אכבה את הרדיו מעט ואפנה לשרבט לך משפט: הן משקל זה לי קל וחרוז-לא עמל לי, אז די כי לי כבר לא אכפת! ולמתקשים, ניתוח החמשיר של שלי (הפעמות מופרדות ע"י מקפים, והפעמות הראשונות (=) מודגשות): אז- ל-מ-דת-לס-פור-עד-ח-מש זה- נ-אה,-אם-כי-די-מ-יי-אש בוי נר-אה-אם-כ-עת את-תצ-לי-חי-גם-את ה-שי-עור-של-יו-בל-ל-מ-מש
יאללה, יאללה, אני גם כן כאן! התעלמתי מקוצר הזמן. אבל כבר אי אפשר כי עצבנתם 'תי כבר אז אכניס גם ת'עצמי לעניין. מה הרבותא חמשיר לחבר?! רק צריך להפסיק לדבר ולחרוז ולשקול סך הכול זה הכול: את האוזן צריך לסבר.
אנשים כאן בפורום תרבות מנסים לחמשר דברי שטות כך צצות הברקות תוך מספר דקות שיהיה לכולם לבריאות גם שלי ותופס עוגב מנתחים לנו פה ת'מצב משקל או פעימה להבין זו תעלומה על פרעה גברנו? נגבור גם עליו.
לחמשר עוד למדתי בגן זה היה כך אומרים די מזמן אך נותר בזה קסם כי בכל זאת, בעצם זה משחק מלים לא מסוכן ואחד שכתבתי פעם לתלמיד שלי - יום קיץ נוסף לפנינו וצחי קופץ לא עלינו מבריכה אל הבוץ ונתקע לו שם קוץ הוא בוכה שהכל אשמתנו
אני לא ------ הלוואי והייתי עשיר אז הייתי קונה לי מכשיר עם מקצב וחרוז ובפורום תפוז יכולתי לכתוב משהו אבל אני לא. *** מוZיקה ------ לנטמג שיעממם לא מעט מרוב עיצורים ומשפט אם זה Z או שS זה פשוט מבאס אז שינתה היא את שמה ל"מוזקט" *** מתמטיקה לא מתחרז כי זוהי מילת עם לועז אסתפק בחשבון חרוזים יש מיליון (פלוס או מינוס, לא צריך לנג'ז) *** חמסיר ---- החמסין התחלף במטר המורה לא שבת כי פוטר המימונה יצאה בא לו יום השואה זו ארצנו - אין יום מיותר. *** סיכום ---- החמשיר הקודם די טיפשי אבל לא כמו החמישי כך מעיד הנחתום ומחרוזת יחתום כי כילה כל יכולת לשיר (או לחילופין - כי החליט לפרוש עוד בשיא) -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=