לילה טוב ../images/Emo9.gif . . . ../images/Emo207.gif
לילה טוב ... אני מנצל את השירשור הזה על מנת להתייעץ בנוגע למשהו עם הקנדים שבחבורה

אני בן 24 וסטודנט (עולה לשנה ג') - פסיכולוגיה. מזה כשנתיים לערך אני עוקב אחרי הפורום "עוברים לקנדה", שכן התכנון הוא בתום התואר לעבור לשם. מן הסתם אני גיי, אבל לצערי עדיין בארון, מסיבות כאלו ואחרות, שלא אוכל לנקוט אותן על דפי הפורום המכובד הזה
בכל מקרה, אני מתעתד להגר כבר ב 2009 דרך הקהילה היהודית של ווינפיג - פרובינציית מניטובה. יש לי נסיון תעסוקתי של כ 3 שנים במשרד פרסום ובעוד כשנה אוציא את התואר המיוחל
יש לי לא מעט "כאבי בטן", מעצם העובדה שאני אמור להגר לקנדה דרך הקהילה היהודית, במסווה של "סטרייט", כלומר אני משאר שאצטרך ללכת לבית הכנסת, להשתתף באירועים של הקהילה ועוד. לא שיש לי התנגדות, זה יכול להיות נחמד

אבל .. העניין הוא שארצה להכיר גייז, לצאת, להתחתן, להקים משפחה עם בן זוג וכדומה. מעבר לזה, שאני כבר מס' שנים חולם על מעבר לקנדה מטעמים שונים (החל מהיותי שמאלני וליברל, שמתנגד בכל תוקף למדיניות ישראל בשטחים וכלה במזה"א הקנדי, הטבע, הפתיחות, האנשים וכדומה), אני ממש רוצה להכיר שם בן זוג, להקים משפחה ולהתפתח (מה שלא מתאפשר לי לעשות בישראל). מה דעתכם/ן? האם צריכה להיות בעייה, אם אבצע הגירה כסטרייט ולאחר כמס' חודשים אצא מהארון? ...... :S ..... ממש לא יודע מה לעשות בנושא הזה. מצטער, שאני "לא קשור" כ"כ לחיים
... אבל באמת שאשמח לשמוע דעה של קנדים בפועל, בנושא זה

שבת נפלאה לכולנו