מחפשת ללמוד מתמטיקה

s i v a n 10

New member
מחפשת ללמוד מתמטיקה

מחפשת ללמוד באופן פרטי מתמטיקה החל, נניח, בחומר של י"ב ריאלית או ביולוגית והמשך הלאה והלאה לתוך חומר של האוניברסיטה. אפשר גם להתחיל בסטטיסטיקה. (למדתי סטטיסטיקה בחוג לפסיכולוגיה וההוראה היתה פויה). מבוקש/ת יודע/ת מתמטיקה שיש לו/לה גם יכולת הסברה (חשוב! לאנשים הנוטים למתמטיקה יש חשיבה ושפה שעושה אותם לא נגישים להומניסטים-לא-מטומטמים-בכלל.) מטרת הלימוד שלי - הנאה, השכלה אישית בתחום החשוב הזה.אפשר להתקשר דרך האתר הזה או: [email protected]

איתן333

New member
את יכולה לקחת קורסים באוניברסיטה

הפתוחה. אני לוקח וממש נהנה. (אני בכיתה י"א) הלימוד מבוסס אמנם על לימוד עצמי, אבל הספרים שלהם מצוינים. הספרים שלהם טובים מהרבה מורים... כל אחד יכול להתקבל! לא צריך לעשות שום דבר חוץ מלהרשם. תלמידי תיכון צריכים להביא צילום של התעודה, אבל הם לא עושים שום בעיות. ואל תדאגי בקשר לחומר של התיכון, את לא צריכה להשלים אותו לפני שאת נרשמת. את לא חייבת לגמור את התואר באוניברסיטה הפתוחה, את יכולה להתחיל את התואר שם ולהמשיך לאוניברסיטה אחרת. להתקבל אליה אוטומטית, ולקבל פטורים עבור הקורסים שכבר עשית, וכך בעצם את מתחילה את התואר כבר עכשיו. קוראים לזה "אפיק מעבר". אם את רוצה עוד פרטים, לכי לאתר של האוניברסיטה הפתוחה: www.openu.ac.il אני אוהב מתמטיקה כי אני טוב בזה וזה נחמד מאוד, אבל לא חשבתי אפילו לרגע לקחת קורסים באוניברסיטה! חשבתי שזה כבר יהיה מעבר לגבול הטעם הטוב ויהיה ממש משעמם. לקחתי קורסים במתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה כי צריך קורסים במתמטיקה בשביל לעשות תואר במחשבים. ובסופו של דבר ממש נהניתי! זה הרבה יותר טוב ממתמטיקה של התיכון!!!

למעלה