מחנה קיץ 2007 - הנהגת החוף :)

yaeltyl

New member
שבט שורק- הנהגה כחולההההה

וואו היה המחנה הכי טוב בחיי!! טוב אזמה היה.. הדרכה ה' מקום ראשון!!! (אני מדריכת ה':) ) הדרכה ז'-שלישי הדרכה ח'-שלישי הדרכה כללי-שלישי שער-שני (אני הייתי בצוות שבנה אותו) חדר הדרכה-ראשון! מרכזת בוגרת הכי טובה בהנהגה (יש עליהם פרסים היא קיבלה מקום ראשון) ופרס לא מוכרז- ג'ינגל.. מרכז אמר שזכינו אבל אין באמת מגן והכל.. ואו החניכים לא הפסיקו לבכות היה את הפירוק הכי מהיר בעולם ובאמת שאנחנו השכב"ג הכי טוב בהנהגה! וזהו, היה כיף:)

ונטורי

New member
שורק -השיר שלכם זה השיר הכי טוב אי פעם

בתנועת הצופים! ואני לא צוחק.. חוץ מזה אני באמת אוהב את השבט שלכם אתם כזה שבט ממש טוב שיחסית לא לוקח הרבה פרסים כללי וכאלה ואף פעם אין איתכם באלגן מכות כזה לא שומעים עליכם אתם גדולים איכותים שקטים זה טוב:)

yaeltyl

New member
"זה לא ג'ינגל מור נדלררר..."על זה דיברת נכון?

ותודה רבההה:) גם אתם אחלה אני אוהבת אתכם

cohenet91

New member
וואו

טוב, אז זה היה מחנה נורא...מיוחד. וחוויתי, ללא ספק. זה היה המחנה השני של שבט סהר והראשון עם חניכים. היה נורא נורא קשה, אבל גם נורא מספק וכיף. וברור לי שיהיו כמה דברים שאני לא אשכח. והאמת היא שאפילו את הקשיים אני לוקחת בתור חוויות טובות. קיצר, היה מעולה, אם עוד לא הבנתם
רק היה חבל לי שבגלל שלא היה לי זמן לא הספקתי לראות חצי מהשבטים :/ אבל לא נורא. אז זהו, נגמרה ההדרכה לבינתיים. שנה הבאה אני כנראה פעילה (ואני אגלה את זה היום בשיבוצים), מכל מיני סיבות. אבל אני בטוח שומרת את הקלסר הדרכה שלי ואולי אני אחזור להדריך ביב' או משהו :) בכל מקרה, היום גם נפרדים מהמרכזת הבוגרת ומהמרכז הצעיר שלנו. אז זייהו. בלי קשר, משהו שחשבתי עליו במחנה- כריתת עצים בשביל שיהיו סנאדות- זאת לא השחתה של הסביבה? :/

cohenet91

New member
אה כן

ובא לי לכתוב את הדברים הטובים שהיו שם :) אז ככה: - חלוץ טוב, שבסופו הרמנו מבנים שמי היה מאמין שנרים במחנה השני שלנו. - 4 חולצות חדשות! D: - למדתי כמה משחקים חדשים. - הכרתי כמה אנשים משבטים אחרים. - פעולה מעולה עם אור יהודה! הפעולה שהכי נהנתי להעביר בחיים שלי, עם אחווה מדהימה
- א"ש לילה חביב... - שיחות מוטיבציה מעניינות לשכב"ג
- שני פרסים: מקום שלישי חדר אוכל ומקום ראשון בטיחות D: - מסדר הנהגתי ענק. - מסיבת שכב"ג מצחיקה וכיפית D: (פאק, אני נשמעת כמו צילה המנהלת שלי מהיסודי). - ראיתי איך הגדוד שלנו הולך ומתגבש ועושה מורלים מטורפים ומביס את כל גדודי ו' האחרים בהנהגה!
- פרידה מרגשת מהחניכים. - מקלחת בבית (כי הייתי אחת מאלה שהלכו להביא את החניכים). - סנדת תיגוף (תיפוף גוף) הכי מצחיקה בעולם! - יש לנו את הגדוד הכי מדהים בעולם.. :) - כשחזרנו אתמול לשבט לפריקת מכולה היו מלא חטיפים :) וגם חניך שלי בא והוא בכה כשראה אותנו! חמוד. - פרידה חיובית מהכל- מהצוות, מהחניכים, מההדרכה. ובתכלס, אני שמחה להפרד מכל זה. למרות שהיה טוב, יש לי מן הקלה כזאת שזה נגמר :)

cohenet91

New member
אה ועוד משהו ../images/Emo3.gif

גם השתמשנו בפול כלים חד פעמיים- שגם זה לא ממש איכות הסביבה. אז מה עושים עם זה? וזה גם בכלל לא צופי ]:

ידעתי

ראיתי אותך מלא בחלוץ ואמרתי מאיפה אתה מוכר לי עד שעליתי על זה אז שראיתי אותך היית עם חניכים או שלא ראיתי אבל לא משנה היה לכם מחנה ממש יפה אניי ראש"גד ג' אז שחניך של אחד המדריכים ברח לו אז אמרתי בוא תראה משהו מגניב ואז ישבנו ליד השרק והוא מזה התלהב ממנו והיה לי אחד המחנות קיץ הכי כיפים בעולם

למעלה