מחפשת חבר על ארבע!

Annie 16

New member
מחפשת חבר על ארבע!

שלום אשמח מאוד אם תעזרו לי אז ככה... שנים לקח לי לשכנע את אמא (באמת שנים- מגיל 6 היא מבטיחה :)) ובסוף היא החליטה שגם היא רוצה והתחלנו לחפש כלב. ההורים שלי מתעקשים על כלב גזעי, אז הלכנו ובדקנו ובחרנו גזע ממש מושלם בשבילנו קווליר קינג צארלס ספנייל הבעיה היא שאנחנו לא יודעים איפה מוצאים אחד כזה ובבתי גידול הוא עולה 3000 ש"ח בקיצור אם מישהו יודע או שמע על כלבים שרוצים למסור או למכור מהגזע, אתר עם מודעות, מקום אחר שאפשר לקחת בו כלב כזה..... תודה רבה מקרב לב!!!

Annie 16

New member
אפשר

זאת לא אני זה ההורים שלי העניין הוא שכלב גזעים - ידוע מי ההורים שלו וידוע מה המאפיינים של הגזע ואז יש פחות "הפתעות לא צפויות"...

matansolomon

New member
למה גיזעי ../images/Emo35.gif

את יודעת כמה כלבים יש ברחובות
וכמה כלבים יש בעמותות שהולכים להרדים אותם ! לא חבל
תאמיני לי שכלב מעורב יכול להיות הרבה יותר טוב מכלב גיזעי, ואת גם תצילי את החיים שלו, העמותות השונות יש אלפי כלבים שמתים למצוא בי, ואם לא ימצאו ימיתו אותם, אני מציע לך לקחת כלב מהאחד העמותות, גם יותר זול, וגם זה יכול להיות כלב הרבה יותר טוב, וגם תצילי את הכלב ממוות, אז תחשבי על ותגידי להורים שלך... ואני לא מבין בכלל למה הם רוצים דווק גיזעי

be_roo

New member
שוב, למה לירות לעצמך ברגל?

יש לך מטרה, לעודד אנשים לאמץ כלבים נטושים. מטרה נעלה ומכובדת, אבל בגישה שלך את רק מרחיקה את עצמך ממילוי המטרה. בא אדם, שפרט על רצונו לאמץ כלב מגזע מסויים, אין לך שמץ של מושג מהם כוונותיו וסיבותיו, ואת ישר תוקפת. אם אין להם כוונה לעשות "מפעל גורים" הרי שהעקיצה שלך מיותרת ומעליבה, ואם יש להם כוונה כזו, הרי שבגישה תוקפנית כזו לא תצליחי לשכנע אף אחד. זריקת הערות ביניים ללא תוכן לא עוזרת לכלום.

lilithmm

New member
מיותר ומעליב

להתיחס לבעלי כלבים כחפצים נסחרים. מיותר ומעליב להסתכל בעיניים של-20000 כלבים שמומתים בארץ מדי שנה כי אין דורש ולבקש יצור מיוחד של כלב גזעי. מעצבן.

be_roo

New member
מעצבן, השאלה אם את רוצה לתקן את

המצב ולשכנע אחרים לנהוג אחרת, או שאת רק רוצה להוציא קיטור ולהתעצבן ולא לשנות בהם דבר.

lilithmm

New member
מנסיון שלי

קשה לשכנע אנשים שסגורים על כלב גזעי לאמץ מעורב. מכוון שהוטרינר שלהם אמר להם שזה עדיף (וכדאי שיקנו מחבר שלו שיש לו מפעלי גורים), בגלל שחברים אמרו שעדיף גזעי כי זה יותר טוב (גם להם יש מפעל גורים בבית), ועוד מיטוסים שאנשים בעלי אינטרס כלכלי מובהק דואגים להפיץ.

feisa

New member
המיתוסים הם לא כאן

המיתוסים הם שכלב מעורב יותר בריא. המיתוס הוא שכל מי שעושה המלטה של כלבים גזעיים הוא "מפעל גורים". המיתוס הוא שכל מי שמגדל כלבים גזעיים עושה את זה מאינטרסים כלכליים. יש עוד הרבה מיתוסים שאנשים עם קבעון מחשבתי דואגים להפיץ ויש עוד הרבה דמוניזציה שהם טורחים לעשות וגם כשמוכיחים להם את טעותם במספרים ועובדות הם מתעלמים ממנה. אין מה לעשות. יש גם אנשים כאלו בעולם.

malor

New member
סליחה feisa אי אפשר להכליל....

לי יש כלב מעורב שהצלתי אותו מחיים אומללים אן אפילו ממוות אבל יש אנשים שאני מכירה באופן אישי שמשוגעים על סוג מסויים של כלבים כמו מכרי שחולה על פאג שתמונתם מצורפת, הוא קנה כלב כזה לא לשם "מפעל גורים" ולא לשם שום "הכנסה נוספת" הוא אפילו לא רוצה לשדך לו פאגית יפהיפיה. כמה שאני בעד לאמץ כלב ולהציל אותו מאשר לקנות כלב גזעי, עדיין - בבקשה לא להכליל לא כולם חושבים על מטרות רווח!

feisa

New member
תודה. זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר

ללילית וחברותיה...

be_roo

New member
הפוסל במומו פוסל

את מאשימה אותם באטימות, אבל בעצמך מניחה מראש שאין עם מי לדבר.

ניל´´י

New member
מתן????

הרבה יותר טוב מכלב גזעי?? מאיזו בחינה?? אין ספק שאימוץ כלב מאחת המכלאות/עמותות/הסגרים הינה מצווה אבל מכאן עד לקביעה שכלב רבגזעי יותר טוב מכלב גזעי המרחק רב!! ומתן תזכיר לי איזה כלבים יש ברשותך?? איני מתכוונת להכנס לקביעתה של נו.. מה שמה???... שהם רוצים לעשות מפעל לגורים... הפאנטיות לא מובילה לאף מקום!!! נסו לשכנע בצורה אחרת על אימוץ ולא ע"י פסילה... "הפוסל.. במומו פוסל..." אני מצטרפת לשאר כדאי לגשת לאחת העמותות לאמץ כלב, רצוי כלב בוגר, אם אין לכם נסיון בגידול כלבים, מתנדבי העמותה יעזרו לכם בבחירת כלב צעיר בעל אופי נחמד ובעל הרגלי נקיון מחוץ לבית, ישנם שם כלבים בגדלים שונים, תוכלו למצוא כלב המזכיר במראהו את הקאוולייר והמחיר שתתבקשו לשלם הינו תרומה לעמותה. בהצלחה.

matansolomon

New member
היי ניל"י

אני חוזר בי, כי ניסיתי לומר משהו אחר במה שאמרתי אבל לא הסברתי את עצמי טוב... וכן יש לי כלבה מעורבת, וכן יש לי 2 בולדגים, שקנו לי אותם לפני שנתיים ולא ידעתי על זה בכלל, הכלב שלי מת ויומיים אחרי זה אבא שלי הלך עם אח שלי והם קנו 2 בולדוגים, ולא ידעתי בכלל שהם קנו לי אותם, חוץ מזה שעד שלא התצרפתי לפורום חיות מחמד לא ידעתי בכלל את המצב בכלביות, ואם היום ירשו לי לקחת כלב, בטוח שהוא לא יהיה גזעי...

feisa

New member
זה בסדר מתן אתה לא צריך להתנצל

במדינת ישראל זה עדיין לא פשע להיות בעלים של כלב גזעי (בניגוד לדעתן של כמה מהמשתתפות כאן). ובדיוק מהסיבה שלאיש אין זכות לשפוט אותך על טעמך בסרטים, מוזיקה, תוכניות טלויזיה וכו' לאיש גם אין זכות לשפוט אותך על זה שיש לך כלב גזעי. לרגע אל תתבייש בזה ואל תחשוב להתנצל על זה.

lilithmm

New member
כשר אבל מסריח

גם לאכול עגל חלב וכבד אווז חוקי. האם זה מוסרי
פעם סחר בבני אדם היה מותר, ואנשים בעלי מודעות ומוסר בחרו שלא לסחור בבעלי חיים.

feisa

New member
מה הקשר בכלל???

הפכת את הפורום הזה לפורום של צמחונות??? פעם היו הרבה דברים מותרים והיום הם לא ופעם היו הרבה דברים אסורים שהיום הם מותרים. מה הקשר בכלל??? פונה כאן מישהי ומבקשת עזרה. רוצה לעזור לה? יופי. לא רוצה? גם בסדר. רוצה לתת לה עצות מנסיונך? מצויין. אבל לשלול כל דבר אחר???

lilithmm

New member
הדעה שלי לסחר בבע"ח ידועה

ואני מביעה כאן את דעתי בכל הזדמנות אפשרית. אני שוללת סחר בבעלי חיים.

למעלה