מורלים מגניבים

פרה גאה

New member
יואו השיר הזה שיגע אותי!! כל החלוץ

לנו יש כמה על זה... אממ יש על שבטים אחרים אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'צורניקים שבט איתן מעצמה להיות בצור זאת בושה הם עשירים וגנבים לעשות מורל הם לא יודעים זה ידוע זה ברור מי שלא קופץ הוא צור אני מודה לאלוהים שהוא שונא כפר סבאים שבט איתן מעצמה להיות ברכ"ס זו בושה הם מופרעים ולא שפויים והם ממש מכוערים (או משו כזה) שבט איתן אוכל כרפס ומי שלא קופץ כפ"ס ועל שכבות אחרות... אני מודה לאלוהים שהוא שונא אלעלניקים שכבת סער מעצמה להיות באלעל זאת בושה הם לבנים אשכנזים לעשות מורל הם לא יודעים לא יודעת את ההמשך... ועכשיו עלינו יש את כל האלה עם האו או או.... welcome to eitan hell כחול לבן זה ישראל הגהנום הוא לא סגול הגהנום לבן כחול! או או או או כחול לבן כחול לבן או או או או כחול לבן כחול לבן כחול לבן בנשמה שבט איתן מעצמה צ'וצ'ה היא מלכה היא מחליפה את כושה / היא מרכזת הנהגה או או או או התיק של אלונה נגנב התיק של אלונה נגנב או או או או התיק של אלונה נגנב התיק של אלונה נגנב אממ... יש עוד כל מיני יאללה טראנסים באלגנים אה אה אה איתן ואני הכי הכי אוהבת בעולם ... את... באנו חושך לגרש בידינו אור ואש כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן!! ויש כמובן את כל המורלים המוזרים והלא מובנים... עץ, דיזינטריה , עופר תוכים, מה מה עוף ,קוקוס (שולט!) ועוד ועוד...

פרה גאה

New member
זה לא שלנו...

זה של אלון... הט'ניקים שלנו יהיו אלוניקים בגלל שנוביס מדריכה אותם... איזה עצוב זה אנחנו (י') השכבה היחידה בכל היסטורית השבט שלא היו לנו צוות חוץ... הט' הם - אלון והדר ח- הדר ז- מן צור איתן לא מזוהה ה-ו - צור ד- רכ"ס

ניב יא חמווודה ../images/Emo98.gif

נתחיל מזה שנוביס לא מדריכת חוץ, היא שייכת לשבט איתן, שכב"ג אלון לשעבר... אז לדן שקיימים זאת השנה השלישית יש להם מדריכת חוץ אחת בסה"כ... פולג מאז ומתמיד (כבר 3 שנים) היו תחת חסות השבט, רק השנה קיבלו צוות חוץ. לארבל בחיים לא היה צוות חוץ, חוץ משוצי שהדריך קבוצה אחת חודש... חוצמזה אני לא מבין מה ההתלהבות מצוותי חוץ

פרה גאה

New member
היא לאחוץ! ברור לא התכוונתי לזה אבל

עדיין יש בה מאלון וזה לא רע... זה פשוט נכון חחח התכוונתי שדן הם כאלה אלוניקים חיחי ביום פעילות האחרון ראיתי אותם רוקדים את הריקוד של אלון מהמח"ץ היה את שוצי וזה עדיין מדריך חוץ והוא היה יותר מחודש ... רק קצת אני לא מתלהבת ממדריכי חוץ זה פשוט מצחיק שאנחנו השכבה היחידה שלא היו לנו אף פעם מדריכי חוץ...

מפה

New member
יש לו כמה נחמדים..

-אני מודה לאלוהים שהוא אוהב ת'פעילים... וועדת פירסום היא בנשמה ו****(השם שמור במערכת) הוא בן- *ונה.. -לזה אי לא יכולה להסביר ת'מנגינה אבל זה שיא הנחמד...: אשלה בשש לה בשש לה בשש אשלה בשש לה בשש לה בשש אשלה בשש לה בשש לה בשש אשלה בשש לה בשש לה בשש שבט אילת הוא השבט הכי טוב שבט אילת הוא השבט הכי טוב הוא תמיד עושה לי טוב שאני הולך ברחוב הוא תמיד עושה לי טוב שאני הולך ברחוב בכל השכונה ובכל הסביבה בכל השכונה ובכל הסביבה שבט אילת הוא אימ-פריה שבט אילת הוא אימ-פריה -1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 אל תשימו לב אלינו רוח שטות נפלה עלינו:)=] זה מהיפים שיש... - יש גירסת צפונים: ירדנו לאילת, עלינו, כולם קפצו, מי לא קפץ? אילתי לא קפץ.. אילתי הומו... אילתי הומו... ירדנו לאילת עלינו לגשר אפחד לא קפץ, מי כן קפץ? צפוני קפץ... צפוני מלך... צפוני מלך... - ויש את גירסת ה-אילתים!!!: נולדנו באילת עלינו לגשר אפחד לא קפץ, מי כן קפץ?? צפוני קפץ צפוני הומו... צפוני הומו... נולדנו באילת עלינו לגשר כולם קפצו, מי לא קפץ? אילתי לא קפץ אילתי מלך... אילתי מלך...

מפה

New member
ניזכרתי בעוד אחד...:)

wellcome to מתפעל- אמן ייקח אותכם האל wellcome to מסכם- המן ייקח אותכם השם wellcome to אתגר- אמן ייבלע אותכם ההר

תולי16

New member
נשבע לכם!!!!!!../images/Emo124.gif

שחצי מהמוראלים שאלעד כתב בחיים לא שמעתי!!!! אלעד- מזה הדבר הזה עם האור בסוף?! בראסמי יש מלאאאא: אבל עמית- תמיד נשאר עמית- תמיד נשאר עמית תמיד נשאר עמית! כמה הם עמיתים...? אה בה ציגלה מה- אה בה ציגלה מה- אווו יה! אני תמיד תמיד עמית- אני תמיד עמית! #### ע #### מית ########## עמית! בואו נריע לעמית!!!! והשיר של טיול חנוכה של שנה שעברה- זה לפי השיר של קטנטנות: לטיול מיד יצאנו ארוזים מוכנים, אך מיד זאת גילינו שזה לא כיף חיים! בלילה נורא קר והאוכל כבר נגמר! וביחד- עמיתיה- ננצח את כולם!!! תמיד עמיתיה, עמי עמיתיה, כאן בנחל גוב, כאן בנחל גוב! נעבור את המסלול ללא כל פחד, כי למרות הכל אנחנו יחד! אז שירו איתנו- עם העמיתים! תתנו לי עה- עמיעה! תתנו לי עי- עמיעי! תתנו לי עה- עמיעה! עמיתיה- איזה שיגעון- עמיתון! דבר...דבר...דבר אליי יפה- אווו שבט עמית שולט! בקיצר, יש מלא...

dariii

New member
יש אחד..

אבל שחכתי איך בדיוק הוא הולך.. אנחנו לא בנות, אנחנו הבנות, חח, ועד לפה אני זוכרת, משו עם שקליות, ענת זוכרת משהו?

KagomeSama

New member
אוו יש עוד מלא!

ד"א, אנחנו לא בנות, אנחנו ה-בנות ושיהיה ברור, אנחנו שאקליות. הדר, זוכרת את המקלחת מהמחנה קיץ? לה, לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לההההה ה-ב-נות הבנות של קורס יובללל הבנות של קורס יובלל הבנות של קורס יובלל... וגם שרנו במקלחת עמית-קלחיםם עמית-קלחווות (הבנים שלנו דפוקים) ואממ... יש עוד מלאא! גם אוטובוס גם משאית זה שבט עמית גם אוטו גלידה גם מונית זה שבט עמית גם חדש וגם להיט זה שבט עמית גם דיסק וגם תקליט זה שבט עמית להארי פוטר יש שרביט (מחנ"ק 2000 נראה לי, הארי פוטר
) זה שבט עמית! ואממ... חחח מעלה מעלה יובל... -נסקלת-

2003 SkiPeR

New member
יש עוד....../images/Emo18.gif עמית !!!!!!!!!!!

גם גרושה גם חד-הורית- הנהגת עמית אופס בלעתי אשכולית.... הנהגת עמית

חחחחח ואי זה מזכיר ליייייי

זה מזכיר לי, כשהשביעיסטים היו בכתה ט' הם עשו כזה המנון "גם כופת גם מפרק - זהו גדוד ט' עיפרון וגם עט - זהו גדוד ט' גיטרה ומפרט - זהו גדוד ט'" והיו להם 40 כאלה, והם עשו חולצה של זה, יצא להם כל כך שולטטט

shira g

New member
וואי, יש סיכוי שאת משיגה לי את זה??

פפפפלללליייייזזזז!!!!!!!!!!

2003 SkiPeR

New member
אה.. אני יודע, המצאתי את זה עכשיו !

זה שיר שמכבי שרו להפועל בדרבי וחיברתי עליו מילים יפות יותר......

גם את...

יש לנו גם את.... וולקאם, טו גרין בלו הל (welcome to green blue hell) ,אמן ייקח אותכם האל, ההנגה, תמות היום- ברוך הבא לגהנום. הגהנום כחול ירוק הגהנום כחול ירוק....

dariii

New member
השיר שלנו מהמחנ"ק!../images/Emo34.gif

שבט עמית מציג-מנחה קיץ 2003 הקוסם מארץ עוץ!! הדרך ארוכה ומפותלת, ולא נדע בדיוק לאן היא מובילה, מעל המרצפות הצהובות עכשיו נרוץ כי יצאנו למסע אל הקוסם מארץ עוץ, הקוסם מארץ! קדימה!! הדרך הזו אולי קשה, אבל אנחנו חמישה
נתגבר על כל מכשול! ונשיר בכל גדול! ואני לא בדיוק זוכרת את ההמשך, אבל זה נגמר בחתימה של אלעד, הקוסם הגדול הפך ת'שבט ללהיט! כלללל ההנהגה שרה אותו!

KagomeSama

New member
והשיר מהשירבטון!

שבט עמית מציג... מקום ראשון בשירבטון 2003! הרצל.. הרצל כלום לא השתנההה והיונה!

למעלה