מזהים תהליכים?

1ספי11

Well-known member
האם היו בכלל מפלגות יהודיות ברפוליקת הוויאמר? היהודים השתלבו במפלגות אחרות וגם אצל ליברמן יש ח"כ דרוזי וכנראה יהיה גם ברשימה החדשה. צריך הרבה עזות מצח (לא מנסור עבאס, אחרים) לתמוך בכל אויבי ישראל ואז לדרוש יחס של מיעוטים נאמנים למדינה במערב.
עבורך, רצון להגיע להסדר הוא תמיכה באויבים. בעולם הגזעני שלך אין מקום לערבים בממשלה גם אם ישירו את התקווה שלוש פעמים ביום.

certified.woke

Well-known member
עבורך, רצון להגיע להסדר הוא תמיכה באויבים. בעולם הגזעני שלך אין מקום לערבים בממשלה גם אם ישירו את התקווה שלוש פעמים ביום.
איך יכול ערבי או כל לא-יהודי לשיר את המלים "כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה"?
נחוץ המנון אחר, המנון שכל ישראלי יכול לשיר אותו בהזדהות עם מסריו...

1ספי11

Well-known member
ודאי שלא.
קיימת נרגנות קבועה כנגד שחקני נבחרת ערבים שלא שרים את ההמנון בלי להבין את האבסורד .
התגובה שלי ליבגני נועדה להדגיש את האבסורד.

איציק5111

Well-known member
תשכח מזה לעם היהודי מגיע מדינה והמנון משלו, כמו שאתה לא שואל איך ערבי באנגליה או בצרפת יכול לשיר את ההמנון שם אז אל תשאל גם פה.

אתה גם לא שואל איך יהודי אמריקאי יכול לשיר את ההמנון בארה"ב.

evglev1

Well-known member
מנהל
להזכיר אני תמכתי בממשלה עם מנסור עבאס. אזרח שתומך ומצדיק כל דרישה של האויב/יריב במו"מ ומבקש מהמתווכים ללחוץ דווקא על הצד שלו, לא ראוי להיות בשום תפקיד ציבורי.

1ספי11

Well-known member
האם היו בכלל מפלגות יהודיות ברפוליקת הוויאמר? היהודים השתלבו במפלגות אחרות וגם אצל ליברמן יש ח"כ דרוזי וכנראה יהיה גם ברשימה החדשה. צריך הרבה עזות מצח (לא מנסור עבאס, אחרים) לתמוך בכל אויבי ישראל ואז לדרוש יחס של מיעוטים נאמנים למדינה במערב.
היו שרים יהודים בממשלת ווימאר

evglev1

Well-known member
מנהל
היו שרים יהודים בממשלת ווימאר
נכון, כי הם היו חלק ממפלגות גרמניות, גם בישראל היה שר ערבי שהיה ממפלגת העבודה בממשלת אולמרט והיה שר דרוזי בממשלת שרון ז"ל גם הוא היה מהעבודה. ונדמה לי שבהמשך גם איוב קרא היה שר או סגן שר. בעצם גם בממשלת בנט-לפיד היה שר ערבי ממר"צ, עם זה לרוב אין בעיה.

למעלה