סליחה, אני לא עד כדי כך מפותחת.. לדייק, אני תימניה מרמת השרון אז זה קצת מקולקל יודעת צנענים, יודעת עדנים, יודעת 4*4, אבל חבנים? סתחיין, השכלת אותי. יום נפלא לא אני!
ודבר אחרון שנורא מעניין אותי מה אנשים אתם לא עובדים?????????? כל התגובות שלכם בצהריים או בבוקר אני במקרה בבית עכשיו ועף לעבודה אז יאללה לכו לעבוד חחחחחח
קודם כל אני בדרך כלל נכנס סביבות שעה שבע בבוקר. דבר שני.. אפשר גם לגלוש מהפלאפון בהפסקה בעבודה... זהו. אני לחוץ חבל``ז כי אישתי היקרה לקחה את האוטו והיום העובד שלי השאיר את המפתחות של העגלה אצלו, כך שהעגלה רתומה לאוטו וא``א להוריד אותה כי היא נעולה. אז כולי סרטים שהאוטו יחזור שלם עם העגלה. ערב מצוין לכולם. מחר יש לי את המשפט על המגנום. שלקחתי את הילדים שלי.
אני יושב במרפסת וכל שלוש דקות בממוצע מרים לה טלפון לבדוק שהאוטו עדיין שלם והכי חשוב שהעגלה נשארה..... ברגע שהיא תגיע ואני אסדיר את הנשימה שלי, אתקשר אליך
דינוזאור טורף.. מחר אני הולכת לבדוק מה נסגר עם המזגן שלי נקווה שזה רק עניין של גז! אם תהיה בעיה, אני מבקשת מחשב שם במוסך , מתחברת לתפוז וכותבת לכם.. מצפה לתשובה מהירה לילה טוב (היה לנו לילה לבן עם 40 מעלות חום) לבנת
איש מזגנים מהאיזור?? כבר נהיה לי קר!.. סתתתתם- נדבר. תודה! ובקשר ללילות לבנים, אז אם זה לא מהחום של הילד זה מהבילויים בתל אביב, אז אני רגילה והוא קם היום נפלא. אז יום סבבה ותודה! אני
שניה שניה...מה יש גם לק אדום????? גם שמלות???? גם סוזוקי לתלות על המראה של .... מה נהיה כאן???? דייטים... פאבים???? גינון ופיתוח.... חולים בריאים.....רק בריאות מאחל לכולם... אני יכול לקבל עידכון מפורט של מי זו מי ומיזה מי???? תמונות עדיפות.....