אשמח לקישור שבו ראש הממשלה הנבחר מואשם ברצח. דיברתי על תיקי האלפים. אל תכניסי לי מילים לפה.
דורי 1981 Well-known member 16/10/25 #13 נכתב ע"י חורזת באהבה: אשמח לקישור שבו ראש הממשלה הנבחר מואשם ברצח. לחץ כדי להרחיב... דיברתי על תיקי האלפים. אל תכניסי לי מילים לפה.
נכתב ע"י חורזת באהבה: אשמח לקישור שבו ראש הממשלה הנבחר מואשם ברצח. לחץ כדי להרחיב... דיברתי על תיקי האלפים. אל תכניסי לי מילים לפה.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 17/10/25 #23 נכתב ע"י דורי 1981: דיברתי על תיקי האלפים. אל תכניסי לי מילים לפה. לחץ כדי להרחיב... מה יצא מתיקי 2000 ?
נכתב ע"י דורי 1981: דיברתי על תיקי האלפים. אל תכניסי לי מילים לפה. לחץ כדי להרחיב... מה יצא מתיקי 2000 ?
דורי 1981 Well-known member 16/10/25 #9 נכתב ע"י lemner40: החלאה רצח אלפים רק כדי לשמור על התחת שלו הדבר האחרון שמעניין אותו זה חיי אדם מאז היטלר, לא היה אדם שגרם נזק לעם היהודי ומדינת ישראל כמו נתניהו. לחץ כדי להרחיב... אתה מבין שאם הייתי כותב משהו כזה, הייתי נחסם לשבוע מינימום. אבל כל מילה נכונה.
נכתב ע"י lemner40: החלאה רצח אלפים רק כדי לשמור על התחת שלו הדבר האחרון שמעניין אותו זה חיי אדם מאז היטלר, לא היה אדם שגרם נזק לעם היהודי ומדינת ישראל כמו נתניהו. לחץ כדי להרחיב... אתה מבין שאם הייתי כותב משהו כזה, הייתי נחסם לשבוע מינימום. אבל כל מילה נכונה.