מחסור בשינה

כמו אימא שלי=]

אממ.... אם יש לך מקום אז תעשי ריצה... בעצם גשם! אמממ.... תעייפי את עצמך=]. אפילו שאת עייפה לכי לבי"ס... אם את נישארת בבית אז את יעני נחה ...ואז בלילה שוב יש לך יעני כח. ותימקחי מהראש תא מה שמטריד אותך .... דלגי על זה .... תכניסי לך דברים אחרים,תעסיקי את עצמך! ((לכי לחוג קרמיקה! ישר את נירדמת!)) ^^סתם!^^

negative

New member
למישהו יש מידע על כדורי שינה טבעיים

שמישהו הזכיר פה? מישהו יכול לדבר מניסיון או שמע על זה?

mmm876

New member
לא הבנתי איך זה קשור לפורום

אבל בכל מקרה... את יכולה לנסות לקרוא ספר (לא חובה ספר משעמם!), קריאה מעייפת וגם מסיתה מהמחשבות שמפריעות לישון :)

mmm876

New member
אה ויש עוד דרך!

אני לא יודעת בת כמה את אז אל תהרגו אותי, אבל אם יש לך חבר אז זיון טוב יכול לעזור!

REGENERATION

New member
למה???

את הורסת לנו את הילדה? :/

ouca2006

New member
ספר!!!

גם אם את לא אחת שקוראת, ודווקא אם את לא, ספר הוא השיטה האולטימטיבית להרדם. עלי זה עובד כבר שנים. תקראי אותו בשכיבה, בתנוחה הכי קרובה לשינה כשכמה שפחות דם זורם לראש. ספר עובד כמו היפנוזה, את שוקעת במלים שוכחת לאט לאט את קיומך עצמך. כיוון שקריאה דורשת מאמץ שכלי, המוח מתעייף ותוך כמה עמודים - טק - נרדם! תאמיני לי, זה עובד. פשוט תנסי!

Shubi Dubi8

New member
אממ

במהלך היום תעשי דברים שיעייפו אותך. זתומרת, תעשי ספורט שזה בדר"כ מעייף.. תקראי ספר.. ובלילה אם את לא מצליחה להרדם נסי לראות ערוץ ההיסטוריה או ערוץ הקניות

kobadif

New member
שיטה טובה!

גם לי הייתה את אותה בעייה! וכן גם אני לא הולך מלא פעמים לבצפר בגלל עייפות ואם את לא מצליחה להירדם בלילה אז אל תלכי לישון בכלל ותלכי לבצפר בלי לישון ולהתאפק כל היום לא לישון ואז באותה יום את בטוח תירדמי.. או אם את לא רוצה לעשות את זה תעשי הרבה פעילות גופנית

REGENERATION

New member
עוד טריק:

זה אחד מהטריקים האישיים שלי להתעורר בזמן. במיוחד, בחורף שהטמפרטורת חדר מאוד נמוכה וזה דוחף אותך להשאר במיטה החמה. אני משתמש במוזיקה ממריצה בתור "השעון המעורר" כי זה ממריץ אותי לקום. מוזיקה ממריצה גם מעלה את הדופק/לחץ-דם, מה שבעצם גורם לזרימת דם מהירה יותר שמעלה את טמפרטורת הגוף.

למעלה