מורשת מרגרט תאצ'ר

Apollo 11

New member
"להשקיע במכונות חדשות"... ../images/Emo6.gif

לאחר שהתיאוריות הקומוניסטיות על תוצאות המהפכה התעשייתית קרסו כמגדל קלפים, ובמקום דיכוי עובדים אנו רואים עלייה באיכות החיים של "הפועלים המדוכאים" בכל רחבי העולם החופשי, כנראה שכל מה שנשאר הוא להילחם במהפכה התעשייתית עצמה... אני מבין שבעולמך "מכונות חדשות שדורשות פחות ידיים עובדות" מופיעות כבמטה קסמים מתוך איזה מצבור סודי של בעלי הון מרושעים, ולא דורשות אנשים שיפתחו יבנו ויתחזקו אותן, תוך כדי קבלת גמול על עבודתם שבעלי "הידיים העובדות" בדורות הקודמים לא יכלו לחלום עליו. "לשהקיע בשוק ההון" ועל ידי כך לקדם מחקר ופיתוח , והרחבה של חברות אחרות. "לקנות חברה מתחרה ולסגור אותה" מעניין, כנראה שעלית על איזה סוג חדש של קפיטליזם שאינני מודע לו. אולי תוכל להסביר לי למה שתאגיד ישאף לסגור חברה שזה עתה קנה במקום לייעל אותה, לשפר את מוצריה, ועל ידי כך להגדיל את רווחיו של התאגיד כולו ושל עובדיו? גם יאכטות לא נופלות מן השמיים דרך אגב, ומסעות קמפיין של פוליטיקאים דורשים אנשים שיעבדו בהם, אבל כנראה שהעובדה שגם סוג כזה של "ביזבוזים" יכול לתרום למשק ולצמיחה כלכלית היא למעלה מבינתך.

Boogieman

New member
לאפולו 11

לא טרחתי לקרוא את תגובתך עד הסוף, הספיק לי עד הקטע שהתחלת לדבר על קומוניזם וכו', והיות שאני לא קומוניסט ואפילו לא סוציאליסט אז אין לי עניין בזה. אתה מוזמן לשחק עם עצמך.

מטרניך

New member
אתה לא קומוניסט ואפילו לא סוציאליסט

רק כל הזמן מגן על הקומוניסטים ותוקף את הקפיטליסטים ואת האימפריאליסטים וגם קצת את הציונים (במסגרת המגבלות הידועות
). כמה חבל. פעם הקומוניסטים והסוציאליסטים היו גאים במה שהם. היום מעדיפים ה'יידישע רבולוצער' להתחבא מתחת לסינר של אימא.

Boogieman

New member
B O R I N G

איפה המטרניך שהכרנו? זה הכל? נראה לי שאתה מזדקן, איפה פראוודה, איפה קה-גה-בה, איפה השמאל העולמי , איפה "הקומוניסטים מרעילים את נוזלי הגוף היקרים שלנו"? אפילו לא ביקשת שאני אביא נתונים... אני מאוכזב ממך, איזו התמתנות, אני מקווה לקבל ממך תגובה כמו פעם כשה-
לא יהיה בסביבה.

מטרניך

New member
W O W ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ספר לנו קצת על הקפיטליסטים הרשעים - הקונים מכונות כדי למכור אותן, ו ל ה ר ו ו י ח ...........

Apollo 11

New member
דבריי במילא לא כוונו אליך

אלא אל מי שעלול להיות מושפע ממך. המשך להרצות לעצמך על דיכויים של הפועלים על ידי בעלי ההון וחוסר התוחלת שבצמיחה כלכלית, והמצא לכך כל שם שתחפוץ בו. אולי בעתיד, לאור הניסיון המר של העבר, לצד: "בורות היא כוח" "מלחמה היא שלום" "עבדות היא חירות" יהיה צורך לצרף סיסמה רביעית: "אנחנו לא סוציאליסטים"

Apollo 11

New member
כאמור, לא כוון אליך

המשך לשנן את סיסמאות המפלגה ועזבני במנוחה.

Boogieman

New member
תשמע ילד...

אתה נכנסת לפורום בלי להגיד שלום, בלי להציג את עצמך וישר התחלת להכנס באנשים שאתה לא מכיר ושעליהם אתה לא יודע כלום, ואפילו לא אמרת שום דבר מעניין. אז תתחיל מקצת נימוס וכללי דיון מקובלים בין אנשים (לא שהשרשור הזה הוא דוגמה טובה להם). חוץ מזה, ממה שראיתי עד עכשיו, כל משתתפי הפורום, כולל כולם, יותר חכמים ממך ולא צריכים שאתה תציל אותם מ"ססמאות המפלגה" שלי, כולנו פה מכירים זה את זה ובמקרה אני והנדרסון דנים על הנושאים האלו כבר הרבה זמן. אז כדאי שתרגיע, ותפסיק את הדאווין הטפשי כי לפי החישוב שלי אני קראתי את 1984 בפעם הראשונה כשאתה היית בכיתה ג' וכל הססמאות שזרקת פה נמצאות ב"עושר האומות" שנכתב ב-1753 ואתה לא מחדש כלום לא לי ולא לאף אחד אחר. אז תרגיש חופשי, כמו בשיר של דילן, לחפש קומוניסטים מתחת למיטה (מטרניך ישמח להצטרף) ותעזוב אותי בשקט לנהל דיון עם מישהו שמסוגל לכך. קומפרנדה במבינו?

Apollo 11

New member
לא ידעתי שצריך רישיון כתיבה בפורום

ובוודאי לא ידעתי שעלי לבקש אותו ממך. אשמח אם תודיע לי מהם התנאים שעליי לעמוד בהם כדי לקבל את האישור הנ"ל, ובאילו שירשורים מותר לי להשתתף. דרך אגב אמנם אני משתתף פסיבי רוב הזמן,אבל זה לא השירשור הראשון שאני כותב בו, אני מקווה שבעת מתן גזר הדין לא תתחשב בעבירות קודמות.

Boogieman

New member
ורק כדי שתראה שאתה לא יודע הרבה

אני נענה לבקשתך להסביר לך על "הסוג החדש של הקפיטליזם שאתה לא מודע לו". בשנת 1953 (לא חדש במיוחד), חברת "גיבסון", שמייצרת גיטרות חשמליות מצויינות, קנתה את חברת "אפיפון", שייצרה גיטרות חשמליות יותר טובות ובאותו סגנון ולכן התחרתה איתה על אותו שוק. "גיבסון" סגרה את החברה ואחר כך התחילה לייצר גרסאות זולות של הדגמים של "גיבסון" באמצעות קבלן בקוריאה תחת המותג "אפיפון". אז יש הרבה דברים שאתה לא מודע להם ואי לכך כדאי שתשחרר קצת מהאוויר החם שאתה מלא בו.

מטרניך

New member
בגלל חברת גיבסון ב-1953 אתה כותב את

קינותיך על מורשת תאצ'ר.
עכשו ממש הבנתי. יש לך אולי במיקרה איזה חברה ליצור חומר משלשל שחוסלה ע"י אחד הקפיטליסטים בשנת תשכ"ח?
אם שכחת, לא נורא.

Boogieman

New member
מטרניך יקירי

יש לי את החומר עצמו, אבל תוקפו פג וייתכן שזה יפגע ביכולתך לקיים את קרב הסכינים המתוכנן שלנו. אם לא שמת לב, זאת לא היתה תשובה להודעתך על טאצ'ר, אבל אפיפון בהחלט ייצרה גיטרות נהדרות וכשהשגשוג המובטח יגיע גם אלי אולי אוכל לפנק את עצמי באיזה אפיפון מקורית רבע נפח עם זוג P-90 וגשר ביגסבי

מטרניך

New member
כשיהיה לך קונצרט תודיע לי כדי שאוכל

לשלוח כמה גולים קובנים האוהבים את צ'ה וכמה גורילות של תאצ'ר כדי שיפקחו עליך עין.

Boogieman

New member
אין בעיה בכלל

דמי כניסה הם בד"כ 20 שח+ מינימום הזמנה של 20 שח. ונראה לי שגולים קובנים לא אוהבים את צ'ה ותאצ'ר היא בעצמה גורילה אז אולי תביא אותה.

הולמס 30

New member
מר הנדרסון

איזה מין טיעון זה: "זכתה 3 פעמים בבחירות"? אני לא צריך להזכיר לאף אחד כאן אילו אחוזי תמיכה קיבלה המפלגה הנאצית ב1930 1932 (לפני עלות היטלר לשלטון) ובתקופת שלטונו (גם אם באופן שמאפשר זיופים).

"לפני" - כמו שכתבת "לפני"

אתה הרי יודע שההצבעה להיטלר היתה הצבעת מחאה לאופוזיציה , על רקע השפלת ורסאי ועל מצב כלכלי נוראי בתחילת שנות ה 20 ושוב אחרי אוקטובר 29,השלטון של ויימר נתפס כמשת"פ של המעצמות שהשפילו את גרמניה והמדינה לא היתה ברוחה דמוקרטית, כך שממש ממש אין דמיון בין המקרים, ההשוואה שלך לדעתי לא תופסת, זה כמובן שונה ממה שאני מתאר, הצבעה שוב ושוב בעד מנהיג מכהן, שהרי אם יש מחאה היא נגד השילטון, ורוב האנגלים רצו שתאצר תמשיך... סימן שהיה להם טוב ....

למעלה