מחנ"ק --- מחנ"ק ---- מחנ"ק

אוקי זה בערך אותו דבר כמו

אור אבל אני בכל זאת אכתוב... התאריכים...יש לנו את הקורס חמישיות ומחנה קיץ ואת הרפסודיה בערך באותה תקופה(נו אותו חודש..) הקורס חמישיות 1-6 ליולי המחנה קיץ כולל החלוץ השבטי 23-30 ליולי והרפסודיה 31.7 - 1.8 והמחירים: מחנה 3 ימים(ד') - 440 מחנה 4 ימים (ה') - 495 מחנה 5 ימים(ו'-ח') - 560 שכב"ג עד 5 ימים - 290 שכב"ג עד 9 ימים - 320 חמישיות קורס+מחנ"ק - 760 חמישיות קורס בלבד - 600 רפסודיה ט' - 120 רפסודיה שכב"ג - 180 והנושא שלנו זה השמיים הם הגבול ואני בועדת אוירה וגימיקים..ואממ זהו

מחנה מטורףףףף

מה-1 ל 7 עד ה-11 ל 7 ביער עופר (זה איפשהו באזור חיפה) נושא-מערב פרוע אני בצוות מחסן+חזות וזה עולה 375

בלללעעע

New member
וואי- יער עופר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה אחלה יער!!! המחנה השני שלי היה בו..... והמחנה הכי כיףך שלי היה בו (ח'!) זה היער הכי טוב!! רק אנחנו נדפקנו- סנטימטר מהבית!!

אניייי

לא בטוחה אם מותר לגלות את הנושא....ממ אבל אני בצוות בטיחות! חח הייתי בטוחה שזאת ועדה שלא עושים בה כמעט כלום וממש שמחתי אבל אז גררר קבעו מבנה עם המווווווון עבודה!! חח שטויוותת!!!! ממממ

../images/Emo2.gifאני בשוק!!!!!!!!!מחנה 650 שקל!!

כודם ענתי על השאלה של נועה ואז קראתי תתגובות של כלם והמחנה של דר"ג הכי יקר!!! לשכב"ג-375! ולחניך 650!!!!!!!!!!!!!11 אין זה שיא המוגזם אני היה בשוק אם חצי הנהגה תצא! והמסכם שלנו עולה 500 שקל! כיאלו החמשיות של ההנהגה משלמים 875!!!!! מוגזם ביותר!!!!

2003 SkiPeR

New member
אז איך אנחנו מוזילים ת'מחנ"ק ../images/Emo35.gif

אני יגיד לכם אך ורק מה שאני זוכר, כי בישיבת שכב"ג שבה נידון הדבר, לא הייתי כי היה לי אימון- ותזכירו לי לספר לכם משהו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ח-ש-ו-ב בקשר לכדורסל !!!!!
אז זה מה שאני זוכר: *******************
קיום משחק כדורסל בין שכב"ג עמית לבין מכבי שוהם, בהשתתפות שחקי כדורגל וכדורסל מהליגות הבכירות (ככה זה שיש קשרים....)
מכירות של "יד שנייה" / ספרים ואני לא יודע מה... !!!
שטיפת מכוניות (וכל הבנות יבואו עם ביקני- כמו ב"מעודדות צמודות"). ואני לא זוכר ביינתים מה יש עוד.

י ע ל 2

New member
אצלנו...

הצפונבורי (מחנה קיץ בשבילכם...) בתאריכים 23-30.. אבל אנחנו יוצאים ב-22 כי אנחנו בונים את העיר קופים של ההנהגה! אז אנחנ יוצאים ל-9 ימים
זה ביער עופר ביערות חיפה (וזה מגניב כי לשבט שלנו קוראים שבט עפר
) ואין לי תפקיד בחלוץ- תפקיד ספציפי.. כי יש לי תפקיד במחנה עצמו- כי אני יו"ר מחנה וזה הולך להיות כזה מגניב.. וטוב.. נראה לי שזהו.. אה.. והנושא שלנו הוא מדע.. כן נשמע דיי מאפן אבל אנחנו עושים מבנים מגניבים ( שאת זה אני כבר לא יגלה כרגע) וזה נושא דיי גדול כאילו יש המצאות והרבה דברים שאפשר לקשר לזה.. דרך אגב אם אצל מישהו הנושא הוא ישראל יש לי עצה בשבילכם לשער: מגדלי עזריאלי.. אנחנו עשינו שנה שעברה והכנסו בפנים מעלית וזה היה ממש מגניב.. וזכינו מקום ראשון!!!

י ע ל 2

New member
שכחתי מחיר...

אז השנה זה עולה לנו 300 ומשהו שקל.. וכמעט אף אחד לא יודע על זה עדיין בשבט שלנו והולכים לעשות כל כך הרבה רעש.. עכשיו מה מצחיק שאנחנו ההנהגה כמעט הכי ענייה.. ולמה זה עולה הרבה- כי החליטו להביא קיר טיפוס, סדנה להכנת מטוסים, אומגות, עיר קופים ענקית, וכל מיני דברים יקרים בסגנון של קיר טיפוס... וזה עולה לנו יותר משנה שעברה באיזה 100 שקל כששנה שעברה היה לנו את כל האבטחה הזאת שהשנה מורידים בכמות שלה... למה צריך את כל הדברים האלה.. יודעים מה אולי זה מגניב לחניכים אבל אותנו השכב"ג גם ככה לא יקחו לשם.. ולחניכים זה עולה בסביבות 500 שקל אולי יותר.. ועוד מכריחים אותנו ללכת לקורסים התנועתיים...

למעלה