*מחיאות כפיים*

שיר חמודה!

הכל מהמם!!! השיער מצויין ויפה! הכל יפה ומושלם!
לא הגבת לי על התמונה למעלה! לא ראית אותי ואת שמוצה,אז למעלה יש תמונה של שתינו תגידי לי איך היא.. טוב?

france

New member
אני גם שירה וגם שיר

אני אוהבת את שני השמות אבל בעיקרון אני שירה. הגבתי לדניאל ואז התבלבלתי באיציק אז זאת תמונה יפה ויש לך תסרוקת יפה!

L oo Li

New member
זה לא אותה אחת נכון?

הן ממש טובות הבגדים, ההצללה, הבד השקוף...רק הערה אחת קטנטנה - השיער של הימנית ישר כזה קשה לי להסביר אבל הוא לא נראה טבעי. אבל בסך הכל הדוליז יפות

france

New member
לא

לא זאת לא אותה אחת ובכוונה עשיתי כזה שיער. סתם התחשק לי.

../images/Emo41.gif../images/Emo13.gifתיקראו זה דחוףף!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

תיראו את התגובה למעלה שרשמתי,"ניצול" אז תיכנסו לזה יש שם תמונה שלי ושל שמוצה!

L oo Li

New member
../images/Emo6.gifמאגניף../images/Emo6.gif

היא טובה אבל היא לא נראית כל כך כמו זונה יש לה פרצוף חמוד כזה. הבגדים טובים רק שהמכנס קצת מוזר הוא לא מסתדר עם הגרביונים(אל תפגעי, לא התכוונתי לפגוע) אבל המחוך יפה מאוד...

L oo Li

New member
הגבתי לקוקי../images/Emo13.gifלא לפרנס

השרשורים האלה מעצבנים לאללה אני מתכוונת קשה לראות מי מגיב למי וזה מעצבן

france

New member
אז אולי

שמגיבים צריך לכתוב אני מגיבה ל-*. לא עכשיו, בכלליות. כתבתי את זה איפשהו כי אחרת שירשורים ארוכים הם מעצבנים.

totsade

New member
אני עובדת על אחת מדהימה! תשאירו

את ההודעה למעלה!! ...תמיד אני מכינה דולי לשרשורים כאלה או תחרויות ועד שאני גומרת זה יורד דפים ):

L oo Li

New member
קבלו......את הדולי-זונה שילי

ותודה לפרנס עם העצה בקשר לשיער(ולהוריי שהביאוני עד הלום)

היא??? זונה???

היא ממש יפה,ההצללה בציצי לא נכונה ... היא לא זונה,הגרביוני רשת לא אומרים שהיא זונה בכלל,אבל היא ממש ממש חמודה! (הערות בונות בלבד) מנועה

דנדוש383

New member
תאמיני לי,

אם היית רואה מישהי כזו ברחוב, היית אומרת שהיא זונה... חצאית מיני קצרצרה , גרביוני רשת ומגפיים זה סימן מוסכם לזונה... זונה לא תלך עם סתם מחוך או בגד תחתון ברחוב... אולי כשהיא מתפשטת היא לבושה ככה. אז השרשור הזה צריך להקרא:"שרשור זונות בבגדים תחתונים"

swirrrly

New member
הכל בסדר גמור

רק שבגלל ההצללה הציצי נראה קצת עקום...
וגם החצאית, אני לא בטוחה אם בכלל יש הצללה
ועוד משהו בקשר לחצאית, הצורה לא טובה, צריך עיקולים למעלה ובתחתית החצאית שניהם כלפי מטה... תנסי! את יכולה לנסות?

היא בכלל לא זונה!!!

חמודה... יפה מאוד הגרבינים אבל הסטרפלס.. יש מלא בנות שהולכות עם זה.. וזה לא אומר שהן זונות..(נכון?!) ובקשר לחצאית.. במבט ראשון היא לא נראית כל כך קצרה..בקיצור.. היא לא ממש זונה.. היא יותר פרחה..

adidas^

New member
הנה מה שאני עשיתי...

(אני צופה מהצד) התלהבתי מהרעיון, אבל אני רק מתחילה, אז בבקשה לא לקטול בלי רחמים

למעלה