מזל טוב!! הסידרה האהובה עלי!

SaberTooth

New member
רייסטלין זו הדמות האהובה עלי...

רייסטלין זו הדמות האהובה עלי, אני פשוט לא אוהב את הדרך שבה הוא מתייחס לאחיו. אני לא מבין איך קרמון מסוגל לסבול את רייסטלין כל כך הרבה זמן, אולי רייסטלין הטיל עליו כישוף

Time & Death

New member
אמרתי לך... הוא כנראה סתום מדי..

או שכמו ש (אני לא זוכרת מי אמר את זה.. אבל זה היה בכבשן הנשמה..) אמר הוא קשור אליו מדי, ולא משנה מה רייסט יעשה הוא תמיד יסלח לו על זה, אולי הוא מפחד שהוא יאבד את רייסט כמו שהוא איבד את אמא שלו, מי יודע? אבל הכישוף... לא נראה לי, אחרי הכל, קרמון היה ככה גם לפני שרייסט היה יכול להטיל כישופים... ולא עניתם לי, רייסט מת בתול? כי חברה שלי אומרת שכתוב איפה שהוא באגדות שהוא עשה את זה, פעם.. אבל לא מצאתי את הקטע הזה אז...

יוווווו... אתה רואה למה אי אפשר

להשאר פה? תשימו ספוילר אנשים!
תודה!אני לא מאמינה שהוא מת
כמה שהוא רשע אהבתי אותו נורא....

Time & Death

New member
אוי!! פאק!!

אני סנילית, סליחה!! ממש סליחה!! אבל טכנית, הוא לא מת... אני מתייחסת אליו כאילו הוא מת, אבל הוא לא. עדיין לא קראת את אגדות, אני מבינה, מה?

חחח עזבי כבר הרסת....../images/Emo13.gif

אבל לא נורא... עכשיו אני מניחה שתלמדי את הלקח... ואני לא קראתי כמעט כלום. רק חצי מהספר של "דרקונים של דמדומי הסתיו" וזה היה לפני שנה (!) אחי כבר קרא את הכל נראה לי... אז חוץ מהכרך הראשון שקצת קשה להשיג אותו בספריות, יש לי הכל בבית...

La Gamba

New member
אם אגיד לך את התשובה

אז זה יהיה חתיכת ספויילר, רק דבר אחד אני יכול להגיד, שאם הוא איבד את בתוליו (דבר שאיני בטוח בו בעצמי) זה קרה לפני אגדות ולפני רשומות. אין תשובה לשאלה הזאת מכיוון שרייסטלין לא מת.

סער בכיין קטן של אמא שכל הזמן ../images/Emo58.gif

מנסה להוכיח את עצמו! אני הכי אוהב 3 דמויות :) חלמיש, קיטיארה וריסטליין! גם קרמון חביב.. אבל אני שונא מוות את תניס ואת סער! אני בכלל שונא אלפים בלי קשר... עם שלם של אצילים מנופחי כבוד שכל מה שמעניין אותם זה כמה מריח הבית שחי של השני ! מגיע לו שהוא

Piper

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

טוב..כנראה הקישור באמת לא היה נכון.. אם הייתי קוראת את הספר הייתי אולי באה לפה אבל אני לא..sorry אבל לא חשוב..תמיד יש את מכושפות!
בהצלחה, הלוואי שהוא יהיה במומלצים...

SaberTooth

New member
אז אני ממליץ לך לקרוא../images/Emo70.gif

הספר הראשון בסידרה נקרא "דרקונים של דמדומי סתיו" של מרגרט וייס וטרייסי היקמן בהוצאת "אופוס"

Time & Death

New member
טכנית, הספר הראשון הוא...

כבשן הנשמה, כי הוא מסביר מה לעזאזל קורה לפני הרשומות, אבל...

Ophel McNeil

New member
נו, אז טכנית הספר הראשון הוא

"נשמיות אחיות" של שישית המפגשים. סליחה, טכנית, הספר הראשון הוא הספר שמתאר את החורבן הגדול (ויצא כזה ספר). וטכנית, אנחנו יכולים לחזור שנים אחורה. הספר הראשון שנכתב ופורסם של רומח הדרקון, והוא גם הספר שהכי מתאים להתחיל ממנו את הסדרה, הוא דרקונים של דמדומי הסתיו.

מי שלא קרא את אגדות הפסיד

מה זה משנה מה התחלה ומה סוף, קראתי את הכל באופן מאוד מבולגן וזה היה ממש מעניין. אף פעם לא חשבתם שתניס הוא מושלם מידי? תמיד שנאתי אותו על זה שהוא עושה את עצמו סובל כל הזמן כשבעצם החיים שלו די טובים.

Ophel McNeil

New member
תניס מושלם??

החיים שלו די טובים?? ילד(ה), את(ה) בטוח(ה) שקראנו את אותו ספר?!

La Gamba

New member
ספר הראשון אצלי בבית וקוראים לו

"הדרקונים" מתחיל 8000 שנה לפני החורבן

אסתר1984

New member
איכס!! שישיית המפגשים?!?!?!

זה הדבר הכי מגעיל שקראתי אי פעם שממשיך סידרה! זה סתם סופרים שחושבים את עצמם ומנסים לכתוב התחלה מאולצת לסיפור המקורי. אני תוהה למה נתנו להם את הזכויות לזה בכלל... מזל שיש את "אחים לנשק" ואת "כבשן הנשמה" כדי לשפץ את הרושם המוטעה ששישיית המפגשים עשו. למרות שלדעתי גם הם הופכים להיות קצת מריחה- אבל הם בכל זאת מסופרים נחמד, אז לא נורא... גם "דרקוני להבת הקיץ", אם תשאלו אותי, הוא מריחה אחת גדולה, כי הם לוקחים את קרין והופכים אותה למשהו אחר ומגעיל והם משנים שם את כל התפיסה של האלים שלהם. לדעתי הם כתבו אותו רק בגלל שהייתה חסרה להם עונה...
אבל אני חייבת להודות שבכיתי איזה שעה כשגדילן (הדמות השניה האהובה עלי בכל ספרי הפנטזיה) מת ופגש את חלמיש מתחת לעץ שלו. זאת הייתה בשבילי מן סגירה מהממת לרשומות ואגדות. רק חבל שכל הספר לפני כזה מרוח. דרך אגב- מישהו יודע האם עומדים להוציא בעברית את הסדרה החדשה של רומח הדרקון? (לא זוכרת איך קוראים לה. "דרקוני השמש הנופלת או משהו כזה) כי קראתי את הפרק הראשון באנגלית וזה עושה רושם טוב. הם גם חזרו לעולם המקורי שלהם, בלי כל השטויות של "להבת הקיץ".

Ophel McNeil

New member
לא בזמן הקרוב.

זה לא משתלם לאופוס (חברת ההוצאה לאור עם הזכויות של רומח הדרקון), בגלל המכירות העלובות של הספרים. אגב, מרומח הדרקון, אני אוהבת רק את רשומות. גם את אגדות אני די לא סובלת

marishia

New member
מצטרפת לברכות... לכולן../images/Emo171.gif

ספר הפנטזיה הכי טוב מאז שר הטבעות:)

למעלה