מורשת מרגרט תאצ'ר

טשאפק

New member
יש בזה משהו

אני אמנם במיעוט כאן בכך שאני מעז לדבר על אופי לאומי, אבל בכל זאת דומני שאפשר לחלק את המדינות הדמוקרטיות לכאלה שבהן אוהבים להחליף את השלטון, לכאלה (כמו גרמניה שלאחר המלחמה ושבדיה) שבהן אם אין איזו קטטסטרופה מיוחדת, יש לבוחרים נטייה לתמוך בהנהגה הקיימת. אם אנגליה נמנית במובהק על הסוג הראשון, מה שנראה לי מהיכרותי השטחית עם ההיסטוריה המפלגתית שם, זה מגדיל את הישגה של מגי.

melancholy man

New member
נשחק

"בריטניה נמצאת במסלול של צמיחה" בטח ייקל עליך להביא נתונים לאישוש טענתך, אם אפשר כאלה מתקופת ת'אצ'ר ולא מתקופת בלייר. ואגב, האם תוכל להביא גם נתונים על ירידה דרמטית במספר המובטלים מתקופתה, ירידה בפערים חברתיים, עלייה בהשקעה בחינוך ושאר נתונים המצביעים על חברה בריאה.

melancholy man

New member
קשה לך להביא נתונים? ../images/Emo6.gif

נתוני ייצור, שרותים, צריכה, רמת חיים - מה הבעייה? בסה"כ רייגן כיהן 8 שנים ולך קשה להביא נתונים מהלמ"ס האמריקאי או מכל מקור אחר הניתן לבדיקה? לא ממחלקת התעמולה של הקג"ב בבקשה. טענת טענה שבעיני היא שקרית ואני מאתגר אותך להביא נתונים. ההתחמקות שלך מלמדת יותר מכל על מידת הפראוודה שבטענתך. (דברים בשם אומרם, זה הכל ומאחר ולפעמים צריך להסביר למתקשים יש להחליף רייגן בת'אצ'ר, 8 שנים ב 11 שנים, "האמריקאי" בבריטי, ואת ההודעה המקורית בשרשור הזה: במציאות)

מטרניך

New member
מאז שהתחמקת מהדיון הנ"ל (יחד עם

בוגימן שהמחשב ניתקע לו משום מה כל פעם כשהוא צריך להביא עובדות ואסמכתות לסיפוריו
) אין לי כל עניין בדיון איתך. ובוודאי לא לאחר הופעתך בשרשור הזה. תפנה לאתר מק"י ותקיים שם 'דיונים' עם בני דמותך.

melancholy man

New member
הוא לא הבריח אף אחד

הוא לא כזה חשוב, שאנשיו יברחו מפניו, הוא פשוט מאוד נעים ואנשים נוטים להתרחק מדברים לא נעימים.

מטרניך

New member
נחמד לראות כהניסטים וקומוניסטים

המסכימים ביניהם כמעט על הכל............

melancholy man

New member
פייך כרגיל מפיק מרגליות

ומאחר ולפני אי אלו עשרות שנים סיימתי כבר את גן חובה, היו שלום ותודה על הדגים.

מטרניך

New member
חפש לך קליינטים על שפת הים.../images/Emo8.gif

'פנים אל פנים'. רצוי כחום הלילה.
פניאטנו?

Boogieman

New member
מצטער...

אני נותן שירותי צילום בלבד, אבל אם אתה בקטע, כדאי שתנסה את מזלך כאן.

Boogieman

New member
למה לא אמרת?

אם לצטט את ביל, "ואם אנחנו בקטע של הסגנון הישן, ואתה יודע שאני לגמרי בקטע של סגנון ישן אז נשסף זה את זה בזריחה". קוגדה זאחוצ'יש.

melancholy man

New member
אני פשוט

מסרב להוכיח שאין לי אחות, אגב אם היית קורא את אותו קישור שהבאת, היית מבין שאין ביני לבין קומוניזם ולא כלום, אבל לקרוא זה כנראה מאמץ יותר גדול מלכתוב: קומוניסט, שמאלן ושאר גבב שטויות. אתה מאידך, לא הבאת ולו נתון אחד להראות שלא כתבת ממשאלות ליבך.

Boogieman

New member
ועוד...

אם אני לא טועה, בחרת לא להתייחס לקישורים שהבאתי בדיון האחרות בטענה "שאין בהם שום דבר חדש", טענה מוזרה היות שמדובר במסמכים שהיו חסויים עד לזמן האחרון כך שעכשיו גם מוטלת עלי המשימה לתרגם אותם ולהעלות אותם להודעה, בנוסף להודעה הארוכה שאבדה שעלי לשחזר. אני מתנצל שאני לא עומד לרשותך מסביב לשעון ושהמחשב שלי עושה בעיות (הוא לא בדיוק המילה האחרונה וידי לא משגת להרחיב לו את הזיכרון כרגע). ובנוסף, טענות כמו שהאיגודים "מחזיקים את המדינה בביצים" לא נחשבות כ"נתון" אלא כ"עמדה".

למעלה