מורלים מגניבים

the chesire cat

New member
אחייייייייייייי

נכון יש את "יש השואלים" של הצופים? אז ככה:... יש השואלים עלינו איך אתם כל כך יפות אז להם נומר ביננו אנחנו מתוחכמות אנחנו כאן ולא שמות עליכם אנחנו כאן ואתם אפסים מקצבי עולם באים לראות אותנו כי אנחנו משו מדהים שוב הצלחנו להתעלות עליכם ואתם עדיין מושפלים אז תפסיקו להעתיק ובואו לראות אופק השוות one more time and שוות

the chesire cat

New member
../images/Emo124.gifאחינועם

בכפר ורדים אין רכבת טווו אבל יש שכבה בוגרת טווו שכבה בוגרת גרת גרת גרת גרת טו טו טו [קצת מפגרת גרת גרת גרת] נהדרת דרת דרת דרת דרת

the chesire cat

New member
אולי זאת אידיליה להיות...

שירי נוסטלגיה מהצפונבורי
בשירותים שלנו חם וירוק ת'שירותים שלנו מריחים לרחוק האוטובוס נוסע הריח נשאר נגיע הביתה יהיה זה נהדר לא שתתה מספיק מים לא יכלה לצאת מזה היא התייבשה פעמיים ותקעו לה אינפוזיה בשתי הידיים החניך הקטן שכח לכפוט הדלת הסתבכ המסכן ולא תלה תשלט ללהלהלההלהל באסה להלהללהלה באסה להלהלהלה באסה להלהלה ב-א-ס-ה אחי מה עוד המצאנו
תכתבי אם את זוכרת עוד..

פטרוזיליה :)

גשר לונדון מתמוטט מתמוטט מתמוטט ט' ט' ט' ט' ט' ט' גדוד אופק השולט! לתת את הנשמה ואת הלב ל-ט' ט' ט' ט'... או-פק או או-פק או או-פק או או-פק מי שלא בצוות ט' מאנייק מאנייק מי שלא בצוות ט' מאנייק לא נחמד מאנייק לא נחמק מאנייק לא נחמד מי שלא בצוות טוב לאאא משו! פוקיייייייי תעשה לי ילד! פוקיייייי תעשה תופים! יא ליטל את זוכרת במסדר סיום את החיקויים של השביעסטים את השמינסטים? חחח ששמלא חיקתה את קרן... ווואהההה יהיה כל כך עצוב השנה

the chesire cat

New member
../images/Emo12.gif

אני לא משוגעת1!!!!!!!! אני לאאאאאא משוגעת@#?@?$@?%#% היה כזה קורע.. השנה.. מצד אחד אנחנו סופסופ עולים לשכב''ג... מצד שני.. לא יהיה את נעם, שמלא,אסמדו, מאיה, שמשוני, מורג, מורן, עדי, אורלי, שנהב,ירדן, וכל מי ששכחתי.. לא יהיה את.. את גדוד נופר.. לא יהיה.. לא יהיה אותו דבר..

וואי הם אשכרה הלב של השבט

תארי לך בלי הקטעי קישור של נעם ומורן, ושנהב? יא איזה מוזר יהיה בלעדיהם... זה ישנה כל כך הרבה ווי סקסי ווי הוט וי אבריטינג יו נוט גווווווווו אופק יו הייט אס קוז ווי ביוטיפול בט ווי דונט לייק יו איד'ר ווי גדוד אופוק ווי אר גדוד אופק או יה :) כותבים שירים כותבים שירים אנחנו עשירים עושי ניסים עושים ניסים אנחנו מתנשאים יה יה יה פתחנו סנוביה ((:) לגור בדירת פאר.. לדעת שאתה מליונר... ואאאאאה ליטל זוכרת את המצאות הצפונבורי? חחח ושניל שאל על הפחט"ש קרן עושה לו "תגיד לארן שהפחט"ש ליד המלחם סנאדות איפה ששמנו את הכופת החשמלי... חח מרכך כפיתות עכברי יוטות אבקת חשמל.. או הימים הטובים! עכשיו בא לי צפונבורי.. יופי

the chesire cat

New member
חחחחחחחחעעעעעעעעעעע

הרגת אותי עכשיו ילדה!!!! "איפה המניאק
" איזה שבט קרוע יש לנו גם לי כל כך בא צפונבורי.. בואי נתנחם בזה שיום שישי יש טיול הנהגתי!!!!!!! איך אני מחכה לזה כבר!!!

the chesire cat

New member
../images/Emo8.gif

שבט עופר הבית שלי סתם הסתכלתי עכשיו על המדבקות של השבט שתלויות לי.. כמעט בכל מקום בחדר

איזה יפההה

אבל בני היער שולטיםםם בני בני היער בני היער חדרה בני היער אמפריה בני בני היער בני היער חדר בני היער אמפריה אז בוא תסתכל , אחר כך תדבר ואם זה לא נאה לך אז לך הביתה YES I WANT HADERA וווואווווווווווו

הא...אתם לא היחידים...

אצלנו זה ככה... כחול בשמיים אדום בנשמה שבט ערבה מעצמה כל השבטים לא שווים מאומה מהומהההה

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo18.gifהשיר של "עמית"../images/Emo18.gif

אני מודה, לאלוהים, שהוא אוהב ת'עמיתים. אי לובש, צהוב-שחור, עמיתיה בלב זה אור. אחרייך אני הולך, מוכן למות למענך, אני אהיה איתך תמיד, וכל מי שקופץ עמית !!! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית!כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! כל מי שקופץ עמית! שחור, צהוב- חשור צהוב-שחור, תודה רבה לך, עמיתיה, בשבילי תמיד את אור !!!!!!! שחור-צהוב, שחור צהוב שחור, אוווווווווווווו שבט עמית שולט, שבט עמית שולט, שבט עמית שולט שבט עמית שולט, דבר, דבר אליי יפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איי סאי א בו בום בום, שבט עמית הגיע, אהווווו איי סאי א בו בום בום, שבט עמית הגיע, אהווווו הנה בא שבט עמית, הוא הכי הכי להיט, 100 אלף חניכים אחלה בחלה מדריכים !!!!!!!!

מפה

New member
גם לנו יש..

אני מודה לאלוהים שהוא אוהב ת'אילתים... ורוד זוהר זה בנשמה ויאללה אילת מיל-ח-מה..

גם לנו...

זה על המוזיקה הזו- אני מודה ל-ה' שונא ----- אני אוהב ירוק כחול לשבט צור אתן הכל, אחריו אני הולך, מוכן למות למענך- חושב עליך לא דואג ומי שלא קופץ פולג (מי שלא קופץ פולג *3 )

למעלה