מושחתים הפסדתם!

כנראה שאנדרי צודק.

כך היה בדיוק היה בסיכסוך בין קהילת נוטלי הריטלין לחמי דורון. שום דבר לא עזר לאף אחד שפנה דרך המפלגה או בכל דרך אחרת. רק בפריימריז ירד לי האסימון. הפורשים לא מודים בשום טעות ובשום מחיר והכביסה הזו לא יכולה להתכבס כלל בשום מקום. לא בפנים ולא בחוץ. לא בהרטחה ולא במלבין. לא ביד ולא במכונה. את בכביסה המטונפת הזו חייבים לזרוק.

יותר מזה

אם היו משנים את השיטה לדבוקות של שלושה, פורז היה ראשון, מודי שני ,ולוינטל שלישי. יש צדק פואטי בכך שהשיטה האנטי דמוקרטית של פורז העיפה אותו הביתה. כולי שלא יהיה איחוד מחדש ושנצא לדרך חדשה נטולת פורז וטומי

ליבליך

New member
למיטב הבנתי הוא אמר זאת בצחוק

כחבר נשיאות שינוי, ניהלתי כבר כמה עשרות הצבעות חשאיות בהן השתתף לפיד. הוא מעולם לא התרעם על דרישות כאלה, ובד"כ דאג להזדהות מיוזמתו, גם בלי שביקשתי. נראה לי שאמר זאת בצחוק.

vantan

New member
מישהו ראה את המזנון בקראון פלאזה?

זה לא היו 'נקניקיות' כמו במרכזי הליכוד, אלא מזנון בורגני (כשר?) עם מיטב המעדנים, חגיגה לעיניים לכל נזקקי בתי התמחוי - כאילו המשתתפים באו לחגוג איזו שמחה (ע"ח משלם המיסים, כמובן). אלא שלא כמו בבריתות או בחתונות, היכן שחותכים לקטנים כשלגדולים מחלקים עוגות ושוברים כוסות, כאן חתכו לגדולים, האכילו אותם בדגים מסריחים וגרשו אותם מהעיר. פורז וחבר קושריו נאלצו בסוף להזמין פיצות לביתו ברמת אביב שם התכנס ה'מטכ"ל'.

אני ראיתי ואכלתי

אם כמה עוגות, מיץ תפוזים וקפה נראים לך "מיטב המעדנים", אתה צריך להחליף משקפיים.

vantan

New member
גם צלמי ה-TV צריכים להחליף עדשות

ככל הנראה, כי הם הראו קצת יותר מ'כמה עוגות'.

אולי הם נכנסו לחדר האוכל במלון

אני חבר בוועדת הבחירות ונשארתי עד הסיבוב האחרון. אני יודע בדיוק מה היה. קפה, מיץ תפוזים, עוגה מוזרה, מים רותחים (ליד היו שקיות תה, קפה נמס, קפה שחור חלב, תחליף חלב וסוכר) ובראוניס שוקולד טעימים. לא זכור לי הרבה מעבר לכך, אה, היו גם כמה בקבוקי שתיה קלה. אמנם העיצוב היה לא רע, אבל באמת שלא היה מעבר לזה. דרך אגב, גם הארוחה שהייתה במלון לא הייתה משהו.

לפחות את טומי היו צריכים להאכיל

כהלכה. כשהבטן מלאה ויש טעם טוב בפה, יש יותר רצון טוב ונכונות להקשיב ולהתפשר...

שמוצקין

New member
מה קורה עם המאבק שלך איתי?

לפני כשנתיים כשהעתירה לבית המשפט נדחתה חשבתי שזה סוף פסוק. יש התפתחויות נוספות?

זה עדיין במחוזי ../images/Emo13.gif

הדבר האחרון היה פסילה של החלטת בית הדין בענייני והחזרת הדיון לשם. מן הסתם בית הדין של פורז זרק אותי פעם נוספת וכרגע מונחת בקשה לדיון נוסף שלי. אני מניח שביחוד לאחר ההפסד של פורז הסיכוי שלי לקבל דיון חוזר ו/או לנצח בו שואף לאפס, אבל זה לא מהותי. ראשית נבחרתי לועדת הבחירות בתמיכה של כשליש מחברי המועצה. איש ממחנה פורז לא ערער על בחירתי ולא ניסה לפסול אותי, לפיכך, הכיצד הם יכולים בכלל לנסות למנוע ממני להצטרף למפלגה אם, לפחות בשתיקה, הם הסכימו לכך שאמלא את אחד התפקידים הרגישים ביותר במפלגה? הטיעון הזה, לבדו, אמור להספיק במחוזי. מעבר לכך, עכשיו, לאחר שפורז וחבורתו נזרקו החוצה, אני משער שהנהגת המפלגה החדשה תסיר את התנגדותה ועל כן, הדיון כלל לא יגיע לידי הכרעה במחוזי
סיכומו של דבר, נכון לעכשיו אני לא רואה שום אפשרות להפסד משפטי.

זה הפסד

אף אחד לא גנב שום דבר. פורז רצה לקבוע לבדו את כל הרשימה ולצורך כך המציא, תמך ושימר שיטת בחירות רקובה ועכשיו הוא בא בטענות. לו היה מקבל את הצעתו של לוינטל לבחור בדבוקות של 3 כאשר כל בוחר מסמן 2, ככל הנראה הוא היה מצליח להכניס, בעשיריה הראשונה, שישה מאנשיו ומאנשי זנדברג + לפיד או במקרה הגרוע ביותר את עצמו ועוד 2 מאנשיו שלו, אבל זה לא הספיק לו, הוא רצה שמתוך העשיריה הראשונה, 9 יהיו שלו ושל מודי וזאת התוצאה. שיבוא בטענות אך ורק לעצמו. הוא קיבל את מה שהגיע לו. בתור אחד שמכיר את כל מעלליו ואת כל התנהלותו אני בטוח שהדחתו הייתה הדבר המתחייב. הכוח משחית וזה כל הסיפור. אני שמח שחברי המועצה הבינו את זה ושלחו אותו לביתו. הכי משמח אותי שהתרגיל של שלילת הזכויות, אחד התרגילים המסריחים והאנטי דמוקרטיים שהיו במדינת ישראל, כשל ובסוף מטרת התרגיל, קרי להביא לבחירתו המחודשת של פורז ואנשיו, סוקלה.

כתוב פה על הסכם שפורז יהיה מס' 3

לפיד מס' 1 וכל הרשימה תזוז מקום אחד לאחור. קפיטאליסט טען שההסכם כבר כתוב ומחכה לחתימה.

למעלה