מחאה קצרה

orhen

New member
מחאה קצרה

מזה מספר ימים ניסיתי להעזר בכם אנשי הפורום היקרים, אפילו הפנתי מספר שאלות, חלקם נקודתיות יותר או פחות. לצערי הרב לא זכיתי לתגובה מכם (למעט תגובות על מסרים אישיים בודדים). אז.. זה קצת מעליב, ואולי אתם בעצם מן קבוצה סגורה כזאת של אנשים.. תודה על חוסר ההתייחסות..בייחוד כשהייתי צריכה ובייחוד ממי שאמור להבין.

ושיה

New member
../images/Emo123.gif לא יפה ולא נאה.

גם אלו שענו לך במסרים אישיים, ואני בינהם , וגם אלו שענו לך כאן בפורום ענו בצורה אמפתית ונהדרת. אולי לא קיבלת את התגובות שרצית אבל... זה מה יש בהצלחה

באיה

New member
אוריתה הנכבדה, בעצם אני מוחה

על חוסר פרגון מצדך. אני לא הסתכלתי אחורה עד הסוף, אך ממה שראיתי בימים אחרונים את היית פעילה מאוד בפורום, ואפילו אני אישית עודדתי אותך כשהיית במצב רוח אגמומי בגלל הסערות שבחוץ. כפי ששמת לב, הפעילות כאן היא מאוד אינטנסיבית ורצופה ארועים טרגיים. אז אם אי אלו משאלותייך "אולי" נשכחו, תהיי בטוחה שזה לא בכוונה. בהתחשב במצב, לא יפול לך ה
מראשך, אם תשאלי שוב. מה קרה? גאווה? אנחנו לא "קבותה סגורה" קהגדרתך, שעונים רק למי שמשלנו. איזו מן הערה זאת פוגעת ומעליבה. אני וחברי הותיקים ובעצם גם החדשים שכבר עברו את הניתוח, משתדלים לענות ככל יכולתינו, ובשום אופן לא עושים סלקציה. את ראית את זה במו עיניך, אך משום מה את מתעלמת ורואה רק מה שאת רוצה לראות. אז בבקשה ממך, תשאלי שוב, ונראה מה נוכל לעשות בנידון. המשך יום נעים

שׁלומית

New member
באיה, אני אוהבת את המילה שהמצאת:

מצב רוח אגמומי = מצב רוח שמתאים לשפת האגם: בחורף - עגמומי וקודר. באביב - רומנטי. בקייץ - עליז ושמח. בסתיו - שקט ומהורהר. טוב, גם גם אותי תפסה רוח פלספנית...

באיה

New member
../images/Emo6.gif כמובן, איך לא אעשה טעויות

בנאום ארוך כזה. רק את זה מצאת? כי אם כן, אשרי וטוב לי. זה טוב שמתקנים אותי, לא פעם אמרתי את זה. רק משונה, כשאני זוכרת כבר דבר אחד, אני שוכחת מהאחר, וטל"ח.

שׁלומית

New member
אני לא מבינה את המחאה שלך.

עברתי על ההודעות שלך וראיתי שדוקא קיבלת תגובות לשאלות שלך. השאלה העיקרית ששאלת ובעצם לא נענית היתה: "מה עושים". לצערי כנראה שאין לאף אחד מאיתנו תשובה... זה אחד הדברים המתסכלים בניתוח שעשינו - אין נוהל ברור, מסודר וחד משמעי המגדיר איך לנהוג בכל מצב, ומה יהיו התוצאות של כל פעולה (כמו ניפוח למשל). חלק גדול מהטיפול נעשה בדרך של ניסוי וטעיה. את מוזמנת להשאר ולהשתתף, לשתף בנסיונך, ולשאול. ואם לא עונים לך על איזו שאלה אז מותר טיפונת לנדנד... שלומית.

יסלחו לי שאר המגיבים

אבל לי היתה תחושה דומה לפני מס´ ימים. רק שאני לכן כתבתי פחות... התחושות שלי השתנו אמנם ביומיים האחרים לאחר שקיבלתי עזרה במסרים האישיים שתמכה בי, אבל אני מצטערת, פשוט לפעמים נראה שאתם קבוצה של כולם מכירים את כולם, וקשה מעט לחדור פנימה... (גם אם קבלת הפנים הראשונית היא בהחלט נהדרת).. סתם עוד דעה.

kees

New member
חברים חדשים - נכון קשה לעיתים

להיכנס לקבוצה שכולם בה מכירים האחד את השני. אך זו תחושה שלכם בלבד. אנחנו לא דחינו מעולם אף אחד ותשאלו את כל החדשים שהגיעו למפגש בבית היין. לאחר שמכירים את הפרצופים הרבה יותר קל להתחבר ביחוד לחדשים שמגיעים לקבוצה מגובשת (וכן אנו קבוצה די מגובשת). נשמח לענות לכולכם ונשמח יותר לפגוש אותכם במפגשים הבאים ושתהפכו להיות חלק מהחברותא כאן. ואם לא ענינו אין זה מתוך כוונה רעה או מכוונת התעלמות אלא שאולי באותו הרגע למי שהיה "און ליין" לא היה מה להגיב והשאלה נדחקה לפאתי הדף אז הפתרון הוא פשוט להקפיץ את השאלה למעלה כדי שמי שנכנס לפורום בשעה אחרת יראה ויוכל להגיב. מעבר לכך שבאמת התקופה האחרונה היתה רוויה באירועים שהעיבו על שימחת החיים כאן בפורום והוציאו אותנו מהשיגרה.

שרה16

New member
גם אני לא..../images/Emo113.gif...

איך הופכים לגבישית יותר?
..מרגישה די רכה למען האמת
.. יום ב´ אני בביקורת לראות אם ניתן לנפח שוב.(טבעת פתוחה לחלוטין עקב ריפלוקס
) באיה,תתכונני!מפגש פולניות בדרך אליך. הצעה לסדר!
:אולי נחזור לצ´אט הישן והטוב של קיצורי קיבה. בזמנו היינו נפגשים שם מידי כמה ימים,ומפטפטים בחופשיות...מאד עוזר לגיבוש בין האנשים. אני מציעה היום בצ´אט (הישן של קיצורי קיבה,לא המצלמות..)אחרי החדשות.

באיה

New member
אני לפחות סלחתי לך כי ההרגשה שלך

מובנת. הייתי רוצה להתייחס מעט לצורך של החדשים "להתקבל". וכדי להמחיש את הדבר אספר קצת, איך אני התקבלתי לקבוצה. כאשר נודע לי ביום הניתוח על הפורום, בשקיקה נכנסתי אליו לראות מה קורה פה. מאוד הופתעתי לטובה, והמשכתי להיות סמויה בערך 4 חודשים עד שהעזתי בעצמי לכתוב. בינתיים דרך שאלות ותשובות על גבי הפורום למדתי והפנמתי. כאשר קיבלתי צורך עז לקבל עידוד אישי, העזתי וכתבתי. ואם כתבתי, היה ברור לי מלכתחילה שאני עדיין לא חברה מן המניין. את זה - חשבתי - צריך להרוויח. ואיך מרוויחים תשאלו? סבלנות וסובלנות. ללא דרישות, ללא תוכחות, וללא ביקורת למה ואיך עונים או לא עונים. כאשר נודע לי על פגישות, (אז היו פגישות מאורגנות אחת לחודש באיכילוב, וחבל שהיום לא) הלכתי אליהן מתוך כוונה להכיר יותר טוב את הנפשות הפועלות. לא דחקתי באף אחד, לא נדחקתי בכוח, ולקח עוד כמה חודשים טובים עד שהכירו בקיומי. ואני יודעת שגם אחרים עשו את אותו הדבר. כאשר הכרנו אחד את השני יותר מקרוב, הפועל היוצא שהתגבשנו כקבוצה, ובשום פנים ואופן לא הייתה עדיפות אחד על השני. מי שרצה - בא, מי שלא רצה -ולא בא, ההפסד כולו שלו. כך קרה שקבוצה מסויימת של אותם אנשים באו באופן קבוע לפגישות או טיולים, וכאן בפורום היא ממשיכה את השיחות היומיומיות. עליי לציין עוד דבר חשוב, קרה שהייתה מחלוקת בין אנשים ויצאו לפעמים צלילים צורמים, אז חלק מהם לקח את זה קשה וניתק את הקשר וחבל. מחלוקות יש תמיד בכל משפחה הכי טובה, וצריכים לדעת להתעלות עליהן. במידה ולא - אז נשארים לבד אם תחושה של אי שביעות רצון וממורמרים על כל העולם. מי שיודע להבליג, יקל עליו להימצא בכל חברה. עוד דבר חשוב, ככל שהפורום מתרחב, יקשה עליו להתקבץ ביחד במקום אחד. לזה יש רק פתרון אחד שכבר הצעתי לא מזמן הפנינג גדול במקום פתוח, וזה יתאפשר רק בבוא האביב. באופן טבעי קורא, שקבוצה גדולה כזו, תתפצל לקבוצות קטנות יותר ששומרות על קשר אישי בתדירות גדולה יותר. ואין לבוא לאף אחד בטענות, זה נעשה ספונטני ללא שום כוונות נסתרות, ובדרך כלל קבוצות שמתאימות את עצמן לפי הגיל, מצב משפחתי וכו......... אז כל החדשים/ות, בבקשה מכם, תתעזרו בסבלנות, וכאשר יהיה מפגש גדול תיענו לו, ואז תרגישו אם זה היה כדאי או לא. רומא לא נבנתה ביום אחד. תסלחו לי על שתפסה אותי רוח פלספנית, אך היה חשוב לי מאוד להעביר את המסר.

באיה

New member
אם כבר מדברים על ותיקים שנעלמו

אז
תותי איפה את
איפה את עכשיו?
די גמרנו, אין יותר בוקר טוב, שאלות, משהו?. כבר התגעגעתי למבול שאלותיך, ועכשיו כלום? שום כלום? ככה זונחים חברים ותיקים

שרה16

New member
יפה דיברת../images/Emo141.gifגם כיום יש מפגשים

באיכילוב,תמורת תשלום. ואנו זכינו לחנה המדהימה! והכל היה חינם. מפגש במקום פתוח,משהו בסגנון פארק הירקון, חוף אולגה(שיהיה קרוב גם לצפונים)... בסביבות פסח אפשר להתחיל לארגן.(ויש לי יופי של מסלול באיזור..סתםם סתםם!) טוב,אני מתחילה לסגור את הבאסטה,צריך ללכת הביתה שלופאנ..

למעלה