מזל טוב!! הסידרה האהובה עלי!

Ophel McNeil

New member
איה! שר הטבעות!

איזה ספר משעמם....... *דומעת* טולקין יכול להיות בן אדם חכם, או ממציא דגול, אבל הוא היה סופר גרוע! כזה ספר נמרח ואומלל..... הספר הכי משעמם שקראתי עד עכשיו (למרות שגם כישור הזמן נותן לו פייט!
).

Magma99

New member
אפילו אל תזכיר את כישור הזמן

אני קוראת את זה עכשיו וזה כל כך נמרח והדמויות כל כך מעצבנות (אולי חוץ מנינאב היא מאגניבה) בספרים שלמים לא קורא בעצם כלום חבל שהסופר לא סיים את הסדרה בזמן (כלומר אחרי הספר השלישי או השישי בעברית) במקום לסחוט אותה. לעזאזל עם קלנדור (החרב-- שהיא לא באמת חרב) והאילאים ואאס סדאי אני חייבת לסיים כי כבר התחלתי קצת סטיתי מרומח הדרקון טוב, לא נורא.

ShiVeee

New member
ררררררר......./images/Emo46.gif

סדרת כישור הזמן סדרת הספרים הכי טובה שאני מכיר נקודה . באמת אני לא מבין איך אפשר לזלזל בכזאת רמה...

strahd

New member
אוסיף את תמיכתי

כישור הזמן היא יצירה כל כך רחבה שיש פשוט אנשים שלא מצליחים לעמוד מולה. הספרים מלאים בכל טוב, ומי שמתבלבל, אין ברירה אלא להתחיל מהתחלה..

Magma99

New member
נכון יצירה רחבה

יותר מדי!! הרעיונות חוזרים על עצמם הגברים לא מבינים את הנשים ולהפך רנד הוא סנוב ושחצן שכבר ינצח את אדון האופל ויתחתן עם 3 הנשים שאוהבות אותו (שלוש?! איך אפילו משהיא אחת מצליחה לסבול את ההתנהגות שלו) מאגמה

SaberTooth

New member
אני לא אוהב את טולקין...

טולקין כל כך משעמם, פשוט מורח כל כל סצינה על פני כמה פרקים...

אני אוהב איך שאתה חושב!!

אני בדיוק באותה דעה וכל החברים שלי טולקינים ויורדים עלי שאני קראתי את רומח הדרקון.. ד"א מישו פה קרא את שער האופל ? ממש אהבתי את הסדרה :) הגמד

SaberTooth

New member
גם הדמויות שלו משעממות...

גם הדמויות של טולקין משעממות, הן לגמרי חסרות אופי
זה כאילו הן עוקבות אחרי הוראות מדוייקות שנתן להן הסופר, טולקין לא מרשה לדמויות שלו להתפתח בתחום הרוחני שלהן.

למעלה