מחנ"ק --- מחנ"ק ---- מחנ"ק

בלללעעע

New member
דוגרי יצאו חראות....

אני במחזור שלכם..... חבל שהעדה לא איתנו- העיקר תקעו איתנו את מודיעין (זונות...- סליחה- אינסטינקט בסיסי...)

MajorGad

New member
האהאהאהאהאה!

שנתיים רצוף אתם עם מודיעין באמת חבל שלא יצאנו עם העדה וזה אני מת עליהם

מחנ"ק --- מחנ"ק ---- מחנ"ק

אוטוטו מגיע המחנה קיץ אז סתם, שנדע ליקראת מה אנחנו הולכים: מתי המחנ"ק שלכם? כתבו תאריכים כדי שנדע מתי אי אפשר לעשות מפגש פורום... איפה - סתם שמי שיודע ייכתוב
מה הנושא - אם אתם יודעים ואם מותר לגלות
איזה צוות אתם בחלוץ - אם אתם ביכלל בחלוץ... והשאלה הגורלית - כמה הוא עולה???? נועה.

MajorGad

New member
חס וחלילה!

אנחנו מפחדים שיפול עלינו איזה מבנה או משהו

בלללעעע

New member
חה חה חה...... חוצמזה-

עם הכפיתות שלי אין מצב שיפול עליך מבנה..... למרות שאם תבוא בלי ממתקים- אולי אני אפיל עליך בכוונה מבנה... חחח (אני ילדה מורעבת...)

MajorGad

New member
להגיד לך ת'אמת...

חוץ מנושא, ראשי חלוץ ותאריכים אני לא יודע כלום. לגבי נושא, אני לא יודע אם אמרו כבר לחניכים אז אני לא אגלה אותו..אם גלי יודעת אני בבטוח שהיא תאמר...אני רק יכול לומר לכם שהיה קרב קשה בין הנושא שנבחר לנושא "צהוב" שזה הצבע של השבט שלנו. והייתה הצעה מחנ"ק גטו ורשה...
תאריכים מה14 עד ל22 או ה23 ראשי חלוץ: המדריך של גלי והרשו"ד של נועם

אוקי יש אני ראשונה

אצלנו יש לי קורס חמישיות ב....(שניה אני הולכת להביא תדף) קוררס1-6/7/03 מחנה חלוץ הנהגתי(אולי אני יוצאת)12-21/7/03 מחנה שלי + חלוץ שבטי-23-30/7/03 רפסודיה-31/7-1/8/03 וזהו אז אני חושבת יהיה אחלה אפילו ביוני לעשות מפגש

תסתכלו על הזה יותר למטה כי העליון

חסרים בו פרטים נועה תמחקי תעליון בבקשה(זה שיותר קצר)

אוקי יש אני ראשונה

אצלנו יש לי קורס חמישיות ב....(שניה אני הולכת להביא תדף) קוררס1-6/7/03 מחנה חלוץ הנהגתי(אולי אני יוצאת)12-21/7/03 מחנה שלי + חלוץ שבטי-23-30/7/03 רפסודיה-31/7-1/8/03 וזהו אז אני חושבת יהיה אחלה אפילו ביוני לעשות מפגש נושא שלנו - השמים הם הגבול(בלללע) כסף: כי אני משלמת לקורס וולמחנה יחד אז זה יוצא 760+ רפסודיה 120 אבל המחנה לבד לשכבג זה 320 בלעעעעע יקר ואני בחלוץ בועדת מטבח ..... בח בח בח אנחנו במטבח!! חחחחחח וזהו

י ע ל 2

New member
כשהייתי ב-ד היינו ביער הזה

אני בקושי זוכרת אבל נראה לי הוא היה בסדר..

פרה גאה

New member
הקטע הוא שיש לי ממש בעיה עם שרותים

בטיולים (בטיול אני הולכת בערך פעם אחת בשלושה ימים) והשרותים ביער ציפורי(היינו שם לפני שנתיים) היו ממש מגעילים ובפארק אפק (היינו שם שנה שעברה) היתה תחנת רכבת ואם זה היה ממש רציני היה אפשר ללכת לשם... חוץ מזה הוא סבבה אבל יש לי בעיות...

ואני גם עונה ../images/Emo13.gif

מתי? 27.7 עד ה-3.8, חניכים (ו'-ח') באים ב30 ו(ד'-ה') ב31. איפה? אין לי מושג
לא קראתי עוד את הפרוספקט, אבל אני מקווה שלא ביער עזריקם איפה שהיה שנה שעברה, כי זה לא יער! זה סתם מקום שצומחות בו סנדות מהאדמה...
מה הנושא? ההנהגה הפילה עלינו נושא כללי משהו כמו- פתרון בעיות חברתיות בקהילה שלי... לא יכלו לימצוא משהו גרוע יותר...
? ומתוכו אנחנו צריכים "לגזור" ת'נושא שלנו שאותו לא מגלים...
איזה צוות? אני בצוות שער!!!!! ייייייש!!!! אתם לא יודעיך איך הייתי מאושרת כששמעתי את זה... ככה הראש שער מקריא ת'צוות שביעיות: .... שישיות: .... ואני מיתפללת .... ואז אני אחרונה
יייייייש! וגם יש לי אחלה צוות
! וכמה הוא עולה? לשכב"ג עולה בסביבות 300, לא יועת בדיוק כמה, אבל שטויות, הבעיה היא לחניכים שלי שזה עולה 570 או 530 (עוד לא סגור אם הם באים ל4 או 5 ימים), ההנהגה נפלה על הראש!!! מי יוציא 500 + שקל כדי שהבן שלו יישב ארבעה\חמישה ימים ביאזשהו יער? אני ממש לא יודעת מה אני אעשה, וגם ככה אין לי יותר מידי חניכים והם לא טחונים במיוחד...
אבל לא רוצה לסיים בבאסה - אז שיהיה לכולנו אחלה מחנ"ק...
! ומי שיוצא לחלוץ - תהנו!!!! אלו השלושה ימים שאפשר הכי להנות בחיים, לפני שמתחיל הלחץ עם החניכים, ואצל החמשושים - ליפני שתתחילו להיות המשרתים של כולם...
! נועה.

ותוספת -

קודם אמרו לי שאני גם בצוות חזות, שזה בעצם כל הצוות שכב"ג + תיגבורים משער
אז - צוות חזות שולט
!!! אנחנו לוקחים השנה 3 מקומות ראשונים לפחות! שער, חזות, והדרכת ו', עליי!
!!!

2003 SkiPeR

New member
מחירים מ-פ-ו-צ-צ-י-ם למחנ"ק ../images/Emo70.gif

בחיים לא האמנתי, שתנועת הצויפם (הנהגת מרכז) יכולה לה-ג-ז-י-ם כל-כך
- מה אנחנו ??? טחונים כמו אני לא יודע מה ???? המצב הכלכלי היום בארץ כל כך טוב, שלוקחים מכל שכבגיס"ט 320 ש"ח למחנ"ק וחניכים של ה-ד, שיוצאים ל-4 ימים 550 ש"ח
איזו הגזמה פראית !!!!! פשוט בושה וחרפה לתנועת הצופים, איזה קפיטליזם !!! זה פשוט נורא.... העיקר, בתחילת השנה עשו לי פרסומות בטלויזיה, ועשו את "צופים בכיכר" באיזה 100,000 ש"ח, ועכשיו לוקחים מלא כסף !!!! איזה בושה !! -------------------------------------------------------------------- ==> אבל שבט "עמית" שוהם - לא מוותר
<==
הייתה לנו ישיבת "חירום" ביום חמישי בערב, וכתבנו מכתב למרכזת ההנגה- הילה כהן, והחלטנו על שורה של פעילויות שמטרתן הוזלת המחיר לחניכים... אני לא יודע איפה אתם חיים, ואני מודע לכך שיש המון סטיגמות על שוהם, שאנחנו, ממש "מעולם אחר"- וכולם כאן עשירים, אבל לצערי לא כך הדבר . ואינ במיוחד, שמתפקד כיו"ר מועצת הנוער היישובית, דואג כל הזמן לפעליות למען בני נוער, שמצבם הכלכלי לא טוב בכלל....
אז.. זה ממש מוגזם אנשים

בלללעעע

New member
היי- לא ידעתי שאתה גם במועצת נוער..

גם אני במועצת נוער.... חחח אני מסכימה איתך שהמחירים באמת מוגזמים- איזה פעילויות החלטתם בשכב"ג לעשות בשביל להוזיל את המחנה? אולי זה ייתן לאנשים פה רעיונות...

gp53

New member
אני אדע את הצוות שלי ביום שלישי

כנראה שזה יהיה מטבח

למעלה