סיפור/ציור נאה אך מסתיר משהו מעבר ללאומנות:
הבעיה הרבה יותר עמוקה והיא העובדה שבשלב הזה כל ערבי שרואה בעצמו חלק מהעם הפלסטיני צריך לעבור 50 בדיקות פוליגרף כדי לוודא שהוא לא תומך בחטיפת חיילים או/ו אזרחים כדי לשחרר מחבלים תמורתם.סיפור/ציור נאה אך מסתיר משהו מעבר ללאומנות:
ערבים בממשלה יכולים להיות מכשול למלחמה בשאר הערבים הסוררים.
אחרת אני בטוח שאתה מתקשה להסביר את המהפך מ 2022 ...
משקרים לך מותק,אתה לא כזה חכם כמו שאתה חושב שאתה.
ולכן התהליך שגולן מסתיר ממך הוא שארה"ב קבעה שערבים לא רצויים בממשלה
ואין קשר בכלל ליהודים.
מי שרואה עצמו חלק מהעם הפלסטיני לא מצטרף לממשלה/מצטרף לצבא (כמו טיבי וערביי ישראל) רק בשביל סכין בגבהבעיה הרבה יותר עמוקה והיא העובדה שבשלב הזה כל ערבי שרואה בעצמו חלק מהעם הפלסטיני צריך לעבור 50 בדיקות פוליגרף כדי לוודא שהוא לא תומך בחטיפת חיילים או/ו אזרחים כדי לשחרר מחבלים תמורתם.
קשקוש...אין קשר בין מלה לרעותה...עליך להתפכח תחילה מסביאתך...נראה כי גמעת בקבוק יין-קידוש שלם...סיפור/ציור נאה אך מסתיר משהו מעבר ללאומנות:
ערבים בממשלה יכולים להיות מכשול למלחמה בשאר הערבים הסוררים.
אחרת אני בטוח שאתה מתקשה להסביר את המהפך מ 2022 ...
משקרים לך מותק,אתה לא כזה חכם כמו שאתה חושב שאתה.
ולכן התהליך שגולן מסתיר ממך הוא שארה"ב קבעה שערבים לא רצויים בממשלה
ואין קשר בכלל ליהודים.
יש סיכוי שערביי ישראל לא יסכימו לעשות את המלחמה!קשקוש...אין קשר בין מלה לרעותה...עליך להתפכח תחילה מסביאתך...נראה כי גמעת בקבוק יין-קידוש שלם...
למה אתה מפחד ממנו ומנסה לרצות אותו? תסביר לו שהערבי הוא האוייב שלנו,יש סיכוי שערביי ישראל לא יסכימו לעשות את המלחמה!
אני למשל לא מסכים אז למה שהם יסכימו?
ההסבר הקודם שלי לא היה ברור מספיק.למה אתה מפחד ממנו ומנסה לרצות אותו? תסביר לו שהערבי הוא האוייב שלנו,
היהודים מאמינים בשלום, הערבים לא רוצים שלום, הערבים לא רוצים 2 מדינות ל2 עמים, הערבים רוצים בהשמדת ישראל והקמת מדינה איסלמית במקומה, הערבים אומרים את הדברים האל כבר יותר מ100 שנה, זה שאתה לא רוצה להקשיב להם בעיה שלך. הערבים בצד של הערבים ולא של היהודים.ההסבר הקודם שלי לא היה ברור מספיק.
השמאל באופן כללי מאמין בשלום,הימין מאמין שאין שלום עם הערבים.
כרגע ערביי ישראל נמצאים פחות או יותר בצד של היהודים בישראל ולכן זה סביר
שהם יהיו בממשלה.
יש רוצה ויש יכול,הערבים אזרחי ישראל כנראה שרובם רוצים מדינה ערבית במקום מדינת ישראל אבל לא יכוליםהיהודים מאמינים בשלום, הערבים לא רוצים שלום, הערבים לא רוצים 2 מדינות ל2 עמים, הערבים רוצים בהשמדת ישראל והקמת מדינה איסלמית במקומה, הערבים אומרים את הדברים האל כבר יותר מ100 שנה, זה שאתה לא רוצה להקשיב להם בעיה שלך. הערבים בצד של הערבים ולא של היהודים.
אל תפחד ממנו, תענה לו
הם לא מתפשרים, הם מחכים לרגע המתאים, כל דור מעביר הלאה לדור הבא את השינאה ואת הנכבהיש רוצה ויש יכול,הערבים אזרחי ישראל כנראה שרובם רוצים מדינה ערבית במקום מדינת ישראל אבל לא יכולים
ולכן מתפשרים.
בינתיים צריך לחיות,וחיים דרך פשרה.הם לא מתפשרים, הם מחכים לרגע המתאים, כל דור מעביר הלאה לדור הבא את השינאה ואת הנכבה
חוץ ממנסור עבאס הם לא מתפרשרים, הם מבקשים לבטל את חוק השבות ולהעניק זכות שיבה לאחיהם הפליטים ולמחוק כל יסוד ציוני מהמדינה.יש רוצה ויש יכול,הערבים אזרחי ישראל כנראה שרובם רוצים מדינה ערבית במקום מדינת ישראל אבל לא יכולים
ולכן מתפשרים.
מבקשים - במילה אחרת רוצים.חוץ ממנסור עבאס הם לא מתפרשרים, הם מבקשים לבטל את חוק השבות ולהעניק זכות שיבה לאחיהם הפליטים ולמחוק כל יסוד ציוני מהמדינה.
החזון העתידי לערבים הפלסטינים בישראל – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
השוואה מטומטמת ומסיתה נגד יהודים.
האם היו בכלל מפלגות יהודיות ברפוליקת הוויאמר? היהודים השתלבו במפלגות אחרות וגם אצל ליברמן יש ח"כ דרוזי וכנראה יהיה גם ברשימה החדשה. צריך הרבה עזות מצח (לא מנסור עבאס, אחרים) לתמוך בכל אויבי ישראל ואז לדרוש יחס של מיעוטים נאמנים למדינה במערב.
בכל מקרה היהודים לא ביקשו להשמיד את גרמניההאם היו בכלל מפלגות יהודיות ברפוליקת הוויאמר? היהודים השתלבו במפלגות אחרות וגם אצל ליברמן יש ח"כ דרוזי וכנראה יהיה גם ברשימה החדשה. צריך הרבה עזות מצח (לא מנסור עבאס, אחרים) לתמוך בכל אויבי ישראל ואז לדרוש יחס של מיעוטים נאמנים למדינה במערב.
מדובר במָשָׁל מאוייר.בכל מקרה היהודים לא ביקשו להשמיד את גרמניה
אני מניח שהנאצים השתמשו במשלים על רמאים שהונו אנשי עסקים והשתלטו על הונם כדי להצדיק את האנטישמיות שלהם. להשתמש בערביי ישראל כמו ביהודים בגרמניה זה כמו להשתמש במשל הצפרדע והעקרב במציאות שבה הצפרדע מנסה לטרוף את העקרב לפני שהוא מכיש אותה.מדובר במָשָׁל מאוייר.
מָשָׁל הוא ספור עם מוסר השכל.
מָשָׁל עובד רק בכיוון אחד - אל הנמשל.
אי אפשר להפוך כיוון ולחזור מן הנמשל אל המָשָׁל.
אם לדוגמה, מָשָׁל ממשיל התרחשות מציאותית מסוימת לעגלה עם גלגלים מרובעים, אינך יכול לתקוף אותו בטענה "זה לא אותו דבר, כי לכל עגלה יש תמיד גלגלים עגולים", שהרי כוונת הממשיל היתה למתוח בקורת על המציאות המסוימת ולא ללמדך פרק בבנין עגלות...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.