מושחתים הפסדתם!

למה לא?

הרי די ברור (אני מניח שתסכים) שהכנסת הזו אבודה. אז במקום שתי מפלגות עם אפס מנדטים, עדיף מפלגה אחת עם שלושה עד חמישה מנדטים, שגם תשנה את אופן התנהלותה הפנימי לקראת ההתמודדויות הבאות. אני בטוח שפורז למד את הלקח ויסכים לשינוי השיטה. אני לא רואה יתרון מהותי לאנשים כמו רצאבי או ליבוביץ' על פני שלגי למשל. וגם לא יתרון לפריצקי על פני פורז. האר את עיניי אם אני טועה.

אנדרי ז

New member
תרשה לי להטיל ספק בכך

שפורז הוא מסוג האנשים שמסוגלים לשנות את דעתם, ובמיוחד ללמוד לקחים.

לגבי עו"ד שלומי טופז

אמנם סיפור עצוב, אבל הוא קרבן אך ורק לפעולות הזויות ותמוהות שהוא ביצע בעצמו בימים האחרונים. אין לו אלא להלין רק על עצמו. אני מקוה שהוא יחזור לשתף פעולה כי אנחנו צריכים אנשים איכותיים כמוהו, שתורמים מזמנם ומרצם למפלגה.

הסיפור של עו"ד טופז

אחד מהאנשים שבטח לא היו מזוהים עם הנהגת המפלגה הוא בחר לנהוג בדרך אחרית, לא הצטרף לתרגיל המסריח ושילם על כך. הוא הוכחה נוספת לכך שכל מי שלא היה חלק מהתרגיל ב 100 % חוסל פוליטית. תכף יבוא פה מישהו ויגיד שעו"ד טופז ברח, ובכן הוא לא ברח אבל ועדיין נכנס לרשימות חיסול.

כמו שזה נראה עכשיו

ואם התמונה לא תשתנה מיסודה, אז הסיפור די גמור. שינוי א' ושינוי ב' לא תעבורנה את אחוז החסימה. זאת אע"פ שבגלל השבץ של שרון, היה אפשר לצפות לקחת כמה מנדטים מקדימה, בנסיבות אחרות. אם יש כדבריך מקום למפלגה נוסח שינוי בפוליטיקה, אותה מפלגה תצטרך להתמודד עם הצל ההולך ומתארך של הכשלונות ההיסטוריים מאז ד"ש דרך "צומת" ועד לוונטל ופריצקי. זה לא יהיה קל, בלשון המעטה.

שחל1

New member
תגובה לאתי פורמן

אם היו מחליפים במנהיג ראוי, הכל היה אחרת. לצערי," שנוי" נפחה את נשמתה. הצבור לא יצביע עבורה. אני מציעה את עוזי דיין כמחליף ראש המפלגה, אולי יהיה סכוי להשתקמותה

למעלה