לפי דעתי היא יצאה טוב מאוד
ע עוגיונת cookie New member 26/7/02 #19 חחחחחחחח.......אהבתייייי היא ממש מגניבה... התחתון מאוד מינימלסטי אבל היא זונה אז אני מבינה!
נ נועה הפ33ה New member 26/7/02 #21 שירלי! תודה על הפלוץ.. לא התכוונתי למוצץ באמת.. התכוונתי לאיבר המין של הבנים... כי אמרו...שירשור זונות... עזבו זה לא חינוכי! חחחחחחחחחח
שירלי! תודה על הפלוץ.. לא התכוונתי למוצץ באמת.. התכוונתי לאיבר המין של הבנים... כי אמרו...שירשור זונות... עזבו זה לא חינוכי! חחחחחחחחחח
S swirrrly New member 26/7/02 #43 די באמת! פשוט לא רוצה להשתמש במילה הזאת... אני יודעת מה זה גוד פאקינג דאמיט!
S swirrrly New member 27/7/02 #53 אממ יש לו שם ביצי*? לא רואים ממש... ולמרות שהוא תינוק, קצת שיערות לא הזיק לאף אחד..
D Dracos Love New member 27/7/02 #55 קרעת אותי ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif ולמרות שהוא תינוק, קצת שיערות לא הזיק לאף אחד.. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את קרועה ילדה הנה ליאון מ"השרשרת".. היא כונפה בכוונה חיחיחי
קרעת אותי ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif ולמרות שהוא תינוק, קצת שיערות לא הזיק לאף אחד.. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את קרועה ילדה הנה ליאון מ"השרשרת".. היא כונפה בכוונה חיחיחי
S swirrrly New member 27/7/02 #56 יפה מאוד רק צריך לעשות הצללה על פסי המכנסיים הלבנות לפי הצללת המכנסיים וכנ"ל לקישקושים השחורים בחולצה!
יפה מאוד רק צריך לעשות הצללה על פסי המכנסיים הלבנות לפי הצללת המכנסיים וכנ"ל לקישקושים השחורים בחולצה!
T totsade New member 26/7/02 #23 נועה... הרשתי לעצמי לשפר, חחח... שימו לב!!! (לנשים בהריון או לגברים עם כאבים באשכים, לא להסתכל)...
T totsade New member 26/7/02 #24 הייתי רוצה להוסיף לזה גם חתימה שלי, כי אני שיפרתי והפכתי את זה לממש נחמד, לפי דעתי, אפשר?
נ נועה הפ33ה New member 26/7/02 #25 ../images/Emo41.gifאת יכולה להוסיף חתימה.. ותודה על שק האשכים "הנפלא"! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ נועה הפ33ה New member 26/7/02 #27 ../images/Emo26.gifתראו את התמונה למעלה../images/Emo36.gif בשירשור למעלה יש תמונה שלי ושל שמוצה אני בצד שמאל ודניאל(שמוצה) והשכנה שנידחפה באמצעעעעעעעע! תגיבוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
../images/Emo26.gifתראו את התמונה למעלה../images/Emo36.gif בשירשור למעלה יש תמונה שלי ושל שמוצה אני בצד שמאל ודניאל(שמוצה) והשכנה שנידחפה באמצעעעעעעעע! תגיבוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
T totsade New member 26/7/02 #26 את יודעת מה נועה... את הקטע עם האיש וה** שלו, את מה שאני עשיתי אני רוצה לעצמי... חחח.... אז תשכחי ממה שאמרתי...
את יודעת מה נועה... את הקטע עם האיש וה** שלו, את מה שאני עשיתי אני רוצה לעצמי... חחח.... אז תשכחי ממה שאמרתי...
ע עוגיונת cookie New member 26/7/02 #17 הנה דוליזנותית בערך... צירתי אותה עכשיו אבל היא לא יצא ממש משהו...
F france New member 26/7/02 #29 המפ המפטי דמפטי אוי ואבוי חשבתי ששמתי את הזונות שלי ובטעות שמתי את הבייסים פעמיים!!!!