מחפשת רעיונות

• פותח הנושא yaf79
  • פורסם בתאריך

ניקי ב

New member
אז בפעם הבאה תפחיתי מהסוכר

לפי טעמך.

ניקי ב

New member
לביבות תפוחי עץ

לביבות תפוחי עץ - ניקי ב מצרכים: 3 תפוחי עץ ומגוררים 3/4 כוס סוכר חום בהיר חצי כוס קמח תופח חצי גביע שמנת חמוצה. כפית תמצית וניל 2 ביצים טרופות מעט קינמון אופן ההכנה: לסחוט היטב את תפוחי העץ המגוררים מהנוזלים. לערבב את כל המצרכים כולל התפוחים המגוררים. להניח ערימות קטנות במחבת בעזרת כפית. להפוך את הלביבות בעזרת שני מזלגות להזהיב - להשחים משני הצדדים. לפזר אבקת סוכר ולהגיש. טעימות מאוד

ניקי ב

New member
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד - ניקי ב מצרכים: 4 ביצים 250 ג' סוכר (כוס רבע) כפית סוכר וניל שמנת חמוצה חצי כוס שמן כף ליקר שוקולד 300 ג' קמח תופח (2 כוסות +2 כפות) חצי כוס שוקולית קורט מלח ציפוי: 125 ג' שמנת מתוקה (חצי חבילה) 100 ג' שוקולד חלב (חבילה) 50 ג' שוקולד מריר (חצי חבילה) אופן ההכנה: לחמם תנור לחום בינוני להקציף ביצים, סוכר , סוכר וניל. להוסיף את החומרים הרטובים להוסיף את החומרים היבשים. להעביר לתבנית משומנת , להכניס לתנור. בסביבות 45 דקות. להמיס שמנת ושוקולד במיקרו ,לצפות את העוגה שהיא יוצאת מהתנור. הערות: תבנית 26 נהדרת לילדים

ניקי ב

New member
פיצה ללא שמרים

פיצה ללא שמרים - ניקי ב מצרכים: 3 כוסות קמח 1 שמנת חמוצה 1 כפית שטוחה מלח 1/3 כפית אבקת שום חצי כוס מים אופן ההכנה: לעבד את המצרכים לבצק לרדד את הבצק על נייר אפיה מקומח אני רידדתי אותו דק. הערות : הפיצה ממלאת תבנית של תנור

pirge

New member
פשטידפיצה מהירה ונפלאה

פשטידפיצה מקור: חתני היקר. בצק: קמח תופח קטן (2\1 2 כוסות) 3 גיל או אשל או ביו או שמנת ואפשר גם לערבב כמה סוגים מעט מלח לערבב עם כף לבצק דבקי מאד. לשמן תבנית ג ד ו ל ה של התנור . אפשר תבנית בגודל 27X33 או יותר גדולה. לשטח את הבצק בעזרת הכף. מאד דביק. לאפות 10 דקות בתנור שחומם מראש – 170 מעלות. מלית: לטגן בצל קצוץ גס ולהזהיב. להוסיף 4 כפות תירס מקופסה. קופסה טונה קטנה חצי קופסת פטריות חתוכות (קופסה קטנה) צ'ילי לאוהבי החריף.כף קטשופ במקום.... או גם וגם. מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה ולהוריד מהאש. לקרר. לשטח מעל לבצק החצי אפוי 300 גרם גבינה צהובה מגוררת ומעל לפזר את הרוטב. מעל לרוטב להשאיר מעט גבינה נוספת לפיזור. לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות נוספות— לחכות בדיוק 10 דקות....להתאהב. תהנו.

pirge

New member
מילקשייק יוגורט מוסי בטעמים../images/Emo3.gifמדהים

מילקשייק יוגורט תמרים –סמיך וטעים מקור:פירגה 4 מיכלי יוגורט ביו 3 אחוז – אפשר להתפרע ולהכין עם שמנת חמוצה 3 כפות גדושות של ממרח תמרים או ממרח אחר: חלבה: אגוזים:ריבת חלב: וכו'........ 8 תמרים טריים או מיובשים---מקולפים חתוכים לחתיכות קטנות שקית אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל ליקר שוקולד, פירות או אחר לטעם לערב הכל ביחד –במיקסר, לקרם. למזוג ל-8 צלוחיות אישיות . לשים תמר לקישוט . במקום התמרים אפשר לשים בננות או תותים או כל פרי אחר שאתם אוהבים. תהנו.

pirge

New member
פנקייקס

פנקייקס כוס קמח תופח 3 ביצים כף שמן 3 כוסות אשל או תחליף סוכר ותמציות לטעם מערבבים היטב היטב -----לבלילה חלקה ומעט סמיכה - ניתן להוסיף קמח או חלב לקבלת מירקם מתאים לטגן פנקייקס ולהגיש עם תוספות שיש בבית. תהנו

pirge

New member
לבנה

שימי בשקית או בציפה (יש לי ציפה מיועדת אך ורק להכנת לבנה....) את היוגורט, השמנת ....מעט מלח תתךי מעל לכיור אחרי 12 שעות תקבלי לבנה. בבקשה. בתמונה הלבנה שהכנתי עם שכבות של פלפלים צבעוניים קלויים.

yaf79

New member
תודה בנות על הרעיונות. אני לא כל

בקטע של המתוק חשבתי יותר על משהו שהקטנטונת שלי גם תאכל אבל נראה כבר מה נבחר. תודה

pirge

New member
פשטידת תירס מהירה מהספר "בישולה"

12:59 | 14/10/04 פשטידת תירס מהירה וקלהו pirge / מתכונים ו ספר בישולה של שולה מודן 5 דקות עבודה- קופסה 375 גרם תירס מסונן (קופסה אחת גדולה מסוננת) כוס חלב - את יכולה להמיר באשל 3 ביצים טרופות 3 כפות שמן 3 כפות קמח תופח מלח פלפל שחור 150 גרם גבינה צהובה לערבב הכל ביחד ולצקת לתבנית משומנת. התערובת די נוזלית ודלילה. תבנית 24 או פיירקס 28X20 תנור 180 מעלות. לערבב הכל ולשטח בתבנית משומנת.בוזקים מעל עוד גבינה צהובה. אופים כ-30 דקות או עד שתשחים. תהנו.

pirge

New member
מאפה ממוצרי חלב שיש בבית-בחוש

גבינות בחושהו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 11:28 | 02/04/06 10:02 | 09/03/06 מתכון: פשטידת גבינות בחושות עם עשביו clcl ו מתכון: פשטידת גבינות בחושות עם עשבי תיבול מאת:2eat מרכיבים: * עד 4 סוגי גבינות רכות ( גבינה לבנה/ קוטג'/ לבן/ אשל/ שמנת חמוצה וכדומה)מה שיש בבית. * 100 גר' גבינה בולגרית/ צפתית מפוררת * גבינה צהובה *3 ביצים שלמות. * עד 1 וחצי כוסות קמח רגיל. * תבלינים- מלח/ פלפל שחור/ עשבי טיבול שונים/ בצל מטוגן/ פלפלים מטוגנים או קלויים/ קוביות חצילים מטוגנים את התבלינים והירקות השונים, לשים לפי הטעם מבחינת הכמות ומבחינת העדפות השונות אופן ההכנה: 1. לערבב את כל החומרים יחד לעיסה אחת. 2. לשפוך הכל לתבנית פירקס 3. כאשר התערבות בתבנית לפזר מעל גבינה צהובה. 4. ניתן לקשט בזיתים/ פלפלים/ עגבניות/ חצילים/ בצל/ עשבי טיבול- גם פה זה לפי ההעדפה וטעם. 5. להכניס לתנור לחום בינוני של 180 מעלות ל - 20- 25 דקות- עד שרואים שהפשטידה מזהיבה והגבינה הצהובה מוקרמת מעל. מ-2eat

yaf79

New member
אוי תודה. נראה לי שאני הולכת על

הפשטידת תירס. נראה יאמי

pirge

New member
יופי, תהנו, רק הערה קטנה...הבלילה

יוצאת דלילה מאד ואין להוסיף שום דבר..אחרי האפיה הפשטידה תתייצב. בבקשה.

yaf79

New member
איזה קלות כבר הכל בתנור. עכשיו

שאלה נוספת. קניתי שקית אפיה קוקי אמרו לי שהאוכל יוצא מאוד טעים אז קניתי מה אפשר לעשות איתה? יש לכן מתכונים לבישול בשקית קוקי? הרעיון הוא משהו לקטנטונת שלי. כמו עוף וירקות או משהו אחר שאני לא חושבת עליו. תודה

למעלה