מזמינה אתכם

פסדר, פסדר..

כבר הבנתי ת'קטע של השירשור יש רעיון מגובש? בסדר גמור! הייתה איזו מישהי שניסתה להפוך חמשיר לפואמה שלמה אז רק שתדעו: לרדת עליה זה אסור.
(מה גם שזה לא יפה...)

בכלי-כלות!

אכבה את הרדיו מעט ואפנה לשרבט לך משפט: הן משקל זה לי קל וחרוז-לא עמל לי, אז די כי לי כבר לא אכפת! ולמתקשים, ניתוח החמשיר של שלי (הפעמות מופרדות ע"י מקפים, והפעמות הראשונות (=) מודגשות): אז- ל-מ-דת-לס-פור-עד-ח-מש זה- נ-אה,-אם-כי-די-מ-יי-אש בוי נר-אה-אם-כ-עת את-תצ-לי-חי-גם-את ה-שי-עור-של-יו-בל-ל-מ-מש

גנגי

New member
ככה?!!!

יאללה, יאללה, אני גם כן כאן! התעלמתי מקוצר הזמן. אבל כבר אי אפשר כי עצבנתם 'תי כבר אז אכניס גם ת'עצמי לעניין. מה הרבותא חמשיר לחבר?! רק צריך להפסיק לדבר ולחרוז ולשקול סך הכול זה הכול: את האוזן צריך לסבר.

nutmeg

New member
../images/Emo6.gif

יא-אללי איזו חבורה ת'מילים הם שוקלים במשורה אי אפשר פה בכלל לחרוג ממשקל ולחרוז בלי לבלוע דרשה?

Houndour

New member
ואם כבר בחמשיר ארס פואטי עסקנן:

אנשים כאן בפורום תרבות מנסים לחמשר דברי שטות כך צצות הברקות תוך מספר דקות שיהיה לכולם לבריאות גם שלי ותופס עוגב מנתחים לנו פה ת'מצב משקל או פעימה להבין זו תעלומה על פרעה גברנו? נגבור גם עליו.

Idan91

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo157.gif

כולם לקרוא../images/Emo70.gif הצלחתי לכתוב חמשיר../images/Emo70.gif

יש פורום קטן של זונות שהן מכוערות ומשונות זה פורום מגעיל שטחי ומבחיל הנקרא גם פורום בנות

אלעד2

New member
5שיר

במוצאי שבת קודש פרשת אחרי מות כששאלות התרבות העברית עולות הגיע העת לקום ולהודות כי תרבות עבריה- דבר שכזה איננו ואף מעולם לא היה.

nutmeg

New member
פחחח...

לאלעד לא ברור המקצב אותו טרח להבהיר מר עוגב ויצא לו חמשיר לא ברור, לא בהיר... שנעשה לו "עליהום" עכשיו?

אלעד2

New member
בכיף, בכל אופן-

המקצב של מר עוגב מעניין אותי כשלג בסתיו כלומר לא מעניין כלל וחסל

גמני, גמני

לפתע ראשי המרובע תפס את צורת המבע שחמשיר יקראו לה מכאן עד מטולה ותהי לי מכאן ולהבא

המוזרה

New member
נו, אפשר להישאר אדישים?

לחמשר עוד למדתי בגן זה היה כך אומרים די מזמן אך נותר בזה קסם כי בכל זאת, בעצם זה משחק מלים לא מסוכן ואחד שכתבתי פעם לתלמיד שלי - יום קיץ נוסף לפנינו וצחי קופץ לא עלינו מבריכה אל הבוץ ונתקע לו שם קוץ הוא בוכה שהכל אשמתנו

מוגג

New member
5ירים

אני לא ------ הלוואי והייתי עשיר אז הייתי קונה לי מכשיר עם מקצב וחרוז ובפורום תפוז יכולתי לכתוב משהו אבל אני לא. *** מוZיקה ------ לנטמג שיעממם לא מעט מרוב עיצורים ומשפט אם זה Z או שS זה פשוט מבאס אז שינתה היא את שמה ל"מוזקט" *** מתמטיקה לא מתחרז כי זוהי מילת עם לועז אסתפק בחשבון חרוזים יש מיליון (פלוס או מינוס, לא צריך לנג'ז) *** חמסיר ---- החמסין התחלף במטר המורה לא שבת כי פוטר המימונה יצאה בא לו יום השואה זו ארצנו - אין יום מיותר. *** סיכום ---- החמשיר הקודם די טיפשי אבל לא כמו החמישי כך מעיד הנחתום ומחרוזת יחתום כי כילה כל יכולת לשיר (או לחילופין - כי החליט לפרוש עוד בשיא) -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

למעלה