ריעות יחידה לי בחלד עם אישה תופרת גרב ימים רבים לה בטרף של נאמנות נוקבת. לא זכיתי בה מן ההפקר לא עלתה על פי הבאר מצורי הגיתיה בעודי ער טעם שפתיה מחול אש. על שפת הים נפסע חרש יד ביד נחלוט שיר לכת הייתה לי אבן משחזת השראה למילות ערך.
רעות אחת ... יחידה קוסמת...אורגת אהבה ביד אמן רוקמת תחרת מילים מדביקה פייטים תופרת סלסולים כפתורים נוצצים...צבעי נוף נוצות טווס..זריחות ושקיעות ובאחת...איבחת חרב מונפת.
מלים הם מילים. אך, מלאים הם בנשמה. מנגינה היא מנגינה. אך, הלחן נותן מקצב, מחייה את הדממה. יד ביד, מילה במילה. כחומר ביד היוצר, נלבה הלהבה. ושיר נרקום, על אהבה גדולה. אתה תתן מהלהט, אני אתבל באהבה. ואין מי שיוכל, לעצור את זאת המנגינה. ורבים וטובים יהנו מטובה.
עיצמי עינייך הקשיבי לקולך הפנימי האם את שומעת אותי... האם את שומעת פעימות ליבי... לא ייתכן שהיית רק חלום וכך..נעלמת לי פתאום אין בי הכוח לקבל את הדין מהו פשעי ?? הקשיבי לקולך הקשיבי לליבי הוא קורא לך ...כו יום כל דקה זה לא חלום....שובי שובי אלי...אהובה.
צאי וראי כוחה של מילה כאילו באש חוברה למשפט להט התוכן ילהיט הגוף יחבר ביננו לאחד , צאי וראי כוחה של מילה כמה חשובה ההרגשה שאת כאן, יודעת אותי ואני יודע אותך ושנינו יודעים אחד את השני.
היא לא יודעת... כמה אני חושב עליה היא לא יודעת כמה כל מבט משפיע די במילה ...די במבט... לבד בלילה בלי שתרגיש אני שר אליה די במילה ,במשפט,במבט תני לי סימן שגם את רוצה תני לי סיכוי רוצה ללחוש לך אני בא עד אליך תני לי יד לפתוח פתח די במילה אחת די בחיוך אחד תן לי סימן שגם את רוצה תני לי סיכוי... (תודה להשראה שלי....מירי מסיקה)
לא רוצה כלום רק גבר טוב אחד, היא לא בקשה כלום מהחיים שלה , רק גבר טוב אחד , גבר כן שידע להקשיב שיעמוד במילה שלו, זה לא הרבה , כך שרה בקול נואש גדול ונחרץ, זה רק הכל...
הכל עניין של השקפה מה מציאות ומה חלום מה אמיתי...או רק דימיון מה שאתמול היה אמת ניצחת דומה ...היום עורבא פורחת ומי יודע מה יביא מחר ? דבר אינו בטוח וזה כבר לא מוזר..... כבר התרגלתי לתעתועי הזמן והלב.... אבל למרות הכל.... עדיין.... כן.
תעתוע רובץ לפתח המציאות האמיתית החלום מספר סיפור מתוך המציאות אבל הוא חלום ,מישאלה. מה את מחפשת עכשיו במחסן כלים שלי אם לא את עצמך אז בואי נחפש יחד ואולי נמצא את עצמי.