מחנה קיץ 2007 - הנהגת החוף :)

ונטורי

New member
מחנה קיץ 2007 - הנהגת החוף :)

מקום שלישי כללי ! 12 פרסים לא משקרים בכלל בכלל :) הפרסים שהכי היו חשובים לי אישית הם: הדרכה מקום שני כללי! מקום שלישי כללי! הדרכת ד' (אני מדריך ד') מקום שני! המבנה של החניכים שלי בד' מקום ראשון!!!!!!! היה כ"כ מדהים החניכים האלה פשוט מדהימים רק שימו לב לסרטון - http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1732858

cohen shir

New member
טלטול אני מתה עלייךךך!!!../images/Emo99.gif

דבר איתי חמד חלילים.... גאה בך על כל הפרסים.

היה מדהיםם!

אללה שבט שורק!! מקום ראשון הדרכה ה', מקום שלישי הדרכה ז' מקום שלישי הדרכה ח' (וווווהוהוהו) מקום שני שער ! מקום ראשון חדר הדרכה מקום שלישי הדרכה כללי מקום ראשון ג'ינגלP: חחחחח והמרכזת הכי טובה בעולם כולו:) שכחתי משהו? מחנ|"ק 2007 ,פשוט מושלם! אללה קורס יהב!

or1malka

New member
באמת היה מדהים....

מקום שלשי הדרכת ז!!!!ווהו!!!! הצוות הכי שולט שיש!!

אני מבקשתתתתתת!!

שבט שורק חולק ביחד עם שבט יעד, את מקום שלישי הדרכה ז'!! אללה צוות ז' ע"ח ק"ח אג"ס [[= מחננה קייץ היה סווףף , חבל שנגמר, נפגש בשנה הבאה:)

ofirsharabi

New member
אנחנו עוד לא קורסססס../images/Emo46.gif

שירשרלו??... באלך לא?....אנחנו עוד לא קורס צאי מזה D: תני להנות מלהיות חניכיםם... סתם נוווו די אנחנו עוד לא קורס....אנחנו חמשושים...אבל עוד לא קורס :)

הפרסים של שבט יהודה ../images/Emo47.gif

מקום שלישי כללי מקום שלישי צופיות כללי מקום שני הדרכה כללי
מקום שני צופיות שכבה צעירה מקום שני הדרכה ד' מקום שלישי הדרכה ה' מקום שני הדרכה ו' מקום שני הדרכה ח' מקום ראשון מבנה ד' מקום ראשון מבנה ה' מקום שלישי שער מקום שני מחסן מקום ראשון יום שכבה גילאית ה'- פסטיה' מקום ראשון יום שכבה גילאית ו'

הדריק1

New member
ווואי יש לך חניכים קטנטנים...

רק לי יש בנות ענקיותתתתתתתתתת

אלכסהה

New member
י'מרכזת הכי מושלמת שיש ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אני כבר מתגעגעת

היה מדהים

שנה ראשונה שלנו, 2 פרסים חדר אוכל שלישי ובטיחות ראשון, היה מדהים רשמית אני בוגר התנועה וזה קצת עצבו לי שאני כבר לא שכבג, מחר ערב שמיניסט ואני רשמית עוזב.
קשה לתאר איך היה, היה פשוט אדיר במיוחד שעבדתי כמו חמור וסבלתי רוב הזמן בסופושל דבר נהנתי כי לא בזבזתי שניה.

Shahar A

New member
בן!

חחח זה היה ממש מצחיק איך כל פעם נבהלת =] בעע אני רק זוכר כאילו לפני שנה אתה היית בקורס ואני בח' חחח...

למעלה