מחפשת חבר על ארבע!

ניל´´י

New member
צודק פייסא שאין צורך בהתנצלות

ההורים שלך הם אלו שבחרו מה לצרף לתא המשפחתי, כשאתה תגדל ותעמוד ברשות עצמך תעשה את הנכון והטוב ביותר בעינך. כי אהבה של כלב אינה תלויה בגזעיותו, אני באופן אישי מעדיפה כלבים גזעיים כפי שאתה יודע, אבל אין לי כלום נגד אותם אנשים שבוחרים לאמץ כלב רבגזעי.

Annie 16

New member
מה פתאום!!!!

אנחנו ממש לא מתכוונים לעשות מפעל גורים, לא חשבנו על זה לרגע! פשוט רצינו לקחת כלב הבייתה...

kees

New member
מתן??? אתה שיש לך 2 כלבים גזעיים

אומר ככה?? לא מתאים. כל כלב כבודו במקומו מונח בין אם יש תעודות ובין אם אין. לא צריך לתקוף מי שרוצה כלב גזעי זו זכותו המלאה!!!

matansolomon

New member
חס וחלילה לתקוף...

כמובן שהיא יכולה לעשות מה שבא לה, והיא באמת תעשה מה שבא לה, ואני לא אגיד לה מה לעשות, מה שאני יכול לעשות הוא להציע... וזה מה שעשיתי

© Tweety ©

New member
למה גזעי?!

למה להתעקש וללכת עם הראש בקיר? כלבים גזעיים עולים המון כסף ברוב המקרים הם מגיעים מחו"ל בכלובים קטנים ומופרדים מאימם בגיל ינקות צעיר. וגם עם כלבים גזעיים יש יותר בעיות מאשר עם כלבים מעורבים. תצילי כלב שבאמת זקוק לך-שמחכה לך חבל להתעקש.

מייקלס

New member
מצטרפת להמלצות לקחת מאחת

העמותות. הכלבים שם משוועים לבית חם. עולה 3000 ש"ח ? הבנתי. גם לאכול את העוגה וגם להשאיר שלמה? אני נורא רוצה לקנות מרצדס, ולא הסכימו למכור לי במחיר סוברו - חוצפה. 2 אפשרויות. 1. לקנות מבית גידול ב 3000 ש"ח. 2. לגשת לאחת העמותות, גם לעשות מעשה חסד לכלב, גם לתרום לעמותה - והכי חשוב, לצאת בהרגשה שעשיתם את הדבר הנכון.

feisa

New member
כמות השטויות והפנאטיות כאן עוברת

כבר מזמן את גבולות הטעם הטוב. להזכירכם זהו פורום כלבים. לא פורום כלבים מעורבים ולא פורום כלבים גזעיים ולא פורום של תנו לחיות לחיות. פונה כאן מישהי ומבקשת עזרה (וזאת לא הפעם הראשונה שאני ניתקל בזה לצערי) ובמקום לעזור לה היא חוטפת כאן מקלחות של מי קרח ואפילו לא הצעה אחת קטנה של עזרה אמיתית. היא הסבירה בדיוק מה הנימוקים של ההורים שלה ולמה הם מחפשים כלב כזה. מישהו מכל החוכמולוגים ששלחו אותה למכלאות השונות יכול לערוב לה שהכלב (גור) שהיא תיקח משם יהיה בעל תכונות גוף, אופי, פרווה כמו מה שהיא מחפשת????? ובאשר לפנייתך הקאוולייר שייך למועדון לכלבים זעירים. אנא פני ליולנדה שאת מספר הטלפון שלה תוכלי למצוא באתר של פט-נט תחת מועדוני כלבים. או שתשלחי לי מסר אישי ואני אעביר לך את המספר.

מייקלס

New member
feisa , שים לב

הם כבר פנו לבית גידול, וגם ביררו מחיר.... תסכים איתי, שכאשר מחפשים משהו מאד ספציפי, צריך לשלם עליו את המחיר. אני לא בעד, ולא נגד כלבים גיזעיים (יש לי גם גיזעיים, וגם מעורבים) - אך מכעיס אותי לראות אנשים המחפשים תמיד "קיצור דרך" לקבל הכי טוב, במה שפחות כסף. (כבר היה לנו את הדיון הזה אם אני לא טועה). ולכן ציינתי את נושא המרצדס במחיר הסוברו. רוצים גזע ספציפי, והוא די נדיר? תפדל. לא לשכוח שיש לכך מחיר.

feisa

New member
התשובה הזאת דווקא מקובלת עלי

יחד עם זה הדבר הנכון זה להפנות לרכז הגזע. אולי כלב כזה בחו"ל עולה הרבה פחות? אולי מישהו מחפש בית טוב לכלב כזה (כן... כן... לפעמים גם כלבים גזעיים מחפשים בית...) והכי חשוב אולי יש מישהו שמחפש בית טוב בתנאי גידול???

מייקלס

New member
צויין בהודעות

שהיא לא מעוניינת בגורים, אבל חשוב להם לדעת מה היחוס של הכלב. אז תנאי גידול לא בא בחשבון, ובשביל ייחוס צריך לשלם.......

feisa

New member
לא מדויק.

כתוב שהם לא חשבו לרגע להיות מפעל גורים...

Annie 16

New member
בלבלתי אותכם מה?

רק רציתי להבהיר אני לא מחפשת ייחוס ואני לא מחפשת כבוד של גזע, או תעודות או כל דבר שיש לו איזשהוא קשר לזה פשוט במקרה זה הכלב היחיד שמתאים לנו בגודל שלו ובתכונות שלו ובגלל שאין לנו ניסיון אם כלבים לא רצינו למצוא את עצמנו מסתבכים ומסבכים את הכלב זה הכל תודה.

feisa

New member
את בסדר גמור

והלוואי כולם היו יודעים ככה מה הם רוצים ולמה. הרבה פחות כלבים היו מגיעים למכלאות.

be_roo

New member
דווקא מגיע לכם כל הכבוד שטרחתם

ובררתם ובדקתם כדי להכנס לעניין עם ידע מינימלי ולא סתם לקחת כלב שמתברר שאינו מתאים לתנאים שאתם יכולים להציע לו ובסוף תוותרו עליו.

feisa

New member
ולרגע בתמימותי חשבתי שאת באמת

רוצה לעזור... אבל אז ראיתי שכל עניינך זה להמשיך במסע הצלב שלך ולנסות להשוות בין מגדלים אחראיים לרודפי בצע. מתי תכניסי לך לראש: יש אנשים שרוצים כלב גזעי בגלל תכונות האופי, הגודל והפרווה שלו??? כבר אמרו לך כאן יותר מפעם אחת התגובות שלך מביאות רק לאנטגוניזם כלפייך. את לא עושה שום שירות למטרה למענה את פועלת. ואולי, רק אולי המטרה שלך אינה להפחית את מספר הכלבים הנטושים ולמצוא להם בתים???

°°milky°°

New member
יש באמת הרבה מאוד הורים שלא כ"כ

מבינים בכלבים, אבל הם יודעים שלגזע מסוים נורשות פחות שערות-למשל אז הם מסכימים רק את הגזע הזה.. זה לא אומר שהם רעים או "גזענים".. חח ובטח לא סיבה לצעוק עליהם.

lilithmm

New member
אז מה המטרה שלי../images/Emo35.gif

מה המטרה שלי
ה"תשובות" שלך תואמות לרמה של מצודד בסחר בבעלי חיים, שמעדיף לייצר גור גזעי לכל דורש מאשר לשלוח מאמץ פוטנציאלי להתעניין בעמותה או בהסגר עירוני. בכל שנה מתים רק בארץ ישראל כ-100000 בעלי חיים באין דורש (כן, 100000, המספר נכון ד.א.), ואתה מציע "להכניס לי לראש" שרוצים כלב גזעי בגלל תכונות אופי גודל ופרווה??? ו"ואולי, רק אולי המטרה שלך אינה להפחית את מספר הכלבים הנטושים ולמצוא להם בתים???"??? מה המטרה שלי
בעמותות ובהסגרים העירוניים יש כלבים מכל הגדלים בכל הצבעים ובכל הטקסטורות ובכל אופי שרק תרצה. אתה יכול לעבוד עלי, אבל לא על עצמך. עכשיו אולי תורי לשאול: איזו מטרה יש לאנשים מסויימים שמרביעים את הכלבים שלהם לצודד בסחר בבעלי חיים

feisa

New member
להבדיל ממך אני לא בא לקבוע לאנשים

אחרים מה טוב ומה לא טוב בשבילם. לכל היותר אני יכול לייעץ ולעזור על סמך נסיוני. להבדיל ממך מעולם לא התיימרתי לפתור את בעיית הכלבים הנטושים. להבדיל ממך, כנראה, המטרה שלי היא שכלב ימצא לו בית לכל החיים וגם הוא וגם "הוריו" המאמצים יהנו מהחיים שלהם ביחד. להבדיל ממך אני מברך על כל מי שאוהב כלבים ומטפל בהם. להבדיל ממך אני לא נכנס לכיס של אלו שכן עושים את זה. להבדיל ממך אני לא קובע סטיגמות על אנשים רק בגלל שהם לא חושבים כמוני. להבדיל ממך בעולם שלי יש עוד כמה צבעים חוץ משחור ולבן ועכשיו אולי תגידי לי מה הקשר בין הרבעות של כלבים וסחר בבע"ח? וכאמור בהודעות קודמות כשתרצי את הצעותיי לנסיון לצמצום של בעיית הכלבים הנטושים את כבר יודעת איך למצוא אותי.

למעלה