יורם,מכל הדברים שאפשר לקחת
מהתמונה המדהימה הזאת בחרת דווקא לקחת אותה לכיוון של "קסדה זה מיותר?" באמת ידידי לתחביב מזה כמה שנים שאני לא יודע איך לענות לך בלי להכנס לאנרגיות של "אנטי".זאת לא הכוונה שלי. היות ואני מתפרנס ממכירת קסדות ביום יום לא אדבר על למה כן קסדה,לא שאין לי טיעונים שקולים פרטיים אבל דבר עם אחי הגדול,רופא -רוכב כביש-ומוקפץ למיון כמעט בכל תורנות.שעה שיחה איתו תוך כדי שאתם מטפסים בצובה,(הוא עובד בהדסה עין כרם

תגרום לך אולי לגרום להקשיב-לא אמרתי להסכים אמרתי להקשיב. דבר עם חברים שלי למקצוע ולתחביב שעובדים ובכלל חיים לצידי בזכות קסדה,יש מצב שגם הם יגרמו לך להקשיב לכמה דקות. תשאל אותי על ערב שמחת תורה לפני שנתיים,לקחתי אופניים של לקוח לבדיקה,מול החנות איבדתי שליטה- אופני מירוץ עם היגוי סופר עצבני.ראש בעמוד התומך של תחנת אוטובוס שקפצה לי מול הגלגל הקדמי... ושתיים עשרה שעות במיון באיכילוב מבולבל וכואב.זאת הייתה הפעם האחרונה שעליתי על אופניים בלי קסדה.עם קסדה,כניראה שהייתי קם ,מסתכל לראות עם מישהו קלט את הפאדיחה וחוזר לחנות תוך דקה. היות ואצה לי הדרך החוצה מהבאד וויבס אז אסיים במה אני לוקח מהתמונה המדהימה הזאת. שני רוכבים אדירים,ענקים בדור,פיסגה בטור ורצון להיות אלופים.כל אחד עם סיפור חיים אחר ועם אישיות אחרת.אחד מהם פשוט נחוש יותר,מרוכז יותר,ממוקד במאה ועשר אחוז. הוא החליט,הוא התאמן,הוא יבצע,נקודה.מבט אחד טכני לאחור כדי לקרוא תמונה טקטית והשאר היסטוריה. אני לוקח איתי מהתמונה הזאת את ההשראה ל-"החלטה לחיים". מתרגש מהתמונה בכל פעם מחדש,משתדל לחשוב "ארמסטרונג" ביום יום,גם אם בדרך מפסיד זמנים וטועה טקטית

,החיים הם הטור המלהיב ביותר. בידידות ורצון לשלב פרנסה עם תחביב בצורה מכובדת, עודד נ.ב, יורם אולי החמרתי איתך והדיון על קסדות בינך ובין בועז היה נספח עקר, באופן כללי בוא נדבר בטוב.מלחמות בחלקת הארץ הזאת שלנו יש מספיק. ********************************************************************** כותב הודעה זאת עובד בחברה המייבאת,משווקת ומוכרת אופניים וציוד אופניים לרבות קסדות. ********************************************************************