מחפשים את נתניהו 😎

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

בית חולים הדסה נגד פרופ' חגי לוין: נתניהו לא מדבק.​

האם בשל תפקידו הוא צריך לאבד את פרטיותו?

Harrington

Well-known member
מנהל
החלאה רצח אלפים רק כדי לשמור על התחת שלו
הדבר האחרון שמעניין אותו זה חיי אדם
מאז היטלר, לא היה אדם שגרם נזק לעם היהודי ומדינת ישראל כמו נתניהו.
רפואה שלמה.

בתקשורת הרל"בית נתנו לדברי לוין את הכותרת 'רופא בכיר אומר'. תכל'ס מדובר בפוליטיקאי מאוד לא בכיר וקטן למדי, רל"בניק מקצועי ומוכר ככזה זה מכבר.

משתפרת1

Well-known member

בלי פרופסורים ובלי בתי חולים גדולים אני רק שאלה: נניח שאת סובלת מברונכיטיס מתמשך שגם גורם לגירוי בגרון (נתניהו אמר את זה), האם תסעי לבקר את נכדיך הקטנים, לחבק אותם ולשבת צמוד אליהם?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בלי פרופסורים ובלי בתי חולים גדולים אני רק שאלה: נניח שאת סובלת מברונכיטיס מתמשך שגם גורם לגירוי בגרון (נתניהו אמר את זה), האם תסעי לבקר את נכדיך הקטנים, לחבק אותם ולשבת צמוד אליהם?
אם אני הדוגמה, אז כן. לאחר ווידוי שאיני מדביקה. ( היה בסוף תקופת הקורונה)
נסעתי ברכבת להיות עם הנכדים בזמן שהייתי עם ברוכניט קשה, לקחתי איתי טיפול תרופתי, אינהלציה
וכל מה שצריך. אם לא הייתי נוסעת, הבת והחתן היו צריכים לבטל טיסה עסקית. (החתן לא טס ללא הבת).

משתפרת1

Well-known member
אם אני הדוגמה, אז כן. לאחר ווידוי שאיני מדביקה. ( היה בסוף תקופת הקורונה)
נסעתי ברכבת להיות עם הנכדים בזמן שהייתי עם ברוכניט קשה, לקחתי איתי טיפול תרופתי, אינהלציה
וכל מה שצריך. אם לא הייתי נוסעת, הבת והחתן היו צריכים לבטל טיסה עסקית. (החתן לא טס ללא הבת).
אבל אם לא היה מדובר באילוץ עסקי, אם היה מדובר בביקור לצורך מתן ברכה לנכדים, שיכול היה להתממש אחרי עוד כמה ימים עם תרופות?

משתפרת1

Well-known member
חושבת, שלא הייתי מאכזבת את הנכדים.
אני לא מודל טוב
באותו בוקר נתניהו אמר לבית המשפט שהוא לא מרגיש טוב ושעליו לקצר את העדות. בתרגום לעברית- אני חולה מכדי לתפקד כעת. אז או שהוא שיקר לבית המשפט או שדיבר אמת וסיכן את מי שחיבק בהמשך.
הצהרת ברכה לשבים בתוספת איזכור למה שאמר לבית המשפט + הבטחה לביקור בעוד מספר ימים כשירגיש טוב- היו מסבירים היטב דחיה, ביחוד אם היתה מוזכרת התחשבות במצבם הבריאותי הירוד של השבים.

Harrington

Well-known member
מנהל
באותו בוקר נתניהו אמר לבית המשפט שהוא לא מרגיש טוב ושעליו לקצר את העדות. בתרגום לעברית- אני חולה מכדי לתפקד כעת.
לא דומה "תפקוד" במובן של לפגוש מישהו ולדבר איתו כמה דקות, לעמידה ממושכת על דוכן העדים בה הוא נדרש לדבר שעות ארוכות. כאשר הבעיה היא (בין השאר) כאבי גרון, "התרגום שלך לעברית " לענ"ד לא משקף נאמנה את הנאמר.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
באותו בוקר נתניהו אמר לבית המשפט שהוא לא מרגיש טוב ושעליו לקצר את העדות. בתרגום לעברית- אני חולה מכדי לתפקד כעת. אז או שהוא שיקר לבית המשפט או שדיבר אמת וסיכן את מי שחיבק בהמשך.
הצהרת ברכה לשבים בתוספת איזכור למה שאמר לבית המשפט + הבטחה לביקור בעוד מספר ימים כשירגיש טוב- היו מסבירים היטב דחיה, ביחוד אם היתה מוזכרת התחשבות במצבם הבריאותי הירוד של השבים.
אחד לא סותר את השני, נתניהו יצא שקרן! אך אינו מדבק!

וכמה אנשים מגיעים לעבודה חולים, או גרוע מכך, שולחים ילדים חולים למסגרות בכדי לא להפסיד יום עבודה?
נתניהו נמצא כל הזמן בזכוכית מגדלת של כולם וכל מה שהוא ייעשה, יבקרו אותו ובמונחים מקצועיים, קרוי LLS.

lemner40

Well-known member
החלאה רצח אלפים רק כדי לשמור על התחת שלו
הדבר האחרון שמעניין אותו זה חיי אדם
מאז היטלר, לא היה אדם שגרם נזק לעם היהודי ומדינת ישראל כמו נתניהו.

למעלה