מזל טוב לי!

livנת

New member
מזל טוב לי!

שלום חברים, שלושה חודשים שאני מחפשת פונטו ספייס..ומשום מה "לא מוצאת". ידיד השאיר לי ג'יפ סוזוקי 95 בזמן נסיעה לחו"ל והתאהבתי!קשות! ואז היתה לי הברקה להשתדרג ל: ג'יפ! תוך יום וחצי (כולל בדיקה) קניתי! אז הוא ישן במצב מעולה (טפו טפו). מנוע, מטרז', גיר, נזילות שמן, נזילות מהגג וכו.. ורק אני בודקת לו שמן (חצי סינטטי) ומיים! ושבצרתי וסידרתי והוא יפה והוא שלי רק ש.. אני לא יודעת איך בודקים את הדריישפט שלו כי הבנתי שהוא לא כל כך טוב בעליות וכו... מי שבדק לי אותו לא אובייקטיבי,כי הוא קצת פרוע בנהיגה ובחשיבה ואני הרי לא ממש אעלה עליות תלולות.. :( לבנת

denver101

New member
קודם כל שיהיה בשעה טובה ../images/Emo140.gif

ודבר שני לגבי הדרישייפט אין בעיה לבדוק אותו כנסי לאיזה מוסך ויבדקו לך אותו ומה לא טוב בו הוא מרעיש ? ודבר שני נראה לי שיש לנו בפורום אנשים מכל הארץ ורובם מבני עניין בגיפים ולא נראה לי שתהיה בעיה להעיף מבט בגיפ שלך לאחד מהחברה כאן ולבדוק תדרשייפט אם את לא רוצה ללכת למוסך בכל מקרה שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה עם הכלה החדשה

אור36

New member
"מעלה דריישפט"

עבר........ סימן שהדריישפט במצב טוב(לפחות היה) לא עבר.....(מיילא ניגרור) נסיעה בטוחה.....

raviv31

New member
אם את רוצה את מוזמנת לקפוץ אלי לסדנא

ואעיף מבט ברכב ובדריישפט. במקום אומר לך אם הדריישפט תקין או לא. הסדנא שלי בכפר מעש ליד פ"ת. רביב

raviv31

New member
וחוץ מזה אור גם עם הדריישפט בסדר אתה ואני

יודעים שאם היא לא נהגת מספיק מיומנת אחרי מעלה דריישפט הוא כבר לא יהיה בסדר, אז לא חראם על הילדה? רק קנתה את הג'יפ כבר תשבית לה אותו?

livנת

New member
תודה לכל הנשמות הטהורות :)

אבל אני לא ילדה! טוב נו, בעצם קצת.. וכן, אני באה לבדיקה אצלך בקרוב.. ובטח לא מיומנת- אני עדיין נהנית מזה שאפשר לעלות על המדרכה במידה והפרסה לא יוצאת טוב שאפשר להכנס לחניונים כשהשומר איננו ויש דוקרנים (על המדרכה הגבוהה) לנסוע בכורכר ולהרים אמברקס בשביל לראות איך האוטו נזרק..אז יש לי זמן עד לשלב הטיולים הרציניים אם אדע לאן, עם מי ומתי כמובן. הרי אני עדיין ילדה! רמת 'שרונית בבועה :) ערב טוב ותודה ותמשיכו, תמשיכו לסתאלבט עליי במתיקות לבנת

livנת

New member
לדנוור מדיאטסו פרוזה..

ראשית תודה רבה! איזו קהילה נחמדה.. הוא לא מרעיש למיטב ידיעתי אלא שמעתי שידידי אומר שהוא לא יסחוב לי בעליות שהוא מחליק.. בגלל זה אני רוצה לדעת אם כן, ואם כן אז עד כמה המצב מדוייק שאני צריכה להשקיע עכשיו מה גם, עובדה חשובה, שאני ממש ממש לא מטיילת (אני וילדי לבד ואני קצת חננה, אז לטיולים בקטנה פה ושם אני רוצה לדעת אם זה יספיק לי).. תודה כבר אמרתי?? :) לבנת

denver101

New member
נהפוך אותך לטיילת ונשנה לך את הכינוי כאן ל...

כובשת ההרים

חחחח דנבר....

למרות שרשמתי לך שתי חיסורים ולמרות המסקנה שאתה לא ספונטני בעליל... הייתי מבקש קודם לחנוך את הנהגת שטח הראשונה פה... חחחח שיהיה במזל טוב על קניית האוטו, ברוכה הבאה כבר אמרו? חחחח מתי יוצאים דנבר? מחכה כבר לראות את זיו פניך... חחחח יום מצוין לכולם...

livנת

New member
בוקר טוב למדברים עליי בזמן שאני ישנה- רועי!

מה נשמש? אני רואה ששמח פה.. רציתי לומר לך שחיסורים זה עניין של השקפה..סתם, סתם.. נו טוב, אבל זה רק חיסור אחד כי זה שאני דנדשית זה לא חיסור. מקסימום אני אעמוד בכניסה לשביל הטיולים ואשמור שאף גורם זר לא יכנס ויצא. ככה לא ילך לי הקלאץ' (המזדקן שלי), והדריישפט ישאר בעינו. סתתתתתתתתם. אתם בטח חושבים שקניתי עגלה, אבל אתם לא יודעים, אתם לא יודעים כמה המצב של המנוע, הגיר, נזילות השמן והעדר נזילות מהגג, מעולה. תפו תפו (או טפו טפו). מה, לא מספיק? רכב ישן..וצבעתי לו את מכסה המנוע כי הוא נשרף מהשמש.. אז הוא מינימים האמר עכשיו,רק שאלה שיש להם האמר היו מתים לג'יפ כמו שלי כי הביטוח שלי יותר זול. הי הי הי למרות שיהיו כאלה במכירתו שיחשבו שהוא עבר פגיעת שאסי בשל הצבע..אבל מי מוכר אותו? מתחתנת איתו! העיקר יש לו סנרוף מתוק והבן שלי מבסוט שאמא שלו גזעית אלק (רציתי פונטו, אמר לי: פושט) ועכשיו ברצינות. בזמן שאתכם מטריד הפן המכני, אותי מטריד רק דבר אחד ברכב...יש לנהגת פחד גבהים (הכולל מקומות צרים). נדמה לי..מהטיולים בכיתה ו. זהו. די. יותר מידיי וידויים ליום אחד. יום נעים לבנת

חחחח לבנת היקרה

דבר ראשון בוקר טוב. דבר שני החיסורים הם של דנבר, והוא ישלם על כך. דבר שלישי שמח בשמחתך שלא קנית פונטו כי אין מה להשוות בכלל בניהם. דבר רביעי מי שקונה האמר לא מעניין אותו סכום הביטוח... דבר חמישי זה שצבעת מכסה מנוע, אף אחד לא יגיד שיש פגיעה בשאסי. דבר שישי אני צריך להתייעץ עם המומחים פה אם יש מצב להעתיק את הסאן רופ לאוטו שלי, דבר שביעי אם ספרתי נכון, תודה על הברכות. אז מה שנותר לי הוא לאחל לך בחזרה יום מתוק, נעים, מלא בחיוכים. הכי חשוב שאת מרוצה מהאוטו, ולא חושב שיש סיבה שלא.. מחכים לראות את זיו פניך במפגש הבא ואז תשכחי מהפחדים..... יום מצוין... רועי

livנת

New member
דינוזאור טורף..אימל'ה..

אני כבר מרגישה שבא לי להחליף את הדריישפט כדי שלא תטרוף את הצעצוע המתוק שלי, מסכן, רק נולד במשפחתנו.. הי הי הי יום נעים לבנת

livנת

New member
עדינות? אני סובלת מעודף :(

תודה רבה אבל.. כולי עדינה שמלות ולק אדום.. בוקר נפלא ושוב תודה. אך.. איזו קהילה חמודה.. לבנת

livנת

New member
אני כבר אדומה..

אני חצי אינדיאנית חצי ימאנית) הי הי הי וקניתי היום כיסוי להגה כוח שלי (כן כן גם למכוניות שנת 93 יש הגה כוח וח"ח)..וכל הכיסוי ישנן חיפושיות מתוקות- ליגה! זהו. לא מקשקשת אותו יותר. לא כיסויי גופיה של 4*4 (כל עוד הדריישפט לא מוכיח את עצמו), לא עניינים.. אה, ושתדעו לכם שיש לי וו גרירה ברישיון. אז אונה לכם- כולכם קטנים עליי! כל היום אני יוצאת מהעבודה ומסתובבת במוסכים כמו גבר גבר, ואני מה - זה בחורה.. אגב, זיו פניי בכרטיס שלי, למי שמעוניין, עד לטיול הבא :) יום נעים- עים המאוהבת!

livנת

New member
תיקון כבר אדומה..

אני חצי אינדיאנית (= חצי יאמנית)

livנת

New member
חחח..חבנית??

הסבר ונמק אני גם חצי כורדית וכנראה זה משפיע עכשיו... לא קולטת מה זה חבנית :(

למעלה