוערך. אגב, בסרט הצרפתי על המלחמה של אנקטיל ו-פופו, אמר אחד המרואיינים הצרפתיים, בשחצנות המוכרת, שהצגת העייפות והחולשה של לאנס היא לא יותר מיכולת משחק עלובה שכל ילד יכול היה לפברק. וכצרפתי פטריות אמיתי, הוא טען שאנקטיל, לעומתו, היה גאון תיאטרלי אמיתי שמיטב חיות הבמה, מאז ולעולם, יכולים לללמוד ממנו רבות ואף פעם לא להגיע לקרסוליו האריסטוקרטיים. בראיון שערכו פיל ליז'ט ופול שרוון עם לאנס, הוא נשאל על המבט, והדברים אותם ענה מובאים לכם בתרגום די מדוייק, על ידי, כשירות לאומה. פיל: כשהטור הגיע לאלפ ד'ואז וזו היתה התחלה מהירה של הטיפוס. חשבתי לעצמי שאין מצב שתגיעו לפסגה בקצה בו התחלתם. ואז התייצבת בחוד, הסתכלת לאחור, מעבר לכתפך השמאלית והבטת הישר ביאן. נדמה היה לי שאתה מביט לו בעיניים, כאילו אומר לו "נו, הנה אני מתחיל, אתה בא או לא?" והתשובה היתה "לא". לאנס: אני חייב להיות כן לחלוטין איתך. היו הרבה דיבורים ותהיות לגבי ה- "מבט", אבל האמת לאמיתה היא שבכלל לא התבוננתי באולריך. פיל: ברגע זה הרסת אותי ואת חיי. לאנס: מצטער, אבל אני לא. בראש ובראשונה התבוננתי במורד הכביש וחפשתי אחרי חברי הקבוצה שלי. אם התכוננתי לתקוף, דבר אותו רציתי לעשות, הייתי צריך לדעת היכן הם וכמה מהר יוכלו להגיע ולעזור, או להרגיע את העניינים, אם משהו ישתבש או שאסתבך. בנוסף, רציתי לדעת לא רק איפה נמצא יאן, אלא גם היכן בילוקי, קיבילב והאחרים. אני מוכן להשבע בבריאותי, דבר שאיני עושה אף פעם, שלא התבוננתי ביאן. זווית המצלמה גרמה לכך שנראה היה כאילו אני מביט ביאן ושואל אותו "אתה בא או לא...?", אבל זו ממש לא היתה התגרות, לא אצבע בפרצוף ובטוח שלא "מבט".

זה לא ציטוט מדויק של הנאמר

בסרט על אנקטיל. המרואיין הצרפתי (אני חושב שמדובר בעיתונאי בכיר), אמר שההצגה של לאנס היתה בינונית ולא יותר. כל אחד יכול לשחק אותה חלש למרות שהוא חזק. לעומתו אנקטיל נתן הצגה אמיתית, הוא שידר ליריב שהוא מאוד מאוד חזק, למרות שהוא היה ממש חלש באותו יום. לזה קרא הצרפתי "הצגה אמיתית".

זהרון

New member
המימיקה של הצפרדעון הזה

התחייבתי על ציטוט מדוייק, במידת האפשר, של הראיון עם לאנס. אבל המימיקה של הצפרדעי הזה שכהוא הגה את המילה "לאנס"... זה היה תענוג ביזארי מסוג מיוחד. הייתי אומר שנראה היה כאילו הכריחו אותו לבלוע צפרדע, אבל את זה הוא היה אוהב... יש עיוות ניכר לעין בכל פעם בו הוא דיבר על לאנס. מאוד מצחיק לראות מהצד. אי לכך ובהתאם לזאת, פירשנתי והרחבתי את אמירותיו על כאביו. שים לב, אגב, לפאתוס שהתווסף לקולו כשדיבר על אנקטיל. ולגבי השימוש בסמים. נכון מאוד. זו נקודה מאוד מעניינת ששמתי לב אליה ומאוד שיעשעה אותי. הייתי אומר ששיעשעה אותי מאוד. היה חיוך גדול שעלה על העייפות שלי. מזל שהצרפתים הם אומה אמיצה בעלת חוט שידרה ישר ועמיד שהאמת והיושר נר לרגליהם ומעולם, אבל מעולם, לא דרשו מאחרים מה שאינם דורשים מעצמם. שלא לדבר על זה שהם תמיד אוהבים לפרגן לאחרים, יותר מלעצמם ובכלל הם התגשמות החלום ההיפי משנות השישים של שלום, אהבה ואחווה ללא גבולות.

אם כבר הזכרת את הסרט על

אנקטיל, אפשר למצוא הקשר נוסף ללאנס ארמסטרונג והיחס הצרפתי אליו. בחלק האחרון של הסרט דיברו על שימוש בחומרים אסורים, והובאו ציטוטים של אנקטיל על שימוש בחומרים אסורים. אנקטיל לא באמת התאמץ להסתיר את העובדה שהוא השתמש בחומרים אסורים, הוא אמר כמה פעמים שאי אפשר לנצח רק עם מים. במקקום אחר כבר קראתי שהוא אפילו הודה שבשיאו הוא השתמש בחומרים אסורים. אבל למרות כל זה, אנקטיל הוא גיבור לאומי ואגדה בצרפת (גם על ידי התקשורת ואפילו על ידי הל'אקיפ שידוע באהבתו לצדק וספורט נקי), יש פה קצת מוסר כפול צרפתי. מצד אחד אנקטיל הוא גיבור ומצד שני ארמסטרונג (שעדיין לא ניתן להוכיח משפטית שהוא באמת השתמש בחומרים אסורים) הוא שקרן, רמאי, גנב, מסומם, "האיש שהרס את הטור" ועוד עשרות סופרלטיבים שהורעפו עליו במשך השנים.

aabramovich

New member
מוסר כפול../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אתה השתגעת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לצרפתים אין מוסר כפול. יש להם מוסר אחד ומדוייק. הם צודקים. הם נקיים, הם נאורים האמריקאים זבל האמריקאים אשמים בכל הרע שבעולם. כל מה שהצרפתים מעוללים לאמריקאי(ם) הוא באשמתם.
עזריאל ------------- דיסקליימר - אני אוהב צרפת, אוהב יין צרפתי, אוהב אוכל צרפתי, אוהב מוסיקה צרפתית, טרם יצא לי לאהוב צרפתיה אבל...

רגע, זה לא צרפתים -

גם האיטלקים כתבו דברים דומים על ארממסטרונג. ולפאנטני הם קדישו פסגה. כאילו דהההה... בואו ונגדיר. אם רוצים להקצין את זה? רוצים לבדוק כמה גיבורי מלחמות ארץ זבת עשו דברים בזכותם אנחנו מכנים גיבורי מלחמות של מדינות אחרות פושעי מלחמה?

ItsikH

Member
Makes perfect sense כשרוכב מסתכל אחורה זה קודם כל בכדי "לקרוא את המפה". דוגמא קלאסית לתמונה ש"משקרת" כלומר יוצרת רושם מוטעה.

מבט ללא קסדות .. ../images/Emo10.gif

גרסה נוספת שמסתובבת ברשת: זבוב ישראלי מצוי זמזם ליד אוזנו של לאנס ולחש לו דברי חוכמה.לאנס הקשיב הרים גבה גרד את פדחתו ולפתע חשב שהוא היחיד נטול קסדה וחסר הגיון. סובב ת'ראש לאחור,ראה..כולם בלי קסדות. הביא לזבוב סטירה,נתן גז ונעלם. מוסר [השכל] כפול: צצצ...צצצ שבת שלום. יורם

זו תמונה שלא תחזור

על פי חוקי ה-UCI, חובה לחבוש קסדות בכל מרוץ רשמי ולכל אורכו. למה נקבע החוק הזה? תשובה בקישור

בתחרויות היא לא תחזור אבל..

באימונים הם רוכבים חופשי ללא קסדות. רוצה ערימה של תמונות?

אני לא צריך ערימה של תמונות

לי הספיקה תמונה אחת מטור 95 של פאביו קאסרטלי מרוסק עם המוח בחוץ.

למעלה