מחול אש

מולוקו

New member
מחול אש

ריעות יחידה לי בחלד עם אישה תופרת גרב ימים רבים לה בטרף של נאמנות נוקבת. לא זכיתי בה מן ההפקר לא עלתה על פי הבאר מצורי הגיתיה בעודי ער טעם שפתיה מחול אש. על שפת הים נפסע חרש יד ביד נחלוט שיר לכת הייתה לי אבן משחזת השראה למילות ערך.

odo13z

New member
מחול מיים....../images/Emo66.gif

רעות אחת ... יחידה קוסמת...אורגת אהבה ביד אמן רוקמת תחרת מילים מדביקה פייטים תופרת סלסולים כפתורים נוצצים...צבעי נוף נוצות טווס..זריחות ושקיעות ובאחת...איבחת חרב מונפת.

מולוקו

New member
בגוף אני מבין

אישה שלי , שותפה ברית עולם נקדשה אהיה לצידך בכל כשאת לצידי בטוב רעות לנו קוסמת תופרת לנו חרש את הדרך אל האושר.

../images/Emo79.gif

מלים הם מילים. אך, מלאים הם בנשמה. מנגינה היא מנגינה. אך, הלחן נותן מקצב, מחייה את הדממה. יד ביד, מילה במילה. כחומר ביד היוצר, נלבה הלהבה. ושיר נרקום, על אהבה גדולה. אתה תתן מהלהט, אני אתבל באהבה. ואין מי שיוכל, לעצור את זאת המנגינה. ורבים וטובים יהנו מטובה.

odo13z

New member
שובי....../images/Emo66.gif

עיצמי עינייך הקשיבי לקולך הפנימי האם את שומעת אותי... האם את שומעת פעימות ליבי... לא ייתכן שהיית רק חלום וכך..נעלמת לי פתאום אין בי הכוח לקבל את הדין מהו פשעי ?? הקשיבי לקולך הקשיבי לליבי הוא קורא לך ...כו יום כל דקה זה לא חלום....שובי שובי אלי...אהובה.

מולוקו

New member
צאי וראי

צאי וראי כוחה של מילה כאילו באש חוברה למשפט להט התוכן ילהיט הגוף יחבר ביננו לאחד , צאי וראי כוחה של מילה כמה חשובה ההרגשה שאת כאן, יודעת אותי ואני יודע אותך ושנינו יודעים אחד את השני.

odo13z

New member
היא לא יודעת....../images/Emo66.gif

היא לא יודעת... כמה אני חושב עליה היא לא יודעת כמה כל מבט משפיע די במילה ...די במבט... לבד בלילה בלי שתרגיש אני שר אליה די במילה ,במשפט,במבט תני לי סימן שגם את רוצה תני לי סיכוי רוצה ללחוש לך אני בא עד אליך תני לי יד לפתוח פתח די במילה אחת די בחיוך אחד תן לי סימן שגם את רוצה תני לי סיכוי... (תודה להשראה שלי....מירי מסיקה)

מולוקו

New member
ג'ניס ג'ופלין

לא רוצה כלום רק גבר טוב אחד, היא לא בקשה כלום מהחיים שלה , רק גבר טוב אחד , גבר כן שידע להקשיב שיעמוד במילה שלו, זה לא הרבה , כך שרה בקול נואש גדול ונחרץ, זה רק הכל...

odo13z

New member
לא רוצה....../images/Emo66.gif

לא רוצה כלום אולי.... לא בעלות לא אדנות לא שררה לא כוח לא זכות לא ... רק הרשות לאהוב,לחבק ואם אפשר....גם את. האם זה הרבה ? האם זה מעט ?

מולוקו

New member
זה הכל ולא כלום

זה הכל אם זה תלוי ועומד על מישהו אחר , זה כלום אם זה תלוי בך. הכל מזווית ראייה כהה או חדה, שלך או שלה.

odo13z

New member
עניין של השקפה....../images/Emo66.gif

הכל עניין של השקפה מה מציאות ומה חלום מה אמיתי...או רק דימיון מה שאתמול היה אמת ניצחת דומה ...היום עורבא פורחת ומי יודע מה יביא מחר ? דבר אינו בטוח וזה כבר לא מוזר..... כבר התרגלתי לתעתועי הזמן והלב.... אבל למרות הכל.... עדיין.... כן.

מולוקו

New member
תעתוע

תעתוע רובץ לפתח המציאות האמיתית החלום מספר סיפור מתוך המציאות אבל הוא חלום ,מישאלה. מה את מחפשת עכשיו במחסן כלים שלי אם לא את עצמך אז בואי נחפש יחד ואולי נמצא את עצמי.

למעלה