מחפשת רעיונות

• פותח הנושא yaf79
  • פורסם בתאריך

pirge

New member
עוף ב"קוקי" ../images/Emo3.gif

תכניסי גם פרוסות תפוחי אדמה שבושלו תחילה. שוקי עוף ברוטב ריבה ב"קוקי"/ pirge / מתכונים 18:55 | 06/06/04 קילו שוקי עוף בצל קצוץ כוס מים אבקת מרק ככף כף רוטב סויה 2 כפות בהרט או פפריקה ,שום, מלח ,פלפל, גריל עוף, מעט כורכום) 2 כפות ריבה\קונפיטורה. כל סוג יתאים. תנור ל-200. להכניס את השוקיים לשקית "קוקי". להכניס גם את הבצל. בסיר קטן לשים: מים+אבקת מרק+רוטב סויה+תבלינים.לחמם לסף רתיחה תוך בחישה. להוסיף ריבה ולבחוש שתימס.לצקת את הרוטב לשקית ה,קוקי". לסגור את השקית.ולשים אותה בתבנית גדולה של התנור.לעשות חתך ק ט ן בחלקה העליון של השקית.ולתנור. לצלות כ-30 דקות.להוציא ולהפוך בזהירות את השקית ולאפות עוד כ-20 דקות. לא נורא עם נשפך מעט רוטב לתבנית. אבל להשתדל להפוך בזהירות. הערות שלי (מצדה): יצא מעולה!!! במקום ריבה שמתי 2 כפות דבש, שמתי כך בהרת וכף פפריקה, 8 שיני שום שלמות ובצל קצוץ, לא שמתי לא כורכום ולא גריל עוף, רק פלפל שחור ומלח. אח.... כמה שזה היה טוב!!! בתיאבון!!! מ צ ד ה

ניקי ב

New member
פשטידת בשר וספגטי

פשטידת בשר וספגטי - ניקי ב מצרכים: חצי חבילת ספגטי חצי קילו בשר טחון 2 בצלים חתוכים לקוביות 2 כפיות שום כתוש חבילת פטריות קצוצות 2 גזרים מגוררים 2 ביצים טרופות רסק עגבניות (קטן) כוס מים כף פפריקה א. מרק סוכר מל"פ כף פירורי לחם מצרכים לרוטב: בצל גדול קצוץ רסק עגבניות (קטן) ביצה טרופה כוס מים כף פפריקה כמון סוכר א. מרק מל"פ הכנה: 1.לטגן את הבצל, להוסיף את השום. להוסיף את הפטריות לאדות עד שלא נשארים נוזלים. להוסיף את הגזר לאדות עד שהוא מתרכך. 2.לטגן במחבת נפרדת את הבשר . להוסיף את הבשר לתערובת הפטריות. להוסיף רסק, מים, סוכר ותבלינים. להוסיף ביצים. 4.להכין את הספגטי לפי ההוראות על האריזה. 5.הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף רסק, מים, סוכר, תבלינים. להוסיף את הספגטי וביצה. 6.הרכבת המנה: לפזר פירורי לחם בתחתית התבנית. להעביר את הבשר לתבנית. על הבשר לשפוך את הספגטי. לכסות עם נייר כסף. 7.להכניס לתנור שחיממנו מראש , חום בינוני. בסביבות 30 דקות. הערות: אם רוצים שהספגטי למעלה יהיה יותר קריספי להוריד את נייר הכסף ולתת עוד כמה דקות בתנור.

pirge

New member
עוף וירקות ב"קוקי"

שוקי עוף וירקות ברוטב סילאן/ריבה ב"קוקי" חלקי עוף ירקות : בטטות.....תפוחי אדמה....קישואים.....גזר.....בצלים......שיני שום שלמות......שורשי ירקות........וכו'... שמן זית בצל קצוץ אבקת מרק עוף כף רוטב סויה 2 כפות בהרט או פפריקה ,שום, מלח ,פלפל, גריל עוף, מעט כורכום) 2 כפות סילאן/ ריבה / קונפיטורה תנור ל-200. להכניס את השוקיים והתבלינים לשקית "קוקי". לערבב היטב. להשהות כמה שעות. בתוך השקית. לסגור את השקית. לחורר בקיסם כ-5 חורים. ולשים אותה בתבנית גדולה של התנור. לצלות כ-30 דקות. (התנור מחומם מראש) להוציא ולהפוך בזהירות את השקית ולאפות עוד כ-20 דקות. ולבדוק שמוכן ורך. לקראת ההגשה, להשחים ללא השקית. אני אוהבת שקית נפרדת לעוף ושקית נפרדת לירקות . תהנו.

pirge

New member
תפוחי אדמה ב"קוקי"

11:22 | 06/01/07 תפוחי אדמה ב"קוקי" - מושקע.ו pirge ו מעדן תפוחי אדמה ב"קוקי" מקור:פירגה 8 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לשמיניות (גדול) 5 כפות שמן 4 שיני שום דפוקים בפטיש שניצלים 2 שיני שום כתושות בצל גדול חצוי ופרוס כף סילאן או ריבה או דבש 3 כפות יין מתוק מלח או אבקת מרק עוף פלפל שחור כף פפריקה מתוקה גדושה כף רוטב צ'ילי או קטשופ קורט קינמון לטגן במחבת בשמן את הבצל והשום רק עד הזהבה קלה להכניס את יתר החומרים כולל תפוחי האדמה להקפיץ ולערבב 2 דקות. להעביר לשקית "קוקי" להניח בתבנית אפיה - לשטח את התכולה בתוך השקית. לפזר 2 כפות חמאה מגוררת לסגור את השקית לחורר במזלג כ-4 חורים לאפות כשעה וחצי הוספתי ברגע האחרון 3 גם בטטות שלמות וקלופות,ככה כמו שהן בלי שום תיבלון. תהנו.

yaf79

New member
תודה רבה. ינוסה בקרוב

מה שכן אנחנו לא מאוהבי הריבות אז נראה לי שאני אחליף את זה בדבש.

yaf79

New member
אופס פתאום קפץ לי שלקטנה אסור דבש

אז אני צריכה לחשוב על משהו אחר.

למעלה