מזל טוב לי!

livנת

New member
מתחכם גינון ופיתוח..הא?

סליחה, אני לא עד כדי כך מפותחת.. לדייק, אני תימניה מרמת השרון אז זה קצת מקולקל יודעת צנענים, יודעת עדנים, יודעת 4*4, אבל חבנים? סתחיין, השכלת אותי. יום נפלא לא אני!

denver101

New member
הדינוזאור יודע להיות עדין כשצריך...

ודבר אחרון שנורא מעניין אותי מה אנשים אתם לא עובדים?????????? כל התגובות שלכם בצהריים או בבוקר אני במקרה בבית עכשיו ועף לעבודה אז יאללה לכו לעבוד חחחחחח

denver101

New member
אם אתה לא מכניס עניין לפחות שמישהו יכניס../images/Emo3.gif

חחחח דנבר אני יספר לך סוד

קודם כל אני בדרך כלל נכנס סביבות שעה שבע בבוקר. דבר שני.. אפשר גם לגלוש מהפלאפון בהפסקה בעבודה... זהו. אני לחוץ חבל``ז כי אישתי היקרה לקחה את האוטו והיום העובד שלי השאיר את המפתחות של העגלה אצלו, כך שהעגלה רתומה לאוטו וא``א להוריד אותה כי היא נעולה. אז כולי סרטים שהאוטו יחזור שלם עם העגלה. ערב מצוין לכולם. מחר יש לי את המשפט על המגנום. שלקחתי את הילדים שלי.

kfirba

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שהאוטו יחזור שלם עם העגלה הרגת אותי

כפיר יא רשע

אני יושב במרפסת וכל שלוש דקות בממוצע מרים לה טלפון לבדוק שהאוטו עדיין שלם והכי חשוב שהעגלה נשארה..... ברגע שהיא תגיע ואני אסדיר את הנשימה שלי, אתקשר אליך

livנת

New member
אנשים שלא עובדים אולי..

שומרים על ילד חולה בבית ?? אני כן! ערב נפלא

livנת

New member
תודה תודה על החלמה מהירה..

דינוזאור טורף.. מחר אני הולכת לבדוק מה נסגר עם המזגן שלי נקווה שזה רק עניין של גז! אם תהיה בעיה, אני מבקשת מחשב שם במוסך , מתחברת לתפוז וכותבת לכם.. מצפה לתשובה מהירה :) לילה טוב (היה לנו לילה לבן עם 40 מעלות חום) לבנת

denver101

New member
שתדעי לילות שקטים יותר ואם את לא

מסתדרת עם המזגן יש לי איש מזגנים טוב שהוא במקרה גם חבר טוב והוא גם מהאזור

livנת

New member
יואאאאאאאאאאו...

איש מזגנים מהאיזור?? כבר נהיה לי קר!.. סתתתתם- נדבר. תודה! ובקשר ללילות לבנים, אז אם זה לא מהחום של הילד זה מהבילויים בתל אביב, אז אני רגילה :) והוא קם היום נפלא. אז יום סבבה ותודה! אני

אבו שפם

New member
יאוווווווווווווו יש לק ושמלות.............???

שניה שניה...מה יש גם לק אדום????? גם שמלות???? גם סוזוקי לתלות על המראה של .... מה נהיה כאן???? דייטים... פאבים???? גינון ופיתוח.... חולים בריאים.....רק בריאות מאחל לכולם... אני יכול לקבל עידכון מפורט של מי זו מי ומיזה מי???? תמונות עדיפות.....

livנת

New member
לפסיכיאטר המחוזי והפסיכופטית..

סתתתתתתתם, הכול בסדר כולה דיאטסו פרוזה שנת 93 מהממת! ושלי! סופשבוע סבבה לבנת

livנת

New member
הכול עובר עלייך!

ו...בידך אם אתה מדבר ככה על הרכב שלי! עד אליו! לילה טוב!!!

למעלה