מחפש את "המבט"

• פותח הנושא sbrl
  • פורסם בתאריך

Infin1ty

New member
אני לא מבין איך אתה משווה נעליים

או כל דבר אחר לקסדה. אתה מבין שטעות הכי קטנה שלך על הכביש (ואני מבין שאתה לא רוכב מנוסה כל כך) יכולה לעלות לך בחיים שלך? אתה מבין שאם תיקח פניה ובפניה הצמיג שלך יגע בכמה אבני חצץ קטנטנות שאולי אפילו לא תשים לב שהן שם אתה עלול להתרסק וחס וחלילה לפתוח את הראש? או אפילו אם הצמיג מסיבה כלשהי יקבל סנייק בייט או אפילו פנצ'ר מזכוכית חדה או מסמר אתה יכול אולי להגיד שלום לחיים שלך? אין לך מה להשוות בין עצמך למקצוען שאופניים זה כל החיים שלו והוא מרוויח מזה כסף, אופניים בשביל מקצוענים זה כמו מחשב בשביל איש הי-טק. הם לומדים לשלוט על האופניים מגיל קטן כל כך שאתה לא תדמיין איזו שליטה מדהימה יש להם. חוץ מזה, אם אתה לא זוכר אז שנה שעברה כמה ימים לפני הטור (או אולי אפילו זה היה יום לפני, כבר לא זוכר כל כך) לאנס ארמסטרונג החליק ושבר את הקסדה שלו וגם אולריך נתקע במכונית ואומנם לא שבר את הקסדה אך היה קרוב. אתה רוצה אולי אני אצלם לך 3 קסדות שבורות שיושבות לי בבית? רק תחשוב מה היה קורה לראש בלי הקסדה... אם הגעת עד לכאן ואתה עדיין חושב שקסדה זה מוצר מיותר אז כנראה אין לך באמת על מה לשמור וסע לשלום.

אני די בטוח שאמרתי "חלאס".

עייפתי, די... בטחנת הרוח הספציפית הזאת אני לא אלחם יותר. איחוליי להמשך רכיבות מהנות וכיפיות עומדים בעינם. לכוווווולם. תהיו בריאים. ותחייכו קצת, בחיית...

aabramovich

New member
בחיוך../images/Emo13.gif אומר לך רק דבר אחד,

ככה באופן אישי.... אין חכם כבעל נסיון. לצערי. שתשאר "טפש חסר נסיון" בעניין הזה
ולסיום חיוכים ברצף
עזריאל

תודה, אתה בסדר אתה

אגב, אני לא אומר לאף אחד לרכוב בלי קסדה. וסביר להניח שאם תראה אותי רוכב, תראה גם אותי עם קסדה. אני פשוט לא מבין את האמונה העיוורת הזאת במה שאומרים יצרנים. לא משנה... בינתיים, קניתי נעלי כביש סוף סוף. עכשיו חזרתי מרכיבת נסיון...אין ספק שיש הבדל. אולי עכשיו אני אצליח לשפר את הממוצע במישור ל42 קמ"ש... חחחחח. אמיל.

aabramovich

New member
אפשר לקבל את זה בכתב?!

תתחדש על הנעלים. וזה טוב שאתה לא מאמין ליצרנים/יבואנים. תאמין לחברים. תאמין לעצמך. יש עוד יתרון לקסדה (שלא מדברים עליו) - הסטת זיעה. זו היתה הסיבה השניה שלי לקסדה. בקיצור, תהנה מהנעליים. תהנה מהרכיבות...
עזריאל

תודה תודה...ובנושא של הזיעה

מה עוד עושים?כי הקסדה לא מספיקה לי. בנדנות וכאלה, לא? צריך להתרגל לרעיון...צעד גדול מדי לכיוון של "אני רוכב כביש-מושבע-ומפוצץ-בציוד-על"...אחרי זה אני עוד אתחיל לקנות חולצות של קבוצות וכאלה... אמיל

נגד זיעה תשאר בבית....

שם יש מזגן ובימים אלו גם הג'רו בטלויזיה אז לא תפסיד רכיבות

aabramovich

New member
חחחח חולצות של קבוצות?

לגבי הזיעה - קסדה טובה פותרת לי לגמרי. אני נגד להוציא אלפי שקלים (או סתם מאות) על מותג... "בדקתי ומצאתי" ואני רוכב עם בל שעולה 300 ש"ח, קלילה, לא מגרדת
, ומובילה 99.999% מהזיעה. למען הסר ספק - אני מזיע גם בישיבה בחורף במזגן על קירור... אז אני לא חשוב ב"הזעה של בחורה" (טיפת זיעה אחת ב 40 מעלות בשמש בעליה) ואני הראשון שיאמר (אלא אם יב"ע יתעקש להדחף לפני) שציוד על לא נחוץ לאחד כמוני. אני רוכב עם חולצה פשוטה - כי זה מנדף זיעה יותר טוב מחולצת T רגילה (לקח לי כשנה להאמין ולגלות את זה). ולגבי בנדנה - ע"פ הצורך. ה"יקרות" הרבה פעמים מתעלות את הזיעה טוב יותר מאשר בנדנה של קואבוי פשוטה. בקיצור, אני בהחלט מאמין בקניה ע"פ הצורך, בשיטת הסלאמי. גיליתי שיש אמת מאחורי חלק גדול מן הססמאות... לגבי המינון והצורך שלי בהן... עניין של זמן. אני רוכב כבר 4 שנים, שנה וחצי עם חולצה מלייקרה, ביב ראשון נקנה לפני שבוע. רק קסדה קניתי אחרי חודשיים (נסיון מר, אמרתי?). טוב אמיל, שבוע טוב, מועדים לשמחה, ו... שלא תעבוד על עצמך בטעות
עזריאל

hyfriril

New member
גמל אתה מרעיל את הפורום - מי אתה

בכלל. כולי תקווה שתבחר במהרה פורום אחר להימצא בו ויש לי כמה רעיונות טובים למי מהם אתה מתאים. מדי יום אתה מופיע כטיפש, סורר ואטום. נשבר לי ולעוד כמוני ממך... גמלון טיפשון.. תראה להיכן גררת אותי בסופו של דבר, כל מכירי ויש בפורום הרבה כאלו - שיעידו שאני אדם נוח למדי. ועל זה לא אסלח לך..

aabramovich

New member
../images/Emo31.gifממש ממש ממש לא מתאים

לא לך ולא לפורום. למה לקרוא לו בשמות?! למה לגרש?! גם אני לא מסכים עם חלק מדעותיו של הגמל. אז הדרך היא לגרש
הפורום הוא של כולם, במה פתוחה. ואם אתה לא מסכים עם דבריו של זה, או שתנסה לשכנע או שתדלג. לא מתאים לך חי.
עזריאל

avnereder

New member
הנושא הבטיחותי צריך צעד נוסף קדימה

יש גם חלקים אחרים בגוף שדורשים מיגון. כתפיים,ברכיים,מרפקים ועוד. בכדורגל משחקים עם מגיני רגליים וזה לא פוגם במשחק. גם ברכיבה צריכים למגן את האזורים הרגישים למכות על מנת למנוע פציעות מיותרות.

danש

New member
עכשיו אני מבין למה אני לא רוכב עם

קסדה, כי אין לי STI או ארגופאור (אפילו לא SIS)

Trif

New member
תרומת איברים

בתור אחד שחי במקום שבו אין חובת חבישת קסדה גם על אופנועים, מצ"ב ציטוט מחבר שלי שהוא אורטופד בחדר מיון: "אני אוהב את אלו שרוכבים עם קסדות, כשהם עושים שטויות יש לי פרנסה, אלו בלי מגיעים ישר לתרומת איברים". אז אנה מכם, תדאגו שיהיה לכם כרטיס כזה בכיס אם אתם רוכבים ללא קסדה, אולי מישהו ירוויח מזהץ דרור

danש

New member
יש לי כרטיס! צריך איבר?

האם לך יש כרטיס או שהקסדה פוטרת אותך מהצורך?

למעלה