מחסור בשינה
רציתי לכתוב את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, אבל החלטתי לכתוב רק עכשיו בגלל שזה הגיע למצב שאני נשארת בבית במקום ללכת לבית ספר. עכשיו השעה 10 בבוקר ואני בבית
לא הצלחתי לקום בבוקר מהמיטה... בקיצור, אני לא מצליחה להירדם בלילה. ניסיתי כבר כמה פעמים ללכת לישון באיזה 9 בלילה בגלל שלוקח לי כ"כ הרבה זמן להרדם, אבל סתם חיכיתי שעתיים עם עיניים עצומות ושום דבר לא קרה. ניסיתי להיות במחשב עד שאני מרגישה עייפה, אבל אני יכולה להשאר ככה עד השעות הקטנות של הלילה. ואז כשאני קמה בבוקר, בד"כ ב6:30 (אני גרה רחוק מבית ספר) אני ממש ממש עייפה ובקושי מצליחה לקום, במיוחד כשיש חורף. ואז אני נורא עייפה במשך היום וזה גם גורם לי לחוסר ריכוז בבית ספר... ויש לי אימא כזאת שתמיד מרשה לי להשאר בבית, ומשאירה לי את כל האחריות... אז נכון שבבוקר אני שלמה עם ההחלטה להשאר בגלל שאני כל כך עייפה.. אבל אחרי זה אני מתחרטת ומרגישה רגשות אשם על זה לא הלכתי. זה קורה לי דיי הרבה... יש לכם שיטות/עצות שיכולות לעזור לי להרדם בלילה? גם לכם יוצא להעדר הרבה ימים מבית ספר רק כי אין לכם כוח לקום?
רציתי לכתוב את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, אבל החלטתי לכתוב רק עכשיו בגלל שזה הגיע למצב שאני נשארת בבית במקום ללכת לבית ספר. עכשיו השעה 10 בבוקר ואני בבית