מחפשת רעיונות

• פותח הנושא yaf79
  • פורסם בתאריך

yaf79

New member
מחפשת רעיונות

נשארו לי במקרר אשל ושמנת שכבר צריך להשתמש וחבל לי לזרוק. יש רעיונות מה אפשר לעשות איתם? תודה

ניקי ב

New member
פשטידת שוקולד

פשטידת שוקולד - ניקי ב מצרכים: 500 ג' גבינה לבנה 1 שמנת חמוצה 1 כוס קמח תופח 3/4 כוס סוכר 1 סוכר וניל 2 ביצים 1 כף שוקולית הכנה: לערבב את כל החומרים חוץ מהשוקולית להוציא לקערה נפרדת 5 כפות גדושות מבלילת הגבינה להוסיף לה את כף השוקולית לערבב. לשפוך את תערובת הגבינה (הכמות הגדולה יותר ) לתבנית משומנת. לשפוך מעליה את תערובת השוקולד לערבב מעט , בשביל ליצור צורות. להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני. 45 דקות. הערות: תבנית גודל 29X20 ניתן להגיש בתור עוגה להגיש עם סירופ מייפל, דבש , סירופ שוקולד מהיר וקל מתאימה לילדים

נולה24

New member
שיגעתי לך את המוח.. ../images/Emo140.gif

אני רוצה להכין את המתכון שלך.. ומוודה שהבנתי הכל..

ה ד ס א

New member
../images/Emo24.gif||יצא טעים מאוד

|אבל, שאלות: יצאה נמוכה מאוד, ככה צריכה? די דחוס-ולמעלה מישהי כתבה שיצאה לה אוורירית, איך? תודה מראש

ניקי ב

New member
תנסי לפתוח את הדלת של התנור

כמה שפחות. הפשטידה לא גבוהה. את יכולה להכניס בתחילת האפיה תבנית עם מים רותחים לתחתית התנור. שמחתי לשמוע. תנסי את התאומה שלה , מאוד טעימה.

ניקי ב

New member
פשטידת תפוזים

פשטידת תפוזים - ניקי ב מצרכים: 1 חבילת גבינה 500 ג' 1 כוס קמח תופח 3/4 כוס סוכר 1 סוכר וניל חצי כוס מיץ תפוזים 2 כפות אינסטנט וניל. 2 ביצים אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. 45 - 50 דקות עד שמזהיב הערות: תבנית גודל 29X20 אפשר להגיש אותה בתור עוגת גבינה. להגיש קר אפשר להגיש עם סירופ מייפל, דבש , סירופ שוקולד פשטידה נהדרת לילדים חוסלה תוך כמה דקות

למעלה