מזל טוב!! הסידרה האהובה עלי!

די! קרמון אחלה גבר!

דבר ראשון הוא דואג לאח שלו כמו לא יודע מה! אני בחיים לא הייתי דואג לאחותי השמנה ככה! דבר שני גבר חזק צריך לדעת לאכול , לשתות להלחם ולכבוש את לב הנשים! בדיוק כמו קרמון! האמת אם לקרמון היה טיפה שכל בקודקודו הוא היה יכול להיות הרבה יותר מועיל לרייסטלין! :) הגמד

SaberTooth

New member
אני לא מבין...

אני לא מבין למה קרמון כל כך נאמן לאחיו
ואחיו מתייחס אליו כמו אל זבל... קרמון היה צריך לעזוב את רייסטלין ולתת לו למות אחרי המבחנים שלו להפוך לרב-מאג.

Ophel McNeil

New member
גם את קרמון וגם את רייסטלין

צריך לקשור ביחד ולזרוק לאנשהו.... רחוק מאוד.

Ophel McNeil

New member
מה במה שכתבתי ספוילר?

וצריך לעשות את זה כי קרמון אדיוט, שמן, ומעצבן (בהתאמה). ורייסטלין כל כך שקוע בקטע של "אני אפול ועמוק", ומישהו ממש צריך להוציא את המקל שתקוע לו בתחת. הוא יהיר, אגואיסט, שוויצר שאלוהים לא ברא, וחבל שקיטאירה הצליה אותו כשהוא נולד, האישה הזאת, רק צרות - אני אומרת לכם. וקרמון קשור לרייסטלין, כמו שנשים מוכות קשורות לבעלים שלהן. הוא לא יכול לנטוש אותו, כי זאת המציאות היחידה שהוא מכירה. כי למרות הכל הוא מתייחס אל רייסטלין כאל אח קטן, שלא יוכל לחיות בלעדיו, שזקוק לו, כשההפך הוא הנכון (קרמון עצתמו זקוק לרייסטלין).

Time & Death

New member
אוקיי...

אז כן, רייסט הוא דמות אגואיסטית לחלוטין ששקועה לגמרי בעצמה, ואכפת לה רק מעצמה, אבל זה מה שיפה בו! וזה ברור שקרמון זקוק לרייסט יותר ממה שרייסט זקוק לקרמון, אבל למה חבל שקיט (אתם סולחים לי שאני משתמשת בקיצורים, נכון?) הצילה אותו, הוא עוזר לכל החבורה לאורך רב הדרך ו
(למי שלא סיים את הרשומות) אומרים שאם הוא לא היה נופל הם לא היו מנצחים במלחמת הרומח. אז תרד מהקטע ש"צריך לקשור אותם ולהעיף אותם לאיזה חור בחלל החיצון כדי שירקבו שם באיטיות" כי הוא ממש לא מתאים. ורק לידע כללי, אם אתה לא אוהב, לא את קרמון (יש אנשים כאלו בעולם?!) ולא את רייסט, את מי כן?

Ophel McNeil

New member
קודם כל, את תניס.

וגדילן (בעיקר עם פיזבן וחלמיש!
). וגם את כל שאר החבורה אני מאוד אוהבת, אבל אלה הדמויות האהובות עליי. ודבר שני - למה? למה אני צריכה לרדת מהקטע? למה אני לא יכולה לשנוא דמות (רייסטלין, קרמון לטעמי די בסדר....), ולהתפלל למותה האיטי והכואב? נו, באמת, אני לא טיפשה, אני מודעת לעובדה שרייסטלין הוא חלק חשוב מהעלילה, זה לא גורם לי לאהוב את הדמות שלו יותר. חלק מהעניין של לקרוא ספר זה להזדהות עם הדמיויות, לאהוב אותן, לבכות איתן, וגם לשנוא אותן. ואת רייסטלין, על העובדה שהוא מניאק אנוכי ובוגד, אני שונאת.

Time & Death

New member
אה.. אבל גם אם תשנאי אותו

את לא יכולה לגרום לו להעלם מהסידרה, לא? אז כבר עדיף להשלים עם זה, כי אחרת את צריכה לקרוא סדרה שלמה עם דמות שאת ממש לא סובלת, לא סימפטי במיוחד... אבל, כל אחד והעדפות שלו.. וסורי על הקטע הזה שהתייחסתיאליך כאילו היית בן, כשאני לא יודעת אם מישהו הוא בן או בת אני בדרך כלל הולכת על בן. ויש לי אובססיה מגוחכת לרייסטלין אז לא ממש כדי להתחיל איתי כשזה בא לדמות הזאת...

Ophel McNeil

New member
תראה,

אני לא יכולה להוציא את רייסטלין מהסדרה, ולמעשה, גם אם הייתה ניתנת לי האפשרות - הייתי מסרבת. רייסטלין הוא חלק מהסדרה, וחלק חשוב. אבל אני עדיין לא מבינה למה אני צריכה לאהוב אותו? אני לא מספמטת את הדמות שלו, ויש לי סיבות ונימוקים, ואני בטוחה שגם אתה לא אוהב את כל הדמויות בסדרה. אני לא אהנה מהספרים? צודק, וחבל. עובדה שבגלל שרוב אגדות עסקו בו, לא טרחתי לקרוא את הסדרה הזו יותר מפעם אחת, וגם היא בקושי. אבל אני לא רואה שום טעם בלנסות לחבב אותו, או להשלים עם קיומו המקולל.... לא כל דמות אני חייבת לאהוב, ולא כל דמות אני חייבת לקבל.

Time & Death

New member
אותה טעות שאני עשיתי...

אני בת, אני לא אמרתי שצריך לאהוב אותו, אלא שצריך להשלים עם זה שהוא שם. יש הבדל דק בין השניים. וכן, אני לא אוהבת את כל הדמויות בסדרה, אני לא אוהבת את תניס, כי כשאת חושבת על זה, הוא דיי "או, אני המנהיג הגדול והחכם של החבורה" וזה קצת עולה על העצבים, אבל, בואי לא נכנס לזה...

Ophel McNeil

New member
למה לא להכינס לזה?

חשבתי שמטרת הפורום הוא לדון על רומח הדרקון....
אז ככה, אני משלימה עם קיום רייסטלין, זה לא גם שבאמת יש לי ברירה אחרת, מה גם שברומח הדרקון אין דמויות מיותרות, משהו שאני מאוד אוהבת, רק מה, אני עדיין שונאת אותו. בקשר לתניס, תניס הוא המנהיג של החבורה, והוא מודע לזה. הוא לא דווקא "גדול וחכם", אבל הוא היחיד שיכול לאחד את החבורה, להדריך אותה ולהנהיג אותה. הוא לא עושה את זה מרצון, אלא מחוסר ברירה, הוא עושה את זה כי אחרת הריבים בין החבורה יפרקו אותה.

Time & Death

New member
../images/Emo58.gif (לאגדות)

טכנית, החבורה מתפרקת גם ככה, ותניס לא היה מצליח להשאיר את החבורה כקבוצה בלי רייסטלין, יש הרבה דוגמאות לזה. והחבורה מתפרקת, למשל כשתניס בא למסור את קירסניה (ככה כותבים את השם שלה? ממש אין לי כח ללכת לבדוק עכשיו...) לקרמון כדי שילווה אותו למגדל הקסם הנעלה הוא לא מזהה את קרמון, בגלל שהיה ביניהם נתק של כמה שנים. אז גם אם תניס לא רוצה להיות המנהיג, ו"נתקע" עם התפקיד, הוא דיי מרוצה ממנו בסופו של דבר. חוץ מזה, כנראה שלא ממש אפשר לאהוב את שתי הדמויות האלו בו זמנית, מה?

Ophel McNeil

New member
אני דיברתי רק על רשומות.

(ספוילרים?) תניס כבר לא המנהיג באגדות, כי באגדות החבורה כבר לא קיימת. אגדות מתרחשת כבר במציאות שונה לגמרי, אחרי סיום מלחמת הרומח, כאשר החבורה אמנם שומרת על קשר, אך כבר לא יוצאת להפתקאות ביחד.

גררררר אני שונא את תניס!!

רייסטלין אולי דמות איגואיסטית אבל היא הדמות הכי יפה . מה שיפה בו שהוא התגלמות הרוע :) זה הדבר היפה בו ! זה שהוא נחש בוגדני בנזונה שכזה :) עכשיו תניס סתם סיסי ומתבכיין כל הזמן איך קיטיארה עזבה אותו! למי אכפת ממנו בכלל ? גדילן מצחיק :) אני מודה :) הוא ה"תמים" (חוץ מזה שהוא קליפטומן אבל ככה זה עם בני מינו ) . הגמד :) ד"א הסדרה של אנדר ממש טובה :) קראתי :) את בנאדם מוערך :)

La Gamba

New member
רייסטלין הוא אדיר!!!

הוא חזק, הוא מתוסבך, הוא רוצה להיות נאהב,אבל הוא רוצה בראש ובראשונה כוח, הוא נלחם להיות חזק, אך זה עולה לו באנושיות שלו, באמת איכפת לו מקרמון, רק שהוא מאוד אובססיבי בקשר לכוח.

SaberTooth

New member
פפפפפשששששש...

סיכמת בשני משפטים את דמותו של רייסטלין, אני לא הייתי מצליח לעשות את זה, רייסטלין פשוט מאוד מסובך ומורכב בכדי לסכם אותו בשני משפטים קצרים. מעניין איפה מרגרט וטרייסי מצאו אדם כל כך מורכב לבנות עליו דמות כמו ריסטלין. נ.ב. רייסטלין Roolz

טרי!

זה היה השם הפרטי של האיש שרסטליין נבנה עליו. הוא חשב על הדמות והמציא אותה אבל מרגרט וויס היא זו שכתבה לה רקע (כבשן הנשמה)

Time & Death

New member
זה זה שהוא סתום מדי...

ולמה להשאיר את רייסט למות, מה אתם כל כך לא אוהבים בדמות שלו? אז כן, הוא יהיר, אנוכי, אגואיסט, ציני (למרות שאני חושבת שציניות זה טוב... אבל..), אבל.. מי יכול לסבול אח מפגר כמו קרמון תסבירו לי?! ושאלה... סתם לידע כללי, רייסט מת בתול, לא?

למעלה